Skočiť na obsah

Ukrajinci na Slovensku

Odporúčané príspevky

Zverejnené
pred 1 hodinou, tyso pridal:

vie niekto prelozit do slovenciny alamove staznosti?

Nie som si vôbec istý, že on sám vie, prečo a čo píše v tejto téme. Vyzerá to, akoby mu skrátka nič nebolo dosť dobré.

Možno je len v pozícii všeobecného podrypovača a spochybňovača všetkého, čo existuje.

To jest - zameriava sa na nedokonalosti a zlé stránky všetkého, čo svet ponúka.

Zverejnené
pred 2 minútami, irb pridal:

Vyzerá to, akoby mu skrátka nič nebolo dosť dobré.

Okrem ruského systému, tu je kritika nepovolená.

Zverejnené
pred 1 hodinou, buky pridal:

Každá rasa je rasistická.

O tom by sa dalo diskutovať.

Problém vidím v definícii rasizmu. V hanlivom zmysle je za rasizmus pokladané iba to, čo používa aj pojmy menejcennosti a nadradenosti.

Pokiaľ človek hovorí o rasách iba tak, že vypočítava charakteristické štatisticky overiteľné znaky, tak to sa za rasizmus zväčša nepovažuje.

pred 2 minútami, buky pridal:

Okrem ruského systému, tu je kritika nepovolená.

Naozaj? Nikdy ešte nekritizoval nič z ruského systému?

Zverejnené
pred 5 minútami, irb pridal:

Naozaj? Nikdy ešte nekritizoval nič z ruského systému?

Nevšimol som si, všetko čo konajú rusi v četne násilia je dobre a správne opodstatnené.

Zverejnené

Skúsim tu niečo napísať o Putinovi.. Aby bol buky spokojný..

Putin je , vyanec, zmrd..

..

No a je to. Cenzúra môj výrok úplne zničila.

Prvý pojem úplne zmazala, druhý skomolila, tretie slovo prestalo dávať zmysel.

Načo sa namáhať, keď hovoriť skutočnú pravdu, zakazuje sprostá cenzúra?

Zverejnené
pred 21 minútami, alamo pridal:

Cenzúra

To nemôžeš písať tak napriamo, musíš sofistikovane, ako keď píšeš o predákoch Európskej Únie... :anjelik:

Zverejnené

@tyso

@buky je živý dôkaz toho, že ak chce niekto Slovenskému národu, exaktne niečo o "ruskom systéme" povedať, musí použiť poriadne ľudovú reč, a presné vyberané slová.

Čo je dôkaz, že cenzúra ako taká nefunguje, dokonca je kontraproduktívna. A politická korektnosť je nezmysel. 

Eh.. Musel by som, aj o Putinovi písať "slušne", čo je teda fakt sprostosť. 

pred 28 minútami, irb pridal:

To nemôžeš písať tak napriamo, musíš sofistikovane, ako keď píšeš o predákoch Európskej Únie... :anjelik:

Písať tak o predákoch , a Trumpovi je zábava. 

Putin si nič také nezaslúži.

Zverejnené

alamo,  pouzivat spravne slova v spravnom prostredi je to co sa vola vychova,  ked pises na forum ktore vulgarizmy filtruje tak to nie je cenzura len upozornenie ze nemas spravny priestor. 

Zverejnené

@tyso

Ja sa predsa snažím vyjadrovať kultivovane. Vzhľadom bukyho sťažnosti, zjavne to nejak nefunguje.

Skôr než napomínať mňa, bolo by na mieste, keby si to vysvetlil bukymu že sa mýli.

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Poznám niekoľko Ukrajiniek, pracujú väčšinou v baroch a reštaráciách, po slovensky vedia úplne plynulo, keby mi nepovedali, že sú z Ukrajiny, tak si myslím, že sú Slovenky a za tých niekoľko málo rokov sa integrovali oveľa lepšie ako istá menšina, ktorá to nedokázala za celé stáročia. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov