Skočiť na obsah

Kluby

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Je to experiment, ale keď to Fórum ponúka, prečo nie?

Bola aktivovaná aplikácia Kluby, kto chce čítať Tomášove nekonečné problémy, tak sa môže pripojiť. Nebolo to vytvorené preto, aby si honil nad sebou, že má klub o sebe, ale preto, aby jeho tisíce príspevkov, ktoré sú stále o tom istom, boli aspoň nejako oddelené od Fóra.

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Takže takto: Kto chce čítať Tomášove príspevky v "jeho" témach, musí sa stať členom klubu :D

Platí to aj pre Tomáša, aj on musí byť členom. Kto bude členom klubu, tak príspevky z daných tém sa mu budú zobrazovať v zozname nových príspevkov / tém.

Týmto upozorňujem @Tomáša aby svoje nekonečné problémy písal len do daných tém a do žiadnych iných na Fóre.

• Páči sa mi to 3
  • Díky! 1
Zverejnené

Len si poprosím návod ako sa tam dostať a ako mi to bude reálne fungovať. Teraz je stav taký, že ak si dám zobraziť výpis mojich téma (to aktivita -> moja aktivita) tak sa mi vypíšu len tie o práci, telefónoch a tak... Ale tie mnou založené tam nevidím a keď idem cez ten zvonček (prekliknúť sa cez link) tak mi vyhodí nejakú hlášku že nemám oprávnenie... Game má ten obrázok v súkromnej správe. Ja ho tu teraz nemám k dispozícii.

Dobrý nápad lebo čítal som už zopár členov (napr. sahara) že buď ja alebo on/ona. Nebolo to po prvý raz. Môžem odradiť aj nováčikov atď. Takže budem pekne zamknutý v klube a tam čušať. Ja súhlasím. Bude tam chodiť naša partia akože vy a ja.

Zverejnené

Svoje témy uvidíš, keď ti povolím vstup do klubu. Potom ich budeš normálne vidieť ako predtým vo výpise nových tém.

Je tam už pár žiadostí, potvrdím to, ale najprv to chcem poslovenčiť pri tejto príležitosti, lebo túto časť som ešte nelokalizoval.

Zverejnené

Keď sú už vytvorené tie kluby, tak by sa už mohli pridať aj tie moje zamknuté témy že tomášove problémy so ženami a tomášove problémy s financiami? Zamkli sa pôvodne preto lebo boli po fóre roztrúsene a nechcel sem nikto toľko tomáš tém ale ak je klub tak ich vieš dať preč z fóra aby to ostatním nezavadzalo nie? Boli by iba pre klubových viditelné takže ak príde na fórum nováčik alebo aj fórumák čo neni na mňa zvedavý tak ich nikde neuvidí ani v novinkách, ani vo výpise tém atď.

Pýtam sa z technického hľadiska keďže máš na starosti to. Posledné slovo má samozrejme game tak uvidíme.

Zverejnené

posledné slovo má administrácia ako hlavný arbiter, ale podľa mňa to môže ísť všetko do klubu.
všetko je to len a výlučne o Tomášovi.

Zverejnené

Ďakujem teda obom :-) Posledná otázka na snipera. Viem si urobiť výpis tém ktoré sú v klube nezávisle od ostatných?

Zverejnené

To je slobodné rozhodnutie každého a najlepší kompromis, vy nečlenovia neuvidíte žiadne moje témy takže môžete kľudne behať po celom fóre a tie horrortémy sa vám nezobrazia ano vo výpise tém atď.

• Díky! 1
Zverejnené
Dňa 12. 12. 2020 at 20:36, Tomáš napísal:

Ďakujem teda obom :-) Posledná otázka na snipera. Viem si urobiť výpis tém ktoré sú v klube nezávisle od ostatných?

klub-temy.png

Na Tapatalku ani veľmi nie.

pred hodinou, Tomáš napísal:

vy nečlenovia neuvidíte žiadne moje témy takže môžete kľudne behať po celom fóre a tie horrortémy sa vám nezobrazia ano vo výpise tém atď.

Ano, preto tie kluby sú veľmi dobrý nápad, nie každému sa tie hovadiny chce čítať, uvažujem celé Fórum trochu prerobiť kvôli nim, že príliš špecifické témy by išli do klubov. Ešte uvidím čo a ako.

Zverejnené

Tie kluby sú výborná vec, pôjdu tam témy z hry FreeSpace, práve na toto sa to hodí, musím ešte vyšpekulovať ako tam hromadne presunúť celé kategórie.

Na Fóre je viac tém, ktoré by sa skôr hodili do klubov, ale o tom potom.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Keďže sa tu objavili aj poznámky typu "kto ho vypustil z chlieva" t.j. väčšina fórumákov si neželá aby som prispieval do verejných tém, tak sa chcem spýtať (pre ich dobro) že či sa nedajú premisie upraviť tak že prispievať môžem iba v rámci klubu. Jediný raz si admin dá tú námahu nastaviť to, ale tým pádom bude navždy vyriešený ten problém že fórumáci budú mať záruku že už prasa z chlievu nikdy neutečie.

Zverejnené

Pokým do verejných tém prispievaš normálne k téme, tak nie je dôvod ti niečo blokovať. Nie ako minule, keď si v štyroch témach bedákal nad tým, že nemáš normálnu robotu. Načo o tom istom písať na piatich miestach?

Zverejnené

Problém je to že ľudia sú už alergickí na moju osobu. Aj keď napíšem k tému už automaticky to berú tak že zase došiel horor bedákať. Tým blokom by sa to vyriešilo lebo dať slovo že tam nepôjdem je také. Niekedy mi prepadne chuť okomentovať nejakú diskusie vo verejnej sekcii. A keď viem že môžem tak neodolám.

Zverejnené

Však diskutovať môžeš, ale načo tie sťažnosti okolo toho, že firma ti dala zlú zmluvu, že málo zarábaš, že vláda ťa šikanuje, keď toto všetko píšeš aj v klube?

Zverejnené

Tomáš

Diskusné fórum by malo akceptovať aj tvoje názory. Nevidím dôvod, prečo by si tu nemal písať "že firma ti dala zlú zmluvu, že málo zarábaš, že vláda ťa šikanuje". Spiner sa tu inscenoval do roly človeka, ktorý má právo ťa súdiť.   

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Napisat moze, ale do 4 tem plus do svojho klubu. 

Nevidim zmysel ti nieco tomas zakazovat, vsak mas vlastnu hlavu, tak snad vies rozmyslat. Ci? 

Zverejnené

Tomáš si tu konfrontuje vlastné názory. Možno s nimi ani sám nesúhlasí. Skôr si myslím, že nimi úmyselne provokuje. Ale aký zmysel má toto fórum, keby sme tu prezentovali iba konformné názory? Komunikácia na fóre je prejavom nedostatku sociálnych kontaktov. V tomto ohľade sme tu všetci svojím spôsobom "postihnutí".   

• Páči sa mi to 1
Zverejnené
pred hodinou, Tono napísal:

Spiner sa tu inscenoval do roly človeka, ktorý má právo ťa súdiť.  

Len ja som nepovedal menovite sniper ale fórumáci. Proste ľudia sú už na mňa doslova alergickí. A preto som aj napísal 80% fóra lebo stále je 20% ktorím to nevadí a sú ako Tono.

Klub čiastočne rieši ten problém. Kto nieje na prasa zvedavý, nech nejde do chlievu. Ale problém je že občas prasiatko z chlievu ujde. A tak som to chcel urobiť pre dobro všetkých. Aj keby to vyzeralo že idem proti sebe lebo kto by prosil admina aby ho obmedzoval? To je niečo ako keď alkoholik uzná že svoju situáciu nezvláda a sám prosí aby ho zavreli do liečebne... 

Zverejnené
pred hodinou, Tono napísal:

Nevidím dôvod, prečo by si tu nemal písať "že firma ti dala zlú zmluvu, že málo zarábaš, že vláda ťa šikanuje".

Pretože toto omieľa v každej téme, kde sa objaví, ako keby mu nestačili 3 témy v chlieve, ešte tu musí zasierať ďalších desať. Nie si v klube, unikajú ti súvislosti. A toto je ďalšia téma, kde sa zas riešia mindráky tohto lúzra! Všade kde sa objaví, sa musia riešiť jeho blbosti.

Toto som napísal pred rokom @Tono buď taký láskavý a si to prečítaj, aby ti neunikali súvislosti. A ty @Tomáš keď budeš verejné témy zasierať svojimi blbosťami, tak už ma vážne nasereš. Toto Fórum nie je tu na to, aby večne riešilo tvoje debilné problémy stále dookola v každej kategórii!

Dňa 1. 10. 2020 at 0:07, Sniper napísal:

Možno ten exot je tento Tomáš. Celkom určite.

Máš pravdu, takáto téma by tu nemala byť, nie je zvykom na fórach, aby členovia mali vlastné témy, no ale táto téma je výsledkom dlhej evolúcie, dlhšej než je vznik tejto planéty. 

Támaskám je prazvláštny prvok, ktorý sa stal známy tým, že je lúzer úplne vo všetkom, ale najmä v týchto štyroch veciach:

1. nevie si nájsť babu, žiadna ho nechce
  2. v jednom kuse mu blbnú všetky počítače, ktoré kúpi v bazári alebo nájde v kontajneri
  3. nevie si nájsť normálne zamestnanie (čo sa asi zrejme už zmenilo, keďže žije v lokalite, kde je veľa firiem, takže on je na personálnych oddeleniach známy ako koronavírus, zbavíš sa ho a po troch mesiacoch ho máš znovu - kde ho vyhodia dverami, po čase príde oknom, lebo je nedostatok ľudí a v Amazone berú stále) z čoho plynie, že má večne problémy s peniazmi a absolútne nevie hospodáriť
  4. všade kam sa pohne, po ňom kričia, že je bu....nt vy....ný a debilkoooo

Na všetkých fórach, ktoré vznikli možno ešte v sieti arpanet, má veľkú potrebu riešiť tieto štyri problémy. Pokým neporušuje pravidlá, tak nie je dôvod mu to zakazovať.

No ale časom sa prišlo na to, že keď začal písať do nejakej témy a bolo úplne jedno do akej (!!!), či išlo o jadrovú fyziku, chov rybičiek v akváriu, politickú situáciu v Kostarike, geologické zmeny na ostrove Pitcairn, modelovaní z plastelíny, či o pečení moriakov, postupne všetky témy zdegradovali do diskusií, v ktorých sa riešili tieto štyri veci:

• prečo Tomáš nemá babu
  • prečo Tomášovi mrzne počítač
  • prečo Tomáš všade pracuje na najnižších pozíciách a prečo mu nestačí výplata
  • prečo po Tomášovi všade kričia bu....nt vy....ný a debilkoooo

Tak sa povedalo, že je zbytočné aby sme JEHO problémy riešili vo všetkých možných témach na fóre, tak vznikli štyri témy (z toho jeden blog), aby sa konkrétne problémy koncentrovali tam a nespamovali sa témy jeho hovadinami:

No ale evolúcia nepustí, tak sa v téme o Tomášových problémoch so ženami začalo riešiť, že prečo mu mrznú počítače, prečo si nevie nájsť robotu, prečo po ňom kričia, že je debilkooo, v téme o Tomášovych problémoch s PC sa postupne začalo riešiť, prečo nemá babu (však ktorá by ho chcela s večne mrznúcim Windowsom), v téme Tomášove problémy s financiami sme sa postupne dopracovali k diskusiám prečo nemá poriadny počítač, prípadne babu k tomu.... no a tak už všetci stratili nervy a založila sa jedna téma, kde sa rieši všetko na jednom mieste, čo sa týka jeho: Tomášove problémy so sebou samým. A keďže on celé roky rieši tieto štyri problémy, tak to je vysvetlenie, prečo v tejto téme sme po rokoch na 332. strane a vlastne stále sme len na začiatku. Raz keď sa tento vesmír zrúti do čiernej diery alebo rozpadne na atómy, to nikto nevie čo bude, ale je isté, že potomkovia ľudí budú riešiť štyri problémy: prečo Tomáš nemá babu, prečo Tomášovi mrzne počítač, prečo Tomáš má problémy s financiami a prečo po Tomášovi všade kričia bu....nt vy....ný a debilkoooo.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené
pred 30 minútami, Sniper napísal:

keď budeš verejné témy zasierať svojimi blbosťami, tak už ma vážne nasereš. Toto Fórum nie je tu na to, aby večne riešilo tvoje debilné problémy

Vidíš a je to tu. Prišiel som sem požiadať admina či by ma nevedel v tom klube zamknúť, práve preto aby sa nestalo toto.

Zverejnené

Potrebuješ, aby urobil za teba niekto niečo?!

To nemáš sám ani toľko schopností, aby si to, čo "riešiš" vo svojich témach neriešil ešte aj v témach na Fóre?  

Obdobie, kedy ti ľudia mali záujem radiť, sa už dávno skončilo, už tými sťažnosťami iba odrádzaš veľmi veľa ľudí . :ermm:

• Páči sa mi to 2
  • Pridať bod 1
Zverejnené
Dňa 9. 1. 2022 at 21:44, Tomáš napísal:

Vidíš a je to tu. Prišiel som sem požiadať admina či by ma nevedel v tom klube zamknúť, práve preto aby sa nestalo toto.

preco mas na tom svojom klube vyobrazene osipane?  z keho dovodu sa degradujes na prasa

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov