Skočiť na obsah

Sex na jedno stretnutie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tak samozrejme po obyčajnom sexe s niekým neznámym zväčša netúžiš...

to ako chceš povedať že po nejakom čase začnem túžiť po sexe aj s nejakým neznámym...? teda neznámou (aby tu neboli zas blbé reči :lol:). Pravdupovediac nemám na to dôvod.
  • Odpovedí 73
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

12

• nutrinka

8

• arwiel

8

• cizy

6

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

by si skúsil začať túžiť po čase po sexe s neznámou osobou :lol:

tak by som ťa dobila za arwiel :)

Zverejnené

tak by som ťa dobila za arwiel :lol:

tuším to s tou reťazou začnem myslieť vážne :)
Zverejnené

miláčikovia moji, žiadna reťaz sa tu používať nebude! a každý raz aspom v myšlienkách zhreší... na tom nie je nič zlé... /pokiaľ je to len v myšlienkach/

Zverejnené

Iste, ale stále je to sex. Aj keď iný.

Keď mám teda byť konkrétny, milovanie a obyčajný sex je tak diametrálny rozdiel, že od istej doby po obyčajnom sexe už netúžim.

Ale.. keď tak rozmýšľam nad tým, dá sa o milovaní hovoriť aj vtedy keď to s milovanou osobou robíte niekde narýchlo kde vás môžu načapať? :lol: :)

jasne-ked vas pristihnu ,ale vy vtom stale pokracujete.... :)
Zverejnené

jasne-ked vas pristihnu ,ale vy vtom stale pokracujete.... :lol:

no to by som chcela vidieť :)

Zverejnené

to je ako v sexe v meste...tam sa samantha tiež s nejakým čašníkom odšuchtali do skladu a keď ich čapli, tak pokračovali ďalej :lol:

Zverejnené

jasne-ked vas pristihnu ,ale vy vtom stale pokracujete.... :lol:

boli sme zamknutí :)
Zverejnené

to sa ti uz stalo? :lol:

este nie ale keby som tych >nepozvanych hosti<nepoznal tak by to mohlo byt zaujimave :)
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Zachodik mam taktiez za sebou....v meste to bolo pod Michalskou...tam niekde v podniku :lol: Ale ci by som vedel pokracovat, kebyze ma nacapaju...tak to asik ee :) By som akurat tak pozeral jako puk na dotycneho/cnu

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Sex na jednu noc

Určite má čosi do seba. Zaváňa dobrodružstvom i vzrušujúcim napätím. Ináč ho však chápu slobodní, ináč zadaní.

Každý človek, či je to muž alebo žena, prechádza v živote viacerými etapami, ktoré v súvislosti s vekom i celkovou telesnou aj duševnou kondíciou nepriamo ovplyvňujú aj sexuálny život.

V praxi ide o striedajúce sa obdobia zvýšenej a zníženej potreby sexuálnych aktivít. Práve vo fáze zvýšenej sexuálnej potreby sa môže absencia či nedostatok sexu a sexuálneho uspokojenia ostro vyhrotiť a tu dostáva priestor aj sex na jednu noc.

aké s tým máte skúsenosti? :lol: a aké názory máte na to ? :)

Zverejnené

Sex na jednu noc pripojená k staršej téme Sex na jedno stretnutie.

Zverejnené

uz par krat zazite....

a ked som nastvana, chyta ma to znova....ale nemam na to to urobit, kedze mam priatela...pri mojom sucasnom by som podviest nedokazala..... :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Taktiez sa priklanam k naziru Dollphinky........ALE dokazem podviest vtedy, ked uz nevidim buducnost vo vztahu.....a zaroven je to naboj na to, aby som dokazal aj povedat NIE priatelke s ktorou mi to nevychadza......TO ale neznamena, ze je to nejaky ritual...ale prvy vztah tak dopadol.

Zverejnené

Toto čo tu čítam, je sex na jednu noc, jednorázovka a pod.

Ale čo takto láska na prvý pohľad. No ja myslým, že v tomto prípade ušetrí veľa času. :lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

príležitostí bolo, ale nikdy som to nevyužila... neviem prečo, asi na sex bez lásky nie som... vždy to skončilo iba pri bozkávačkách, ďalej som nešla, aj keď posledný krát to bolo príšerne veľké pokušenie...

Zverejnené

nejak uz nepocitujem potrebu...

kazdy sme boli mladi, kazdy sme si to istym sposobom uzivali... ja som sa vyburila, mam pri sebe niekoho, kto mi staci, po vsetkych strankach, niekoho koho lubim, takze nemam potrebu ...

clovek si niekedy zaspomina,..nelutujem toho, nicoho, stalo sa, v tom momente som to chcela... hlavne ze to nezanechalo ziadne "nasledky" :lol:

Zverejnené

ja som sa vyburila

to sa mi nejak nechce verit :) :) :lol:

Zverejnené

myslim ohladne burenia sa typu "adrenalin nezavazne" :)

co sa tyka burenia sa ohladne sexu, toho nikdy nemam dost :) .. avsak bazim iba po jednej osobke... a tej chuti rovnako :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

No keďže som už dlhšiu dobu sám tak sa pritrafilo. Ale neobohatilo ma to. Niet nad milovanie s človekom, ktorého ľúbite. A môže sa Vám stať že vy ľúbite a druhý to len hrá.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov