Skočiť na obsah

Očkovanie - Covid19

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ano, informator zlomkom nerozumies.  Ale klamat sa nehanbis, siris zlo.

Zverejnené
32 minutes ago, electric blue said:

@tyso este si neodpovedal ci si uz sam zaockovany ? 

za prve, nemam ziadnu povinnost odpovedat na osobne otazky.   Ale ako si vobec prisla na napad ze nie som ?  Samozrejme ze som zaockovany. V mojom sirokom okoli su vsetci zaockovani, debaty o ockovani su sucastou ruralneho Slovenska, nie mestskeho obyvatelstva. 

Zverejnené

tak ako ja nemam povinnost ti hlasit ci som uz zaockovana aby si o mne nerozsiroval bludy .

Zverejnené

iste nemusis  a ja si o tom mozem mysliet co chcem.  A v zasade to moj nazor na teba ani prllis nezmeni.

Zverejnené

v rusku sa momentálne šíri delta, ale to je len správa,  pretože nielen tam, samozrejme, ale hovorí sa, teda v médiách sa píše, že tieto očkovania, ktorými sme prešli, vrátane Pfizera, delte nebránia napadnúť nás a spôsobiť paseku a smrť.

Zverejnené

Žiadne očkovanie nezabráni tomu aby ťa vírus nenapadol, očkovanie slúži k tomu, aby vírus nebol schopný sa nageniť a šíriť ďalej.

Zverejnené

Druhá vlna pandémie, ktorá sa v zime prevalila Európou začala v Británii. A ako pozerám, krivka im tam znova rastie. Teraz uvidíme, akú účinnosť malo očkovanie.

Otázka je, aký podiel má v Rusku delta mutácia, alebo sa im tam teraz len rozšírila mutácia, ktorá v zime sužovala Európu. 

Zverejnené

game,   ockovanie dvomi davkami je na 60 percent ucinne aj proti indovi,  nie je to skvele  ale ani zle.  Dve tretiny zaockovanych su chraneni,tretina nie.  Vlna v britanii bude poucna, nas to este caka.

Zverejnené
pred 26 minútami, Tono napísal:

v Británii. A ako pozerám, krivka im tam znova rastie. Teraz uvidíme, akú účinnosť malo očkovanie.

toto sledujú Briti už nejaké dva tri týždne, písala som tu kdesi vtedy o tom... očakávali deltu a očakávali, ako sa bude správať tam, kde sú zaočkovaní ľudia, a po druhé, snažili sa a snažia sa  urýchlene očkovať, aby mali dostatočné krytie populácie . toto bola správa už pred tými cca tromi týždňami.
je predsa  jasné, že nový kmeň môže zasiahnuť aj zaočkovaných, ale asi tak, ako zaočkovaných na chrípku.

ale to, že sa snažia zaočkovať čo najväčšiu populáciu, čo neočkovači a vyznavači slobody a demokracie nikdy nepochopia. že sú veci, keď musí prísť nariadenie.

Zverejnené
pred 12 hodinami, tyso napísal:

iste nemusis  a ja si o tom mozem mysliet co chcem.  A v zasade to moj nazor na teba ani prllis nezmeni.

mysli si co chces, to ma netrapi . ja pisem o vypisovani bludov smerom k mojej osobe 

Zverejnené

okrem inych tento blud . mnozstvo ludi nie je zaockovanych , preto su popieraci ? si to skonsoliduj

Citát

sledujem  tychto popieracov a su tam tri hlavne skupiny:

1. Skutocni hlupaci, ktori veria ze ich vlada chce zabit.

2. Skupina tych co sa boja,   sprav je prilis vela  (  tam patri aj sp ako "skeptik co nevie citat")

Zverejnené
pred 3 hodinami, game napísal:

toto sledujú Briti už nejaké dva tri týždne, písala som tu kdesi vtedy o tom... očakávali deltu a očakávali, ako sa bude správať tam, kde sú zaočkovaní ľudia, a po druhé, snažili sa a snažia sa  urýchlene očkovať, aby mali dostatočné krytie populácie . toto bola správa už pred tými cca tromi týždňami.
je predsa  jasné, že nový kmeň môže zasiahnuť aj zaočkovaných, ale asi tak, ako zaočkovaných na chrípku.

ale to, že sa snažia zaočkovať čo najväčšiu populáciu, čo neočkovači a vyznavači slobody a demokracie nikdy nepochopia. že sú veci, keď musí prísť nariadenie.

britske aerolinky zverejnili spravu o kolapse troch pilotov na krvne zrazeniny za posledny tyzden.....samozrejme aerolinky maju uz zaockovanu celu svoju infrastrukturu......stastnu cestu dovolenkarom.... :)

Zverejnené
pred 4 hodinami, Sniper napísal:

...aby vírus nebol schopný sa nageniť a šíriť ďalej.

a aby ťa nezabil, ak máš na to vlohy..

čo sa týka popieračov, neočkovačov a pod., zarazilo ma, akí ľudia sú schopní alebo skôr náchylní uveriť všelijakým bludom. hodil som minule kamoša na pumpu natankovať do bandasky. robí strážnika na družstve, inak vyučený keramikár. cestou mi porozprával, ako bol čosi robiť na roli, čo má hore pri ceste. pani, čo má vedľa dom sa s ním dala cez plot do reči a začala vykladať čosi o tajnom pláne Billa Gatesa, že tých, čo sa nedajú do roka zaočkovať, naženú do táborov atď.... zjavne o tom bola presvedčená. hovoril, že nevedel, či jej na to má niečo povedať, alebo rovno utekať. tá pani inak nie je senilná ani nič podobné. ešte pred pár rokmi robila riaditeľku na miestnej základnej škole, syn a dcéra sú lekári, ďalší syn vojak. jej brat je lekár, jeho dcéra tiež. takže kde sa stala chyba? kamarát strážnik aj s manželkou sú už zaočkovaní, jeho svokrovci nie a tvrdohlavo to odmietajú, svokor mu minule pustil nejaké konšpiračné nahrávky a hučal doňho - "vidziš?? toto je pravda!! oni maju pravdu!! ňe tote ko**ci dochtore!" pritom sám je onko pacient v zlom stave, berie chemoterapiu a najnovšie mal mozgovú príhodu ako bonus. 

zdá sa, že mnohí, ktorí sa ani nenakazili covidom, ochoreli a možno ešte horšie.

• Pridať bod 1
Zverejnené

a co presne povazujes za blud? Nie si zaockovana,  aj ked moznost mas. Aky mas dovod? Ja tvrdim ze  strach ale ty si ho racionalizujes ( ak nevies co je racionalizacia, najdi si to). 

Alebo ti vadi ze som rozne kategorie tych co sa nechcu ockovat “tu a teraz” zhrnul do spolocnej kategorie popieracov? To nie je blud, to je praca s jazykom.Popieraju realitu a vytvaraju si vlastnu, text nebol urceny tebe, u teba pouzivam jednoduchsi jazyk, snazim sa ho prisposobit.

Zverejnené
pred 28 minútami, sahara napísal:

čo sa týka popieračov, neočkovačov a pod.

ano, pred pár dňami som sa dozvedela sprostredkovane od jednej dámy, ktorá roky robila v štátnej správe, že očkovaním cez ihly vstrekujú do nás čipy od Gatesa, platia to spolu so Sorosom, takto nás budú mať poslušných pod dozorom...

Zverejnené

game, vychadza to z toho , ludia dokazu verit vseobecne zjavnym nezmyslom . potom co este ak sa to tvari ako vedecky podlozene :biggrin:

• Díky! 1
Zverejnené
47 minutes ago, electric blue said:

@sahara

https://www.tvnoviny.sk/exkluzivne/2011027_hoaxom-o-cipovani-veri-aj-mnoho-ucitelov-casto-im-chyba-kriticke-myslenie-zhoduju-sa-odbornici

tyso, opät klamstvo , kto ti povedal ze uz mam moznost? To si zase vycucal z prstu ? preco stale klames?? :biggrin:

ista sp napisala "minuly mesiac  sa zacala faza 3 , tj ockovanie pre vsetkych ktori sa maju zaujem zaockovat"

ehm,   myslim ze sa uz vo svojom svete stracas

Zverejnené

@tyso ehm, nauc sa citat texty s porozumenim nez zacnes blabotat . a hlavne celu reakciu :biggrin:

Zverejnené

tak toto je dobteeee....najviac konspiracnych moznosti o ockovani som sa docital tu na fore.....zda sa, ze tym teoriam verite vsetci tu diskutujuci... :)))

• Sniper zamkol túto tému
  • game odomkol túto tému
Zverejnené

vážení a milí, prestaňte do seba skákať ako kohút s kohútikmi, prosím pekne...
nevedie to k ničomu a diskutovať sa dá napodiv aj pekne.

ad 1.  dnes som k tomu mala príležitosť, zrovna o očkovaní, a urýchlené uzavretie diskusie, hoci som vlastne vyhrala ja, a pán si to ani neuvedomil, bolo od neho zloženie klobúka, ako inteligentne sme si podiskutovali...

ide to.

ad 2.  a ide to aj tak, dnes bol taký covido-očkovací deň: pacientka vykladala lekárke, prečo sa nechce dať zaočkovať... veľmi dlho sa rozprávali, a je to tvrdá lekárka, ale nebolo veľmi dobre počuť, predsa len to bola inteligentná debata a rozprávali pomerne ticho, dostalo sa k nám len tak niečo sem tam... lekárka tvrdo za očkovanie, pacientka tvrdo proti očkovaniu...
ale tíško a inteligentne.

rozhodne diskusie idú inteligentne a bez vzájomných nadávok.

Zverejnené

game a uz si inteligetne pokecala s automatom? inteligetna diskusia vyzaduje pocuvanie a chapanie,  a jej primarnym cielom nie je vyhrat. Ale overit argumenty, pochopit druhu stranu aj ked ju nepresvedcis. Naopak obchodny rozhovor nie je o argumentoch ale o presvedceni druhej strany, co vyzaduje ine techniky rozhovoru. 

Zverejnené

psst, klídek a chce to klímu, mladí páni a krásne dámy :agree:
ten pán dnes tiež nemal ktovieaké na výši argumenty, ale odišiel spokojný, ako krásne a rozumne sme si podiškurovali :biggrin:

pracovať dvadsať rokov s ľuďmi, keď s arguemntami ideš nižšie a nižšie a nižšie a končíš niekde vo vínnej pivnici... to človeka naučí diskutovať... aj když už vidí rudě :happyroll:

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov