Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

neviem celkom presne, či to zaradiť sem, ale je to aj politická aj diskusia, či takmer monológ - spovedá sa na rovinu František Mikloško ... hoci je žiaľ v parlamente jeho 73 ročný brat, takže to zostáva v rodine ... filozoficko teoretické postvolebné salónne úvahy jedného ešte stále nádejného čakateľa na prezidentský post. keď ho počúvam a pozerám, trend nastúpený slovenskými prezidentmi by bol s ním dokonale kontinuálny.

Mikloško: Fico urobil rozumný krok

http://tv.sme.sk/v/2...zumny-krok.html

• Pred 5 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Večer pod lampou

Pozerava niekto tuto diskusnu relaciu verejnopravnej RTVS,ktoru moderuje Stefan Hrib?Podla mojho nazoru je to najlepsia diskusna relacia,aka tu kedy bola :thumbsup:

Zverejnené

ano, ked je zaujimava tema, tak sa da prezit aj Hribov sposob vyjadrovania :P

len co som videl posledne, tak uz nebola ziva kapela v predeloch, ale len klipy, co je skoda

a tiez je lepsie, ak je diskutujucich viac ako len jeden

no a v neposlednom rade mi uz dlhsie chybaju Hribovi partaci, bud Juro Kusnierik alebo Mojzis

Zverejnené

klipy bývali aj na počiatku a ja radšej klip ako Živé kvety:) pozerám pravidelne...občas vypínam po desiatich minútach :)

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Kedysi dávnejšie som sa začítal do nejakej knihy Tomáša Halíka a hneď mi bolo jasné, že jeho spôsob rozmýšľania sa vymyká úplne slovenskému cirkevnému "slovníku". Neprekvapilo ma preto moc, keď som nedávno začul v mojom blízkom okolí od veriaceho aj od kňaza nie moc lichotivú poznámku na jeho adresu.

Aj jeho postoj k Jánovi Husovi, ktorého hádam dodnes veľa jeho spoluvercov považuje za kacíra, mi bol sympatický. Nezaprel sa ani teraz, keď použil v dialógu so Š. Hríbom slová Jána Husa na adresu Bezáka a jeho slovenských kolegov biskupov:

"Milujte se a pravdu každému přejte".

Mnoho vecí hlavne z obdobia socializmu vidím inakšie ako on, ale verím že by som s ním vedel stráviť veľa hodín v rozhovore aj na túto tému vo veľmi príjemnej atmosfére.

• Pridať bod 1
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

Politicke diskusie nesledujem, uz ma to nebavi - nevidel som ich viac ako polroka.Vlastne posledne boli tie pri volbe prezidenta. Ja som sa pri nich zbytocne rozculoval - tliachanini,nic si sa nedozvedel - zabity cas.Ved co tam mate - Fico, Figel, Bugar.

Nic odborne - pr. nieje zaujimavejsie vysvetlit ako to bude s dochodkami?  Dobre bude tam minister pre rodinu- ci niekto ministerstva financii(co by som bol radsej) kludne Filko a nejaky Kanik. 

Ci o doprave,alkohole na cestach, nehodovosti - Mafian - nejaky odbornik z dopravi.

Ci o tych dovolenkach zadarmo. Nemocnici za 6 miliard.

Mna Hribove lampy uz tiez dost dlho nebavili. Skoncil no. Je tam iny zaujimavejsi neokukanejsi exot co ide na veceru.

Koho zaujima islam ci taliban? 

Krásy novoročnej depresie - idem si to pozriet.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov