Skočiť na obsah

Futbal - deti

slimak

Odporúčané príspevky

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/686e79de35a9a4cf02fc8998/#/tabulka/

Minuly rok vyhralvali 7:1 a tohto roku som predikoval 5:0. Lebo odisli 3 utocnici(co ked hral vedel kazdy dat 3 goly). Samozrejme ich niekto zastupy. Maju skore 44:2. Raz prehrali s Krtisom 2:0 Este nedostali gol okrem Krtisu ,ale 8 zapasov nedostali gol, teda ta obrana je lepsia ako v minulosti. Oni budu hrat to iste v kazdom zapase. 

Oni to vyhraju aj tohto roku aj v dalsich rokoch. Na rok im budu chybat ti najstarsi, teraz hraju 5(rocnik 2007). Na rok nebude ziaden(rocnik 2008), Ale ti o dva tri roky mladsi to hraju uz 3 roky. A su este sikovnejsi.

Zverejnené

Vcera a dnes boli sportove dni mladeze SK8 v Kosiciach. Nikde na internete o tom nic nenajdete. Asi ak islo o hry, co viem mi povedal syn zatial, iste islo o futbal a jeho spoluhrac hral florbal za PO kraj.  Ale futbal , ucitelovi TV na gymply v Revucej dali nech si posklada muzstvo,ktore ma hrat za BB kraj. Tak asi aby to bolo najmenej logisticke tazke(aj najmenej vynechali uciva), vybral si neviem kolkych ale vacsinu hracou z Revucej. Mozno asi jeden bol aj mimo Revucej. Unas pred Bilou ich nabrali, autobus isiel z BB,zrejme aj z inymi sportovcami, neviem na isto ale ked tam bol florbal museli byt aj basket, volej,ci hadzana(samozrejme aj dievcat). Nie v jednom autobuse to by sa nepomestili, a v Revucej tieto sporty nerobime(mozno dievcata volejbal(neviem ale sa mi zda ,ze u nas su sikovne dievcata na volbal,teda ajkeby zobrali pol druzstva od nas by som sa necudoval, ci hadzanu to neviem ci este robia a sa mi zda ze prestali a dievcata presli na volejbal). Nieco iste robia aj v Lucenci, RS, Ziari.     No a tito revucki futbalisti skoncili 4ti. V skupine prehrali s Trnavou, ale vyhrali nad Zilinou a Nitrou. Dalsi den v semi hrali remizu s KE(oni boli celkovy vitaz) a vypadli na penalty a prehrali s PO o 3.miesto.

Teda na Revucu nie zle, ten ucitel s tymi hracmi nema nic spolocne, mozno uci TV dvoch troch, ale viem ze dvoch troch aj neuci. Ale zas ten ucitel, bola niekedy futbalova trieda a asi on naucil hrat Breznanika,ci Gyombera futbal,ale pri tom iste bol,to bolo na Zakladnej skole. Ja som vtedy chodil na ten gympel,kde uci dnes.

Ale vybrat hrat za BB Revucu, nebolo zle. Toto sa hralo v Saci a moj syn tam bol raz na turnaji(resp ja som tam bol raz ako rodic) tak isto ako jeho dvaja traja sppoluhraci. Teda vedeli kde idu(myslim telocvicnu,je vedla basy), oni v KE odohrali mozno 10-20 takychto turnajov(vroznych telocvicniach ,skor halach) ,jeden a velky aj vyhrali.  Priklad ,ze to vyhrali kosice? Asi si na tom dali zalezat,ale hlavne, oni v tom meste maju 5 klubov ako Revuca, ved jeden asi je aj v Saci. Myslim co sa venovali detom. Oni maju ligu medzi sebou asi 8 klubou aj Roznava tam dochadzala. Teda ti kocicki hraci sa poznaju a zrejme za tych 8 rokov aj spolu hravali.Premiesali v druzstvach. To je uplne ina zakladna ako v Revucej. Alebo v BB kraji,moj syn asi nikdy nehral proti Dukle, mozno raz na turnaji bol Hamsikovcami. Zo zvolenom mozno raz. S podbrezou sme si zahrali pripravne zapasy, ked chceli odnas toho najlepsieho,chceli si to vyskusat. Vidiet ho.

Ako syn pripravkar hral pravidelne, proti Lucencu, oni robili turnaje a skym este proti komu hral zo Ziarom, na tie tornaje chodil Martin. Oni vtedy malokedy hrali aj proti Rimavskej,asi len na jednom turnaji. Teda vtedy sa snazili makat na detoch v Lucenci, Martine, Ziari a v Kosiciach. Rimavska na tie turnaje nechodila,ani vedla do Lucenca. Regionalne sa vtedy snazili aj v Roznave. A na severe,ci Sabinove, ci Starej Lbovni,Presove a Poprade, ci Novom targu,tie nase deti hrali proti inym muzstvam(vyhrali aj na Ruzomberkom). Boli aj v Madarsku na turnaji.

------------

Chalan povedal,ze vraj bol len jeden autobus a len 4 sporty, chalani futbal florbal, dievcata basketbal volejbal. A z revucej nebrali ziadnu volejbalistku vraj to uz dva roky nehraju. Mojho syna netrenuje ucitel telocviku robi to 10 rokov hasic. On ich na zaciatku nenaucil on boli aj 4iny,len odpadli po roku dvoch troch. Tento ostal ,lebo ma o rok starsieho syna. Ale aj vtej mizerii, stale vie hrat Revuca remizu s Kosicami. Snimi Revucanmi hral jeden co ho nepoznali,neviem ci zvolencan, ci hra za Latky. Ale dal dva goly, ale snad poznal co je muzstvo.  

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/686e79f135a9a4cf02fcb8ec/

Dnes bol syn prvykrat kapitan. Hned v 9 minute dostal zltu. Verbálny nesúhlas s rozhodnutím R . On v minulosti pouzival aj neslusne slovicka ,do pi..e,( ked ho faulovali,ci si pytal zapisknutie ,nikde inde ako na ihrisku som ho to nepocul povedat) ale ked som mu povedal uz to  nechcem pocut,prestal. Teda neverim ze to bolo vulgarne.  Prehrali 3 zapasy a vtedy ked prehrali dostali 9 golov. v 10 vyhrali a vnich dostali 1 gol.  Predposledny zapas prehrali 3:6 s Filakovom, syn povedal, ze boli lepsi, jasom to nevidel,ale iste boli. Kludne mohli byt lepsi,ale nemozu dostat 6 golov za zapas.  U nich obrana aj zaloha,aj brankar by mala byt schopna, ale asi nebola, chybaju utocnici, resp. ak budu hrat vsetci ako dnes nik im chybat nebude.  Teda dnes vybrali dobreho kapitana.  Dostal zltu za nesuhlas s rozhodcom a potom zacali hrat. Ti co tiez nesuhlasili. Jesenske vie davat goly, len 3krat sa im stalo ze dali 1. Ceslkovo dali 46. Na zapas davaju 3,5 gola. Len teraz nevyslo.Okrem tohto zapasu vzdy dali aspon jeden  gol. Ze je rozumne dat mojho syna za kapitana? Je, lebo vie vychadzat so starsimi a s mladsimi kldune aj o tri roky. Ci aj 4. Hrala aj 2011,ten je od syna mladsi aspon 4 roky ci viac. V9 minute nebol kapitan. Preto dostal kartu. On bol neskor,ale ja by som trenerovi poradil zprav z neho kapitana a jeho spoluhraci budu hrat.

Zverejnené

MOj chalan mu povedal, ze slepy debil sa pozeraj. Tahal ho za dres. Som mu povedal,ze to tak nema robit(povedat), nemyslim ze je to spravne. 

Zverejnené

Dnes mal chalan postavit nejaku policu. Som mu povedal daj vsetky bycikle prec. Po nejakom case som sa na neneho pozrel a vsade boli bycikle. Som mu povedal ze mu pomozem ak tam tie bycikle nebudu. Ze bude priestor. Chalan to spravil,lebo to nevedel poskladat. Potom sme to poskladali. Ukazal ako to robit, podla mna si to nezapamatal. mu povies daj bycikle prec a neda.

Zverejnené

Ja tiez niesom sikovny vlastne neviem robit nic,ale ten chalan. Inak ze ja som nesikovny, je fakt,ale ak by som chcel a budem musiet budem musiet byt sikovny.. Budem musiet to vediet. Nebudem matt peniaze,ze si najdem sikovnejsieho si to budem musiet urobit sam.

polica.jpg

Zverejnené

Chalan by to nikdy neposkladal. Zena iste,mozno skor ako ja ale chalann.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Vcera hrali, ci mali hrat nasi muzi pripravny zapas vo Velkej Lomnici,kde hrava U 19 Popradu sutaz(hrali proti nim). Momentalne su prvy II.lige. Par rokov dozadu asi dve tri hrali aj  prvu ligu ale asi len rok.   Zapas sa odohral ,ale bolo malo muzov, co su niekde vstrede tabulky 6 lige. Starym sa nechcelo. Tak tam dali dorastencov aj hraca(vlastne taky co hraju v inoch klube tam boli dvaja) co hra za iny klub ,ale vo veku dorastenca. Prislo ich tam 13. Prvy polcas dali 4 goly a druhy to uz dobranili na 4:3, vyhrali. Starsi ako 20 rokov tam boli asi 3. Superov bolo cez 20,na druhy polcas dali novu zostavu a nasi uz skondickou mali problem.  Ztych 2006 a 2007 hrali 5-6, 3ja boli starsi a 4 mladsi. U 19 mozu hrat 2007. Syn a ten co odisiel ako mladsi ziak do  Podbrezovej tiez(oni su ti najstarsi 2007 co to este mozu hrat).

U mna je to relativne lahko spocitat kto je starsi a kto mladsi,lebo ten klub nemal 2005 ani 2008. Teda som ich nepoznal na fotke ani podla mena. Moj syn hral len 2007 a 2006. Boli dvaja aj 2005, ci 2008  - ale oni nemohli vytvorit druzstvo teda tych dvaja znich hravali 2006 a ti mladsi 2007. Teda v tom zapase hrali aj tri 2009,ci mladsi. Co by mali hrat za U17 keby sme take druztvo mali.

Vlastne som chcel povedat, ze oni kvalitu mali aj maju aspon na tretiu ligu. 4.tu aj dvakrat vyhrali len...  Hrali stymito.

Zesu lepsi som vedel ze vyhrali sutaz. 3 roky porazaju vtakychto pripravnych zapasoch aj Rimavsku Sobotu. Aj ked je to tesne. Ale ked porazis az o dva ligy lepsieho?  Je to pripravny zapas,ale moj syn by nikdy nemal sancu hrat snimi, nikdy sa nedostane do 2 ligy. Nejde o mojho syna on asi vni(e)com nema ani na tretiu ligu. Ale niekedy moze byt uzitocny aj viac.   Pre mna toto je najvacie vitaztvo. Dva tri krat vyhrali rim sobot pohar, teda boli lepsi ako rima. sobota. Ale teraz vyhrali nad najlepsim druholigistom. A preco? Lebo ten ich trener, ich pozna od 6rokov, inak odo mna je o rok moznostarsi ma 48 rokov? ,ale ich vidi ich trenoval a videl aj starsich, ci mladsich. Vlastne to je jedini u nas trener. Keby on nebol nebol by ziaden klub. Robi to od kedy zacal jeho syn mat 5,6 rokov, a moj syn ma o rok menej. Boli aj pred nim treneri mladsich ziakov ale im to vydtzalo 2 roky, aj mali uspechy. Tento tam ostal lebo tam mal syna, inak jeho syn dal Popradu 3 goly. Ale vtoom zapase, tam si zahral kto chcel, prist. Mozno koho zavolali. Hrali ti co vyhrali sutaz ked mali 9 rokov. 5to 7. Kludne by to vedel doplnit aj dalsimi hraju ale asi nemohli.

Aj ked si myslim, ak by sa im chcelo mohlo tam byt aj dalsich 10 hracov, niektori aj lepsi. Asi sa im nechcelo, neverim, ze by im trener nedal vediet.

FK POprad.png

velka lomnica.jpg

Zverejnené

Predchvilou sme sa vratili z Rimavskej Soboty, tam hrali pripravny z nejakym mixom ich mladsieho a starsieho dorastu. Vyhrali 3:2. Nasi boli lepsi. Z tej fotky hrali len 4,a ten brankar v poli lebo ich bolo este menej len 12(a mali dvoch brankarov). Syn hral prvykrat stopera. Lebo ti dvaja mladasi prednim nenastupili. O tyzden si daju odvetu. Uz sa nebude hrat ten zimny turnaj co hravali predchadzajuce sezony,lebo ine druzstva o to uz nemali zaujem,zrejme nemaju hracov.  Tak si zahraju opat spolu.

Bol som na tom zapase a nezda,zeby tam mali vela Rimavska Sobota lepsich,ale syn povedal,ze mali5,6 na striedacke. My sme mali toho starsieho brankara, chytal cely zapas ten mladsi. Aktam hraci RS mali aspon 5,6 co maju 18 rokov,tak to je pruser,lebo my sme mal len 4 . 17rocnych nemame ziadnych. Hral tam hrac co hrava aj za ziakov. Inak pre RS to bol pruser aj tak. Oni 3 roky snami prehravaju. Ajked su to vyrovnane zapasy.   Inak je to pruser a hanba pre cely nas futbal. Ako moze 4ligista vyhrat nad najlepsim druholigistom, ci priemernemu tretoligistovi. A vjednom zapase boli najmladsi 16 rocn(hrali tam 4ria) a vdruhom zapase 14rocni hraci. 

AKo sa syn dostal ku stoperovi, dvaja starsi, ze si maju vybrat kto chce hrat stopera, co ani jeden nehral. A ten co to zacal hrat odtial odbehol  v 5minute ze to nechce hrat tak tam ostal syn.  Preco Revuca bola lepsia. Maju 4 ci troch starsich hracov v jednej strednej linii , a vedia to hrat a ty o dva tri roky mladsi sa knim prisposobia. Naucia. Inak pruser pre RS,ako ich mozu odstavit 3,4 hraci.

A vlastne preco RS chce snami hrat aj dalsi zapas. Lebo cely zapas sa hral po zemi. Chcu hrat taketo zapasy,kde sa neodkopava,ale hra.  Neverim,ze toto moze hrat za U19 RS. Asi hraju proti U17. Pre nasich tych mladsich hracov je to tiez prinos.Tych je na ihrisku 7 . Na rok tych 3 co to vedia hrat budu musiet nahradit. 

Zverejnené

Co nebude lahke kvalitou,alebudu musiet, lebo budu musiet odist. Teda najst troch takych hracov. Inak u nas to trenuje aj tam bol ten hasic, co to robi aspon 10 rokov. Trenoval(aj dnes to robi tento rok) dorast a trenuje muzov. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

V nedelu vyhrali 7:1 v Rimavskej Sobote(to musel byt mladsi dorast). A predchvilou odisiel syn, ze idu hrat proti Spiskej Novej Vsi. To je po Poprade tiez druholigista(na7 mieste).  Trener ma asi vela volna. Trenuje aj muzov aj dorast ,asi mu chybaju pripravne zapasy. 

Zverejnené

Vyhrali 2:0 ale proti u17 v Spiskej.  Je to normalny vysledok ako 7:1 proti RimS U17.  Trener snimi hral lebo my nemame ani kde trenovat(radsej cestuju aj 2hodiny za superom) napadlo 10 cm snehu, ci nemame umelu travu. Ked mas 4-6 starsich hracov o dva roky a ktori su dobri(kde pocitam aj syna,teda aj ked tam pridu 12,13 tak to je normalne), je to normalny vysledok. Syn bol doma z Tisovca zo skoly okolo 12:00 a vratil sa domov 20:15. Stoji toto za trening a vynechanie skoly?   Pre trenera a hracov ostatnych to malo velky vyznam tych 6-7 hracov,maju vek na U17  Vtedy ked som bol v rimavskej som mal v aute starsieho ziaka.(teda ma 14 rokov).

Teda Revuca ma ,ci nema hracov. Resp ich aj ma ale dve rocniky jej chybaju 2005 a 2008.  A ked hra dobra 2006 tak 2009 si proti nemu nezahraje, ale jeho spoluhrac  o rok mladsia 2010 hej. Preto sa to neda porovnavat ,ale my nechceme podvadzat, mame dobrych hracov,ale nie v dvoch rocnikoch,alebo aj to bolo,ale v 4.   Inak v Spiskej syn bol asi prvy krat a nikdy podla mna snimi ani nehral na turnajoch. Inak malo kedy ako ziak sa stretol aj s Rimavsko Sobotou.  Ovela viac turnajov odohral kde boli Lubotice, Svidnik, Stara Lubovna.  Na tych turnajoch nikdy nebola spiska.  V sabinove vyhrali turnaj a hrali tam aj s ruzomberkom. S popradom tiez niekolko krat hrali na turnaji so spiskou nikkdy. Lebo tam nikdy neboli. 

Teda najhodnotnejsi zapas zahrali asi ten prvy, s Popradom,kde mali hrat nasi muzi. Aj 5ti tam boli. Poprad aby vyrovnal sa hadzali vsestnastke, piskal im to ich trener. Tie dalsie uz boli z U17 dvakrat rimavskou a teraz Spiskou. Tam uz muzi boli asi vkuse 2.  Teda ten nas tym priemere ma 21 20 19 19 18 16 16 16 16 16 16 16 15 14 .

Zverejnené

V nedelu hraju v Brezne. Brezno je  3 liga nieco ako Rimavska Sobota.   Ak budu hrat s mladsim dorastom o 5 golov ak U19 starsim dorastom remiza teda plus minus dva goly. Aj je mi smiesne aj nie a chapem. Rok ,dva roky proti takymi supermi nikdy nehrali a boli ovela lepsi. Dnes im trener najde takych superov. Nikdy proti Breznu ani Spiskej ani s  Popradom nehrali.  Vminulosti hrali nejaky mizerny pohar oRS prezidenta futbaloveho zvazu. Vyhrali to dvakrat posledne, teraz sa to nehra lebo nema kto. Rimavska je rovnako kvalitna ako Revuca, jeden rokk bola aj Hnusta rovnaka.    A hrali to s Hajnackou, Tornalou a Jesenskym.  Dnes sa im nechce. Preto im trener hlada umele plochy,lebo mi nemame. Samozrejme ani superov. Teda okolo nas su len RS, BR ,PPa SN.  Este je vedla aj Roznava,ale ta asi umelu plochu nemaju,ako my.

Som ppozrel prvu ligu, Hraju tam Martin a Ziar, Lucenec druhu ligu. To su muzstva a kluby proti ktorym si syn zahral na turnajoch a aj vsutazi. Teda tie kluby to mysleli vazne pred 12 rokmi. A posledna poznama. FC kosice tam je. Myslim ze by som si pamatal aj dne tych najlepsich s Galaktiku ,juventusu, barci. Lebo proti nim odohrali vela zapasov. FC kosice nieje ani jeden. Su tam dvaja s FAM Poprad. proti nim sme hravali a raz boli aj unas na mensom turnaji v malej revuckej telocvicni. FC Kosice,boli na turnaji na trave stadione, ale za tie FC Kosice, nieje ziaden hrac z Kosic.

Galaktik a Juventus to je v Krasnej to je ten isty klub, Junior bol ten najlepsi v tej dobe a bo aj Benecol. Samozrejme Saca,ved tam sa tiiez hralo. Lokomotiva a FC.  Ale v mladezi Ggalaktik a Junior mali najlepsich hracov, neviem ci este a kde hraju ti hraci. Juniri hrali hrali v nejake Kosickej Vsi.

KOsice v tedy nehrali asi v prvej lige doraste.  Moj syn, ci kde som bol co sa zlepsili a makali na sebe Aj Poprad, aj Martin, Aj Ziar nad hronom, Lucenec. Vlastne aj Presov. Nikdy nehrali s Miachalovcami.

Zverejnené

inak dnes polovica mozstva su cigani. co v minulosti nebolo(minuly rok nebol ziaden aspon stabilny hrac, ci jeden). ale dnes hracov nemas a oni vedia hrat ci sa naucit, len musia hrat. a vlastne sa to naucia hrou. Neviem si predstavit behat 10 ciganov hodinu po snehu do kopca. Ti pred rokom to robili.

Teda tuto sezonu zahraju este dobre,asi druhy. Inak oni maju len 16 a 15 rokov a chcem sa ima hrat, teda to bude fungovat. Lebo sutam 4 starsi co ich zadiriguju ci si to upracu superov. A na rok. tych 4 budu musiet vymenit.  tak to neja budu musiet spravit. Ale zahrali si z muzstvami v priprave ci zahraju co uz nikdy nebudu vidiet. Ale oni to zvladaju. 

Teda dnes su este dobri. A zlepsia sa po kazdom zapase.  Len aby na rok mali trenera a vypadnu im 4 a klucovi hraci. 2007 niesu, Budu musiet hrat oni.Asi aj novy trener, ten co ich doteraz trenoval, trenoval 12 rokov chalanov okolo jeho syna. A zrejme tobude robit nadalej a je dobry, Len jeho syn je o rok starsi ako moj syn, teda uz nebude trenovat 17 rocnych. A mozno bude ja neviem.

Prehrali tri krat na jesen, na jar si nemysli ze stratia bod. Budu velmi silni ajti 15,16 rocni budu velmi silni.

t

Zverejnené

Goly v Brezne mozno 2 daju bieli, Ale som si isty ze uz budu davat aj cigani.2 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

V Brezne je to jedno, boli lepsi. A v Lucenci prehrali 7:5.  Prvykrat prehrali, so siestich zapasov.  Ten trener trenuje aj chlapov aj dorast.  Hrali 4 krt proti U 17 teda mladsim a dvakrat proti U19.   7 Hraci su ti isti, ale 10 sa obmenili.   Ja len dufam mali by z tej 6 ligy kazdy rok postupovat vysie aspon tri roky. Zrejme sa tohto roku to nepodari,ale ak by to nevyslo dalsi rok takto je pruser,  Moj syn za nich bude hrat este dva roky. Teda maju sancu, samozrejme aspon 7mi na tej fotke su lepsi ako moj syn. ti 16 rocni su lepsi a kludne tak mozu byt aj 15rocni, ci 14 rocni. Ci mladsi neskor. MOj syn za Revucu bude ,ci moze hrat este dva roky(kym neodide na vysoku skolu). Inak este jedna sranda, trenerov syn stoji vedla mojho syna na oboch fotkach. A este jeddna sranda ten trenerov syn. On proti Popradu dal 3  goly a proti Lucencu asi dva. Teda ze nieje kopyto,ale velmi sikovni ci najsikovnejsi. Teda ak postupia vyssie a bude tam hrat jehoo syn  tak je to mozne a moj syn mu bude pomahat. Inak stoja vedla seba na oboch fotkach. 

Chalani v Lucenci.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Dnes chalan odohral prvych 5 minut za muzov. Hrali vonku proti Halicu a vyhrali 2:0. vekovo tie muzstva boli identicke. Ich najstarsi 41 vs na 40,32vs 31, 30 vs30 ,24 vs 27 ,22 vs 25 a ostatni(6 v zaklade) ich mali menej ako21 a nasi ako 20 . 

Zverejnené

Ten trener ,trenuje deti od 2015. Vyhral sutaz so ziakmi, dvakrat vyhral ligu s dorastencami. Ziaci a dorastenci v Revucej nemozu postupit vysie(inak preto aj ti najlepsi odchadzaju uz ako ziaci ci dorastenci, inak preco odchadzaju a kedy Revuca moze hrat vyssie mi povedal iny trener, ked v Revucej bude kvalitna stredna skola). Do 1ligy, moj syn v tom tyme bol co 3krat vyhral ligu a nemohol ist vyssie. Niesu na to peniaze. Ale uz trenuje chlapov, aj dorast. Tak aspon u chlapov pojdu vyssie.Nie tuto sezonu ale dalsiu. Dalsiu vyhraju. Inak vtom Halicu boli velmi dolezity aj 40,30,30,25.  Oni tam prisli, asi vidia zmysel. Ten 40 ma uz futbalistu.Aj ked neviem ci este hra za Revucu.

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b0305a52cdc943beb0ca/#/zostavy/ 

V nedelu doma ,mali 6 hracov na lavicke. Inak 3 mali uz aj vonku v Halici. Na jesen isli von prisli tam 11, s jednym ,alebo viacerimi,pomalsimi, potom este jeden sa tam dostavil o 10 minut neskor(siel po vlastnej ose). 

Moj syn kameroval, ztoho zapasu mate zaznam, zato dostane 7 euro. Vedla neho sedel aj jeho spoluhrac aj z dorastu co celu jesen hraval za muzov(oni komentuju nie co je na ihrisku). 

Teda co si ja len myslim. Inak na lavicke sedeli dalsi 3 mladsi co uz aspon dvaja 3 roky hravaju v zaklade,jeden je 16 rocni,ten samozrejme zacal len tohto roku.

Tohto roku uz nevyhraju tu ligu. Ale ak to nedokazu ani narok,by som sa cudoval.  Potom mozu rozpustit futbal. Aj ked by to bola skoda. A ja si myslim, ze za dva roky mozu postupit o dve ligy vyssie, lebo mozno teraz deti je este viac vo futbale ako ked zacinal syn.  A preco si myslim,ze postupia vyssie? Lebo to bude chciet trener. On bude hrat stymi co mu to zabezpecia. On si vychoval a co hravaju mozno 30 mladych(to su hraci pod 20 dnes)  ale iste pouzije aj 5,10 starych. A som si isty, ze uz nikdy nepride na ihrisko 10 hracmi. Bude chodit aspon 15timi. 

Zverejnené

Nech sa darí.:smile:

My,  tiež žijeme aj  futbalom...:smile:

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/686e79df35a9a4cf02fc9037/#/zostavy/

Dnes 3:3 s Cebovcami.  Oni tam nevedia prist s viac ako 11 hracmi? Ta sutaz je do 19 rokov, nasi tam mali 2 , o rok mladsi bol jeden(to bol rocnik,ktory nebol, dvaja boli velmi dobri odisli do inych klubov). Ale trener sa isto pokusil, a nevie zohnat 10 - 15 hracov co budu hrat a maju 1615,14 rokov? Alebo tie deti niesu?  Som zvedavy na dalsi rok. Podla mna ten trener to uz trenovat nebude, trenuje muzov, teda zajtra pojde zas do Dolnej Strehovej a je mozne ze aj moj syn.

Zverejnené

Syn sa vratil,  a ten stoper co dal dva goly isiel do zalohy a moj syn na stopera. ale vraj to kontumacne vyhraju lebo super mal na cierno hraca.

Zverejnené

Syn sa vratil,  a ten stoper co dal dva goly isiel do zalohy a moj syn na stopera(pocas zapasu ,ked dostli gol,trener nemal nahradnika, mohol sachovat, len stymi co bolo na ihrisku). ale vraj to kontumacne vyhraju lebo super mal na cierno hraca. Mali ich 16.    Nejde upravovat prispevky. A uz len posledne poznamka z Revucej do Cceboeviec cesta trva cez 2 hodiny. Preco nemozu hrat Cadcov ci Namesstovom? Tam by sli 4 hodiny? 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Prisiel ku na mvelky Krtis, dobry zapas. Krtis tlacil prvy polcas a druhy mohli byt radi ze pre hrali len2 :0. Syn povedal ze im chybali aspon dvaja hraci co ich pozna, hra proti nim 8 rokov, Bol to dobry zapas. krtisania su sikovni, ale bolo poznat ze im utocnici chybaju.

A dalsi zapas, zatial som videl len prvy polcas. To sa hral vnedelu . Tomasovce nas vyprasili 4:0 v prvom polcase. Hrali v zaklade 7 mladych. MOj syn kameroval, aj keby tam bol by to asi nezmenil. 18rocne telo nieje dostatocne na tu ligu - tam 22 -28. Toto je  ovela rychlejsie. Chybu mozno trener,spravil, ze nasadil dvoch hracov co hrali proti krtisu, vyhrali ale onii tam odovzdali vela sil. Priklad moj syn by to odmietol, ci by som mu to zakazal. Vyvrtol si clenok asi v4 minute,ale dohral to. Inak zaujimave, v tom zapase nastupili dvaja jeho spoluziaci terajsi(zjeho triedy). Oni hravali za Revucu,len prestali,jeden zo zdravotnych dvovodov, velmi sikovny hrac, a ten druhy ze sedel na lavicke. 2,3 roky nehrali futbal a zacali.teda ztriedy na ihrisku boli traja.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b0205a52cdc943bdf910/videozaznam/

Zverejnené

A co sa tyka ceboviec a cierneho hraca. Nasi to zistili po zapase, trener napisal staznost. Chalan dostal predchadzajucom zapase cervenu kartu,lebo rukami chytal loptu v branke. Teda nemal hrat nasledujuci zapas. On nastupil. Biely na registracku cigana.  Ale nebude kohtumacia,lebo nemaju video zaber,kde bude to vidiet. Teda dostali asi pokutu 100 euro. Ze podvadzaju a su podvodnici to vieme. Podvadzali dvakrat a u myselne.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov