Skočiť na obsah

Očkovanie - Covid19

Odporúčané príspevky

Zverejnené

52:28 vo videu
hm. rozhodne sa dá pán doktor počúvať.

Zverejnené

Hovorí o nejakej skríženej imunitnej odpovedi (naznačuje aj nefunkčnosť mRNA vakcín), dokonca o tom, že nové varianty sú podnetom na mutácie. To pravda nebude, mutácie sa dejú nezávisle na vakcinácii, možné je akurát to, že selekčný tlak je smerom k mutáciám, ktoré budú odolnejšie na vakcíny.

Zverejnené

mna najviac prekvapilo ze to odvysielali v TA3 :unsure:

Zverejnené

podla veku mu hrozi ze ho dobehne karma.   A ano siri hoaxy.

Zverejnené

Nedal žiadnu alternatívu, len sa oprel do mRNA vakcín. Na to však by musel poznať všetky výsledky toho, ako je to s ochranou po podaní týchto vakcín, tu zrejme to také jasné nebude ako tvrdí. No a komplikácie samozrejme existujú, aj nejaké dôsledky pre nejakú časť ľudí.

Hovorí niečo o tom, že sa nedostane informácia (tam kde potrebuje). To už mi príde dosť odvážne, ale to by človek musel detailne poznať celú anabázu, celú problematiku a musel by mať aj dostupné dáta ako dôkazy.

takže mal by aspoň si byť vedom toho, čo je fakt a čo je názor.

Zverejnené

ja uz asi viem o co ide, hodte si jeho meno do googl

Zverejnené

Andrej Janco je znama firma. Cukrovka a rakovina su podla neho vymyslene choroby a Bill Gates chce ockovanim znizit populaciu. Cudujem sa, ze takeho idiota beriete vazne.

Zverejnené

Už by prokuratúra mala začať riešiť tie dve smerácke svine, lebo škody, ktoré napáchali svojimi blbými rečami v snahe sabotovať všetky opatrenia a pripraviť si návrat k moci, sa nebudú dať vyčísliť:

Citát

Vláda: Smer-SD chce klamstvami pomýliť ľudí a pripraviť sa na návrat

Opozičná strana Smer-SD je politické krídlo organizovaného zločinu. Svojimi klamstvami chce pomýliť občanov a vytvoriť si podmienky na opätovný návrat k moci a starým poriadkom. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Úradu vlády (ÚV) SR Ľubica Janíková. (...)
Fico a predseda mimoparlamentnej strany Hlas-SD Peter Pellegrini podľa Janíkovej "vyhodnotili situáciu v súvislosti s vakcináciou tak, že veľká časť občanov SR má z očkovania obavy, v čom sa ich snažia po celý čas utvrdiť, aby z toho vytrieskali politický kapitál". "Je poľutovaniahodné, že títo tzv. sociálni demokrati odmietajú obavy ľudí rozptýliť a predstaviť im očkovanie ako jedinú reálnu cestu z pandémie," hovorí Janíková.

Zverejnené

@dead diky :-)  toho clanku ktory komentuje z 2017 sa chytili viacere media . ale ten zvysok sa uz neda nijako vysvetlit zdravym rozumom

Zverejnené
pred 10 hodinami, Sniper napísal:

Už by prokuratúra mala začať riešiť tie dve smerácke svine, lebo škody, ktoré napáchali svojimi blbými rečami v snahe sabotovať všetky opatrenia a pripraviť si návrat k moci, sa nebudú dať vyčísliť:

suhlasim aby sa toto covid sialenstvo uz zastavilo.....a nech zacne prokuratura konat aj s tymi terajsimi vladnymi svinami a ich skurumpovanymi radcami....

a tu mas este svoj ideal, ktory priznal, ze nutene ockovanie je fasistiky krok, ale pripomenul, ze demokracia je vlada vacsiny....akurat ze tot nedavno mne to tu politicky trubenlog tyso, nejako inak vykladal....demokracia nie je vlada vacsiny, no pri nejakych krokoch tu vacsinu treba ukazat....hlavne vtedy ked sa robi vsetko pre ochranu obcanov....kua...kde som to len zazil?....vsetko pre ochranu nasich obyvatelov... aj cez zopar mrtvol....:(

https://komentare.sme.sk/c/22686684/demokracia-nie-je-diskusia-ale-rozhodovanie.html

Zverejnené

dezinformator a ty si ukážkový prototyp zmäteného voliča, na ktorého sa zamerali tí dvaja smerácki recidivisti. Ty si vlastne potvrdil pravdivosť slov hovorkyne Janíkovej, díky! [emoji106]

Zverejnené

co sa tyka tych dvoch recidivistov (ako ich ty oznacujes), tak ano, potvrdil som slova tej platenej agitatorke v postaveni hovorkyne vladnych svin....a ten ideologicky maipulatorsky zmrd, ktory tu svojimi obscennmi blogmi zamoruje medialny priestorm, je tvoja krvna skupina?....ak ano tak si potom fasista....on to tam nejako tak vysvetluje...co sa tyka povinnosti vakcinovat....

Zverejnené

1. Áno sú to recidivisti, keďže ide o skorumpovaných politikov, ktorí sabotujú očkovanie, neponúkajú účinné riešenia, ani alternatívy z jednoduchého dôvodu, aby terajšiu situáciu vláde sťažili čo najviac. Môžme sa staviť, že ak by sa dostali k moci (čo je ich jediným cieľom od prehratých volieb), tak zrazu by potrebu očkovania začali propagovať, v prípade smerákov by to nebolo prvýkrát, čo by akcie opozície odmietali, aby ich neskôr vydávali za svoje.

2. Výsledky z krajín, ale aj miest, kde je vysoký podiel zaočkovaných, ukazuje výrazný pokles nakazených, ťažkých prípadov a úmrtí a to vo všetkých ukazovateľoch min. o 85%.

3. Som za to, že kto odmietne očkovanie a bude agitovať proti tomu, aby mu v prípade nakazenia bola odmietnutá zdravotná starostlivosť, vrátane hospitalizácie alebo si bude plne hradiť zdravotnú starostlivosť.

4. Fašistu máš v trenkách a ak mieniš na tomto fóre šíriť dezinformácie v situácii, keď pretrváva zdravotná kríza s nejasnými následkami pre spoločnosť, bolo by lepšie, keby si si našiel iné fórum, kde môžeš prskať podobne ako Fico.

5. Nenúť ma, aby som ti ďakoval znovu, nemám to vo zvyku.

Zverejnené

1. a ja ich zastavam?...ja stale tu tvrdim, ze kazdy politik je podvodnik a klamar...mas nejaky svetly priklad , ktory mi neda za pravdu?....a co sa tyka toho ich "sabotovania" vakcinacie, tak ich budem zastavat, pretoze prehlasuju co ja tiez tu tvrdim stale....som za dobrovolnost v ockovani...ty si asi jediny, kto to tu nevie... :)

2. odporucam ti pozriet si relaciu z vcerajska na TA 3 , ktoru uvadza nejaka Žitna a bol tam hostom Mesik....myslim, ze to byva okolo 12:30?....

3.ak ma niekto pravo volebne, tak musi mat aj pravo rozhodovat o svojom zivote aj co sa tyka poskytovania-absolvovania zdravotnej starostlivosti....

4. obdivovatela nacizmu si vybral do svojej argumentcnej spovede na podporu nutenej vakcinacie ten medialny smrad zo SME....a akeze to tu ja sirim dezinformacie?..

5. mazat moje prispevky, ktore sa nezhoduju s tvojim vnimanim okolia, je ozaj smiesne...pretoze ja vlastne pisem tvojim stylom.... :)... ci nie?...

Zverejnené

Aky mate nazor na nove opatrenia, ktore naznacili vcera, po zasadnuti krizoveho stabu?

Pre informaciu (nie pre informatora) uvazuje sa nad moznostou, ze nezaockovani by pri navrate na Slovensko museli okrem registracie vo formulari eHranica ist do karanteny a prihlasit sa na PCR test. Zatial sa ma zvyhodnenie ockovanych a  znevyhodnenie neockovanych tykat iba cestovania cez hranice. Lengvarsky vsak povedal, ze po masivnejsom nastupe delta variantu zvazuju aj dalsie sprisnenie opatreni v ramci Slovenska. Predpokladam, ze to bude testovanie kazdych 14 dni a vsetko, co uz pozname.

Tazko teraz povedat, ako sa veci vyvinu, ale ja som za.

Neviem s cim to ma suvis, ale za posledny vikend sa prihlasilo do cakarne na prvu davku zhruba 20 000 ludi a klesajuca krivka zacala stupat.

https://domov.sme.sk/c/22576865/ockovanie-koronavirus-vakcina-pocet.html?ref=tab

Za osem dni konci moznost registrovat sa na ockovanie vakcinou Sputnik V. Uz teraz je jasne, ze Matovicom avizovanych 300 000 bol blud a akcia Sputnik je jeho fiaskom. 

Zverejnené

5. mazat moje prispevky, ktore sa nezhoduju s tvojim vnimanim okolia, je ozaj smiesne...pretoze ja vlastne pisem tvojim stylom.... :)... ci nie?...

Nie, ty píšeš štýlom, ako papagáj, ktorý si nahráva stále tie isté repliky na pokazenú platňu. Keď reaguješ spôsobom, že k danej téme sa vyjadríš maximálne 3-4 slovami a zvyšok príspevku zaplníš 15 riadkami fňukaním o liberálnej demokracii, tak sa nečuduj, že ti miznú príspevky. Nikoho nebaví čítať stále to isté dookola.

Čo sa týka konkrétne očkovania, svoj názor som povedal, kto sa nechce očkovať, nech sa neočkuje, ale v prípade ťažkostí nech neobťažuje lekárov či nemocnice a lieči sa svojpomocne. Načo stále dookola tie blbé reči, ktorých cieľom je dezinformovať ostatných. Zaujímavé je, že drvivá väčšina odporcov očkovania pochádza z radov súčasnej opozície, čo veľa napovedá. Ale inak fajn, aspoň skôr vykapú [emoji106]

Za osem dni konci moznost registrovat sa na ockovanie vakcinou Sputnik V. Uz teraz je jasne, ze Matovicom avizovanych 300 000 bol blud a akcia Sputnik je jeho fiaskom. 

Od Fica by som to bral ako súčasť jeho populistickej politiky, takže všetko v norme, ale pri Matovičovi ma tento spôsob riešenia trochu prekvapil, iné by bolo, keby Sputnik bol schválenou vakcínou.
Zverejnené

poznamka: nie nevykapu, na to je nastastie umrtnost nizka ( zly cierny humor). Ale vysledkom bude v tretej vlne dalsie zatvaranie, dalsi kolaps zdravotnictva a dalsie umrtia ( a vdaka pretazeniu zdravotnictva sa to dotkne vsetkych).  A to v stave ked mame riesenie . Keby boli povinne zaockovani starsi a rizikove skupiny tak by klesla hospitalizacia aj umrtia ( ze to funguje vid britania). Mame riesenie, mame prostriedky ale vdaka politikom a ich volicom sa neda realizovat. Co s tym? 

Zverejnené

Mozno by pomohla plosna aplikacia reverznej psychologie. Keby stat zakazal ockovanie a vedci by pred nim varovali, dezolati by si hromadne kupovali vakciny aliexprese :smile:

Zverejnené
pred hodinou, dead napísal:

Tazko teraz povedat, ako sa veci vyvinu, ale ja som za.

Neviem s cim to ma suvis, ale za posledny vikend sa prihlasilo do cakarne na prvu davku zhruba 20 000 ludi a klesajuca krivka zacala stupat.

som za a súvis tam stopro je.

Zverejnené
Ale vysledkom bude v tretej vlne dalsie zatvaranie, dalsi kolaps zdravotnictva a dalsie umrtia ( a vdaka pretazeniu zdravotnictva sa to dotkne vsetkych).

Keď antiočkovací dezoláti nebudú otravovať nemocnice a pri nakazení sa proste len izolujú, tak žiadny kolaps nebude hroziť a pri troche šťastia sa vyhneme aj lockdownu.
Zverejnené

@game

-Keby k tomu prislo, bol by som aj za to, aby si dobrovolne neockovani hradili naklady na testovanie, aj za pripadnu zdravotnu starostlivost.

-Po troch dnoch zvyseneho zaujmu sa este neda povedat, ze je to trend a ked je, suvislosti mozu byt aj inde.

pred 2 minútami, Sniper napísal:

Keď antiočkovací dezoláti nebudú otravovať nemocnice a pri nakazení sa proste len izolujú

Obavam sa, ze tu by sme precenovali schopnosti statu. Ked nebol schopny kontrolovat a vynucovat dodrziavanie opatreni za posledny rok, nebude schopny ani teraz.

Zverejnené

neliecit nezaockovanych je za prve neustavne, dalej je to proti celej europskej tradicii, proti existujucim zmluvam, zakonom atd.  Ano, ohrozuju seba, aj nas. Ale riesenie musi byt legislativne komformne a nema viest k obcianskej vojne. 

A to znamena nastavit represie a vyhody citlivo. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov