Skočiť na obsah

Gemini

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Hrám sa s Gemini. Už nie je treba Photoshop, ani Pixabay.

Chcel som zatopené mrakodrapy

waterworld.jpg

Chcel som spustošené veľkomesto

devastated_city.jpg

Chcel som zeleného hyperobra nad planétou pokrytou pralesom

green-hypergiant.jpg

Chcel som funkčnú jadrovú elektráreň v zničenej krajine. 

nuclear_power_plant.jpg

A chcel som ešte ako mimozemšťania útočia na Moskvu, ale to nepochopilo, tak som dal len nejaké mesto

space_attack_on_city.jpg

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

skus si https://aistudio.google.com/   tam si môžeš každý jeden nasledujúci obrázok promtom upravovať postupne, vygeneruješ obrázok a následne ho môžeš ďalej meniť, pribudli tam ďalšie zaujímavé funkcie napr. 

• Pridať bod 2
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Dík, pozriem, celkom ma to začína baviť.

Gemini už generuje aj ľudí. Samozrejme nie všetko vygeneruje (nebudem konkrétne písať čo, na to príde každý sám ;) ), ale načo fotiť a hľadať vhodné miesta, stačí napísať čo chcem. 

Gemini_Generated_Image_11otgv11otgv11ot.jpg

Gemini_Generated_Image_prxt8rprxt8rprxt.jpg

Gemini_Generated_Image_t9mxh5t9mxh5t9mx.jpg

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

no pekne, ja uz pouzivam VS code s agenatmi, ktori pracuju za mna, toto je len take hrajkanie, ale AI sa brutalne rozbehla.

Zverejnené

Ano ja sa zatiaľ len s tým hrajkám, skúšam ako Gemini vie generovať moje predstavy, zatiaľ som dosť spokojný. Nie je to úplne vždy ako si predstavujem, ale to čo dostanem je zase rozvinuté do inej roviny a nie je to na škodu.

Zverejnené

Toto je jeden z príkladov, chcel som blond ženu v čiernom ako venčí psa čiernej farby v lese počas slnečnej jesene. Ale myslel som že záber bude z boku a nie zozadu, to som ale AI nenapísal. Výsledky efekt sa mi však páči ešte viac ako moja predstava a keby toho psa AI vygenerovala nejakého dobermana, tak by to bolo dokonalé. Takto sa musím uspokojiť s nejakým čoklom 

Gemini_Generated_Image_fpp6nvfpp6nvfpp6.jpeg

• Pridať bod 2

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov