Skočiť na obsah

Sex na jedno stretnutie

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 73
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

12

• nutrinka

8

• arwiel

8

• cizy

6

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ruje je taká priblblá vec... človek len chodí celý nervózny a keď si konečne uvedomí, kým je a čo robí, náhle ho prepadne pocit viny za svoju neskonalú skazenosť... /pokrčí plecami a zas má chute... :lol: /

Zverejnené

Myslíte že iba vy máte ruju? :lol:

Asi som si niečo nasypal do čaju...

Zverejnené

Risk, či zisk? Hlavne v afrických krajinách táto otázka nemá zmysel. A čoskoro bude nezmyselná aj v Európe.

Zverejnené

RoSo ale nie je sex na jedno stretnutie ako sex na jedno stretnutie.

Určite by som nešiel s niekým koho som v živote nikdy nevidel. Iné to je keď toho človeka už istý čas poznáš.

Zverejnené

Ale ak ho tak dobre poznáš, bude to naozaj len na jedno stretnutie? Čas ide ďalej a všeličo sa môže zopakovať.

Zverejnené

využiť situáciu, či nevyužiť ? stojí to za ten risk ?

mala som príležitosť, využila som príležitosť

ak by sa niečo podobné malo zopakovať, neviem, možno, neznámy by ma musel veľmi priťahovať a pri známom by som dlho rozmýšľala

Zverejnené

Mala som príležitosť, nevyužila som príležitosť. Prečo??? Bol to kamarát... načo to dodrbať.

Zverejnené

Hmmm možno by som využila príležitosť ak by ten človek stál za to. Ale určite by som to tak prvýkrát nechcela (vravím prvý :lol: )

Zverejnené

Ale určite by som to tak prvýkrát nechcela (vravím prvý :lol: )

v pätnástich som si to aj ja vravela...

Zverejnené

v pätnástich som si to aj ja vravela...

A co si vravis teraz?

A ano Cizy mozno uz druhykrat ano. :lol: Ja sa riadim:"Nikdy nehovor nikdy" :)

Zverejnené

no už si nevravím nič, vzhľadom na to, že som zásady poslala do prdele a tak to aj dopadlo...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

mala som príležitosť, využila som príležitosť

mala som možností viac, využila som len raz...

Zverejnené

ked sa tak nad tým zamyslím, tak som sex z lasky este ani nemal....no dufam, ze aj to raz bude :lol:

Zverejnené

tak som sex z lasky este ani nemal....

keď ho budeš mať až potom zistíš čo je sex.
Zverejnené

Iste, ale stále je to sex. Aj keď iný.

Keď mám teda byť konkrétny, milovanie a obyčajný sex je tak diametrálny rozdiel, že od istej doby po obyčajnom sexe už netúžim.

Ale.. keď tak rozmýšľam nad tým, dá sa o milovaní hovoriť aj vtedy keď to s milovanou osobou robíte niekde narýchlo kde vás môžu načapať? :lol: :)

Zverejnené

ale to je pochopiteľné, keď si zamilovaný a objavuješ nové tajomstvá milovania, keď je to navyše len na začiatku, tak samozrejme po obyčajnom sexe s niekým neznámym zväčša netúžiš...

ostatní si musia dopomôcť inak...

Zverejnené

Ale.. keď tak rozmýšľam nad tým, dá sa o milovaní hovoriť aj vtedy keď to s milovanou osobou robíte niekde narýchlo kde vás môžu načapať? :lol: :)

dá ;)

keď je to rýchlovka, rýchle milovanie s milovanou osobou, je to milovanie :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov