Skočiť na obsah

Mobilná aplikácia

Sniper

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

10

• dead

1

• sahara

1

Zverejnené

a môžem poprosiť presný názov? hľadal som v GP, ale nedopátral som sa. vďaka.

Zverejnené

Aplikáciu dodám neskôr. Zistil som, že sa dá dokonca aj poslovenčiť, len si treba potom premazať v mobile cache samotnej aplikácie, tak aby ste nemuseli nič mazať, tak po preložení napíšem viac.

Zverejnené

Toto píšem z aplikácie, našiel som v nej dva bugy, ale je ešte v beta verzii. Dnes by som mohol dokončiť tú lokalizáciu do slovenčiny.

Zverejnené

Toto píšem z aplikácie, našiel som v nej dva bugy, ale je ešte v beta verzii. Dnes by som mohol dokončiť tú lokalizáciu do slovenčiny.

Zverejnené

Zverejnené

Zverejnené

Zverejnené

Zverejnené

A toto z Tapatalku. Tá aplikácia hrozne laguje, takže počká sa na finálnu verziu.

• Sniper zamkol túto tému
  • Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Skusil som si nainstalovat aplikaciu freespace forum, teda, konkretne je to rozsirenie pre prehliadac od vyvojara. Neviem, na co je to dobre, ale asi na to, ze nemusim otvarat chrome, ked chcem ist na forum.

1378467223_Beznzvu.thumb.jpg.ab642541312ed0b7dc0923469d4bdb20.jpg

• Sniper odomkol túto tému

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov