Sniper Zverejnené Február 6 Zverejnené Február 6 Hrám sa s Gemini. Už nie je treba Photoshop, ani Pixabay. Chcel som zatopené mrakodrapy Chcel som spustošené veľkomesto Chcel som zeleného hyperobra nad planétou pokrytou pralesom Chcel som funkčnú jadrovú elektráreň v zničenej krajine. A chcel som ešte ako mimozemšťania útočia na Moskvu, ale to nepochopilo, tak som dal len nejaké mesto
robopol Zverejnené Marec 20 Zverejnené Marec 20 skus si https://aistudio.google.com/ tam si môžeš každý jeden nasledujúci obrázok promtom upravovať postupne, vygeneruješ obrázok a následne ho môžeš ďalej meniť, pribudli tam ďalšie zaujímavé funkcie napr. 2
Sniper Zverejnené Apríl 10 Autor Zverejnené Apríl 10 Dík, pozriem, celkom ma to začína baviť. Gemini už generuje aj ľudí. Samozrejme nie všetko vygeneruje (nebudem konkrétne písať čo, na to príde každý sám ;) ), ale načo fotiť a hľadať vhodné miesta, stačí napísať čo chcem. 1
robopol Zverejnené Apríl 11 Zverejnené Apríl 11 no pekne, ja uz pouzivam VS code s agenatmi, ktori pracuju za mna, toto je len take hrajkanie, ale AI sa brutalne rozbehla.
Sniper Zverejnené Apríl 12 Autor Zverejnené Apríl 12 Ano ja sa zatiaľ len s tým hrajkám, skúšam ako Gemini vie generovať moje predstavy, zatiaľ som dosť spokojný. Nie je to úplne vždy ako si predstavujem, ale to čo dostanem je zase rozvinuté do inej roviny a nie je to na škodu.
Sniper Zverejnené Apríl 12 Autor Zverejnené Apríl 12 Toto je jeden z príkladov, chcel som blond ženu v čiernom ako venčí psa čiernej farby v lese počas slnečnej jesene. Ale myslel som že záber bude z boku a nie zozadu, to som ale AI nenapísal. Výsledky efekt sa mi však páči ešte viac ako moja predstava a keby toho psa AI vygenerovala nejakého dobermana, tak by to bolo dokonalé. Takto sa musím uspokojiť s nejakým čoklom 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz