sahara Zverejnené 3. Február, 2021 Zverejnené 3. Február, 2021 a môžem poprosiť presný názov? hľadal som v GP, ale nedopátral som sa. vďaka.
Sniper Zverejnené 3. Február, 2021 Autor Zverejnené 3. Február, 2021 Dodám info aj postup keď sa dostanem k PC. 1
Sniper Zverejnené 3. Február, 2021 Autor Zverejnené 3. Február, 2021 Aplikáciu dodám neskôr. Zistil som, že sa dá dokonca aj poslovenčiť, len si treba potom premazať v mobile cache samotnej aplikácie, tak aby ste nemuseli nič mazať, tak po preložení napíšem viac.
Sniper Zverejnené 4. Február, 2021 Autor Zverejnené 4. Február, 2021 Toto píšem z aplikácie, našiel som v nej dva bugy, ale je ešte v beta verzii. Dnes by som mohol dokončiť tú lokalizáciu do slovenčiny.
Sniper Zverejnené 4. Február, 2021 Autor Zverejnené 4. Február, 2021 Toto píšem z aplikácie, našiel som v nej dva bugy, ale je ešte v beta verzii. Dnes by som mohol dokončiť tú lokalizáciu do slovenčiny.
Sniper Zverejnené 4. Február, 2021 Autor Zverejnené 4. Február, 2021 Toto píšem z aplikácie, našiel som v nej dva bugy, ale je ešte v beta verzii. Dnes by som mohol dokončiť tú lokalizáciu do slovenčiny.A toto z Tapatalku. Tá aplikácia hrozne laguje, takže počká sa na finálnu verziu.
dead Zverejnené 22. Júl, 2021 Zverejnené 22. Júl, 2021 Skusil som si nainstalovat aplikaciu freespace forum, teda, konkretne je to rozsirenie pre prehliadac od vyvojara. Neviem, na co je to dobre, ale asi na to, ze nemusim otvarat chrome, ked chcem ist na forum.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz