wnat Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 no rano je asi najhorsia cast dna ... vecsinou sa zobudim na budik a kedze mam ako budik vzdy nastavenu fajn pesnicku aspon trochu mi to sprijemni den inak rano klasika kazde rano rovnako umyt prezliect potom ranajky a horsa dosveta
Bijou Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 no ksakru, tento trik s príjemným songom na ranný budík som vyskúšala, stále to mám nastavené, ale ja sa zobudím hneď pri prvom zavibrovaní telefónu a automaticky ho zo spánku vypnem, takže sa už k songu ani nestihne dostať :lol:
chrust Zverejnené 18. Január, 2009 Zverejnené 18. Január, 2009 Ja si myslím,že celá veda o vstávaní je o tom,že každý jedinec si musí usledovať,koľko hodín potrebuje na spánok. Ak je to napríklad u mňa 7 hodín,tak pri zaľahnutí večer o 22°°,ráno po 5°° už nemám čo v posteli robiť :lol: .Odspaté,ustlané,odchod z orfeovej náruče do tvrdej reality (niekedy aj natvrdlej ). Ak niekto ide spať o 2°° nadránom,tak asi ťažko môže ráno skákať z postele s ranným vtáčaťom.Každý máme svoje priority.Niekto je nočný vták a poniektorí sme zasa postihnutí rannovstajovctom. Takže - DOBRÉ RÁNKO :) :) ;)
Bijou Zverejnené 18. Január, 2009 Zverejnené 18. Január, 2009 chrust, hej presne týmto výpočtom sa snažím vstávať aj ja, nedávam si nereálne budíčky, keď som do štvrtej hore, neočakávam od seba, že o 8 ožijem... ale. problém je v tom, že moje telo nejako veľa potrebuje spať (aspoň posledné dva roky), v priemere to je tak 9-10 hodín denne, keď mu ten prepych doprajem je mi super, som fit, ale to mu nemôžem dovoliť často, veď polku života prespím, preboha... :lol: ja už vážne neviem, či mám začať brať nejaké stimulujúce lieky alebo čo... takto to nejde ďalej...
aljak63 Zverejnené 18. Január, 2009 Zverejnené 18. Január, 2009 Ja mám taký spiaci priemer približne 8 hodín, lebo väčšinou tak zaspím medzi 22:00 a 23:00, a vstanem automaticky bez budíka medzi 6:00 a 7:00. Ale zase je to tak, že ja medzi šiestou a siedmou vstanem úplne vždy, aj keď idem spať v noci o druhej alebo tretej, tak aj tak v pohode vstanem bez budíka. Mne je to proste ľúto vstať okolo poludnia a mať rovno polovicu dňa už za sebou. Takže mám také podvedomie, ktoré mi nedovolí len tak strácať čas.
Ryan Giggs Zverejnené 18. Január, 2009 Zverejnené 18. Január, 2009 v priemere to je tak 9-10 hodín denneTo je najhoršie čo môže byť. Ak sa mi raz začas podari spať tak dlho, cely deň som potom prispaty a som ako matoha. Citim sa potom unaveny, akoby som 3 dni nespal. Nie ďakujem. Radšej ostanem pri svojich 6.-7. hodinach
arwiel Zverejnené 22. Január, 2009 Zverejnené 22. Január, 2009 zas som zaspala! keby ma neprezváňala spolužiačka, tak zaspím na skúšku... síce, spala som len dve hodiny...
Eiensama Zverejnené 22. Január, 2009 Zverejnené 22. Január, 2009 ze rano... ja vstavam pravidelne o 13 - 14 :)... tod nocny vtak, ale inak, ked vstavam do skoly... a ak sa teda prinutim vstat, tak som velmo rychla - do 10 minut uz stojim na zastavke a cakam na bus a z domu vzdy vystrelim ako blesk. tod vysledok, ked clovek ide spat o 6 rano a o 6:30 vstava... :) a budik neznasam - ked nema zvonit, zvoni, ked ma zvonit, nezvoni. blbec ma vlastnu mysel :lol:
Desdemona Zverejnené 23. Január, 2009 Zverejnené 23. Január, 2009 ze rano... ja vstavam pravidelne o 13 - 14 :)...aj ja som kedysi mávala takéto obdobie, dokonca som si cez leto musela nastaviť budík na jednu, aby som vôbec vstala...ale to bejvávalo... :) dnes už kľudne vstanem o koľkej mi poviete a nemám s tým našťastie žiadne ťažkosti. a aj ked nejdem do školy, som už do deviatej hore ;) neviem, nejako sa mi prenastavil organizmus :lol:
lopata555 Zverejnené 23. Január, 2009 Zverejnené 23. Január, 2009 Ako zvládam rána? No tento týždeň bol krutý zle sa mi stávalo ............. ach jaj a tak mi nevadilo vstávanie
Eiensama Zverejnené 24. Január, 2009 Zverejnené 24. Január, 2009 aj ja som kedysi mávala takéto obdobie, dokonca som si cez leto musela nastaviť budík na jednu, aby som vôbec vstala...ale to bejvávalo... :lol: dnes už kľudne vstanem o koľkej mi poviete a nemám s tým našťastie žiadne ťažkosti. a aj ked nejdem do školy, som už do deviatej hore ;) neviem, nejako sa mi prenastavil organizmus :) :) ach, u mna zas bejvavalo, ze som normalne vstavala, ale cez prazdniny som si strasne pokaslala denny rezim takze cez den spim a v noci zijem... a bohuzial aj cez skolu tak fungujem a neviem si to vobec nepravit :| co je dost blbe pre mna, co? ;)
pink Zverejnené 26. Marec, 2009 Zverejnené 26. Marec, 2009 rána - to je moja cierna chvila... zobudim sa hned, ale potom som ako po zrazke s vlakom... motam sa dobru hodinu po byte a nic nie som schopna robit.. po hodine sa zacnem ako tak zviechat k zivotu a to vstavam o tej pol deviatej... a teraz pride sobota a ta priserna udalost - posun casu...... :lol: :)
Ikra Zverejnené 26. Marec, 2009 Zverejnené 26. Marec, 2009 Moja rozhodujuca vec rano je to, ako rychlo sa mi zaostri zrak :lol: pretoze ked sa zobudim, zacnem vzdy vnimat jeden bod az kym sa nepreberiem...no, a akekolvek aktivity pred takymto stavom uplneho zobudenia su rizikove....Inac radsej vstavam neskor, pre istotu a pohodu, kedze vzdy ponocujem :)
Desdemona Zverejnené 26. Marec, 2009 Zverejnené 26. Marec, 2009 V poslednom čase pravidelne vstávam približne päť minút pred zvonením budíka... :) A je jedno či vstávam o 5:30, 6:45 alebo 8:20... vždy je to tých päť minút.Mám divný pocit, že môj život naberá dosť stereotypný smer :lol:
arwiel Zverejnené 26. Marec, 2009 Zverejnené 26. Marec, 2009 jáááj! dnes som zaspala... 7:30 mi začínala hodina a stihla som MHD až na 7:31... :lol:
Mafalda Hopkirkova Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 Ako kedy. Niekedy sa zobudím tesne pred budíkom. Niekedy sa zobudím pri konci pesničky budíka. Neviem od čoho to záleží ale vždy hneď vstanem. Znášam to ťažko ale dá sa to.
iskra Zverejnené 17. September, 2012 Zverejnené 17. September, 2012 Ako zvládate rána ? tanečným krokom :lol: 1
alarm Zverejnené 17. September, 2012 Zverejnené 17. September, 2012 S pribúdajúcimu rokmi sa zvyšuje môj potrebný spací priemer v kombinácii z ročným obdobím. Už mi tých 6 hodín je tak -tak. Ak to klesne na 5 hodín, tiež vstávam tanečným krokom, ale partnerka by si mala dávať pozor na nohy :zubiska: Už sa mi to dlho nestalo, ale pri 4 hodinách spánku som hore velmi rýchlo... tanečným krokom sa snažím výjsť z dverí, čo sa nepodarí, plesnem si hlavu o zárubňu a som zobudený....,
member2793 Zverejnené 17. September, 2012 Zverejnené 17. September, 2012 ako zvládam rána? ťažko. bez rannej kávy som v práci nepoužiteľný.
D'Ady Zverejnené 17. September, 2012 Zverejnené 17. September, 2012 roky spavam tak 5-6 hodin, niekedy aj menej; obcas ma to ale aj polozi, hlavne ked mam dlhotrvajucejsiu zataz, stresy a pod.normalne vstavam o siestej a s prvymi tonmi budika idem z postele;je pravda, ze mi dobre spravi 10-minutovka slofika vecer cez TV spravy :Djajaj, byvali roky, kedy som musel do roboty vstavat rano pred stvrtou, aby som o pol piatej stepoval na autobusovej zastavkeale zasa tak skoro, to uz ma nebavi, zvlast ked malokedy idem spat pred polnocou ale co potrebujem rano ked vstanem, tak to su normalne ranajky :-) kavu si davam, az ked pridem do roboty
trinita Zverejnené 18. September, 2012 Zverejnené 18. September, 2012 ako zvládam rána? ťažkoooo! v duchu hesla "ať vstávám, kdy vstávám, probouzím se v jedenáct", sa potácam po dome v snahe dostať sa do stavu, v akom môžem opustiť domov a ísť medzi ľudí... a je jedno, či idem spať o jedenástej vecer alebo o druhej nadránom...
game Zverejnené 18. September, 2012 Autor Zverejnené 18. September, 2012 stále potrebujem čas, rovnako ako pred rokmi ... nedokážem vyskočiť z postele, hodiny pri posteli mám nastavené už dlhé roky o štvrť hodinu dopredu ... viem, že tú štvrťhodinu mám k dobru, pomáha mi to v pohode vstať a urobiť potrebné raňajšie úkony ...vyhýbam sa tomu, aby som musela vyskočiť z postele, lebo meškám ... radšej si odopriem štvrť hodiny spánku ... aj keď musím vstávať veľmi skoročo v poslednom čase tak časté nie je, chodím spávať neskoro, a dospím, aspoň trochu, ale ten rituál je nezmenený, pri akomkoľvek čase vstávania ...nevstávam tanečným krokom, to nie, ale snažím sa v pohode ... ako tak : )
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Október, 2012 Zverejnené 7. Október, 2012 že by sa mi veľmi chcelo vyhupnúť z teplého pelecha, nemôžem povedať, ale potom už to ide. keďže do práce nechodím so stresom a už vôbec nie s odporom, tak aj ráno býva celkom v pohode a vôbec mi nevadí, že je ešte len ráno a tiež mi až tak nevadí pondelok, aj keď víkendy mám rada, pokiaľ ma nečaká niečo nepríjemné. Dúfam, že mi to vydrží. :)
funebrak Zverejnené 8. Október, 2012 Zverejnené 8. Október, 2012 Ako by som mal zvladnut rana? :) Vsak normalne zobudi ma budik,vypijem kavu a idem do prace.Co je na tom tazke? :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz