Skočiť na obsah

Futbal - deti

slimak

Odporúčané príspevky

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/668c3aac8f47d96194d17b2f/#/zostavy/

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/668850c78f47d96194c040dd/#/zostavy/

To su dve zapasy, Cebovce  - Revuca.  2:10 a 0:6. Jeden U 19 a druhy dospeli.  Jeden hrac dal 9 golov a napoly(pocas 24 hodin tam bol dva krat). Teda ti mladi ich vytlacia zo zostavi(ak by sa to nestalo by to bolo nahlavu), dobre dosial hrali lebo nemal kto(rocnik 2004 odisiel do Jelsavi ci skoncil, do buduscnosti bude hrat kazdy co hral futbal od mozno 2003(alebo bez rozdielu veku, len ja uz neviem kto je 2003,2002,2001 ja ako otecko ho nepoznam),aj ti co odisli do Jelsavi, chces hrat chses trenovat mozes, ten trener moze mat ozaj 20 dobrych hracov.). Ale do buducnosti tito budu hrat za Revucu. Moj syn len v buducnosti mozno nikdy,ale mozno ak bude chciet sa dostane. Nikdy(najblizsich 10 rokov) uz doma s Hnustou neprehraju 0:3(odohraju snimi 2 zapasy). Kludne zo 6 ligy postupia do 4.

Utocnik v autobuse tam aj isiel,len zistili, ze nema platnu registracku(3 roky nehral). Teda on by za nich zahral. Chce hrat.

Inak keby hral utocnik a cigan to by bol masaker. Oni obaja su hrotovi utocnici. Obaja by mohli hrat, cigan aj odohral 2,3 zapasy. Ti dvaja co tam maju goly, su zalocnici stredny a pravy(nevedia to hrat,resp musia) Nam chybaju tito dvaja. 

Priklad cely cas hral stopersku dvojicu jeden hrac co cely cas hral za nas z Lubenika. 2006 maju dobry utok aj obranu, ved tento jeden je znich. Velmi dobry stoper.

Skoro na kazdy post maju kvalitneho hraca z tych mladych co uz na rok nebudu moct hrat U 19. Zaloha to musi hrat aj utocnik ak by sa vratil k futbalu. Lebo ziadna 2008 nieje.Teda okrem troch to ostatne bude musiet hrat 2009,2010,2011. Niektori z nich to aj hraju aj vzaklade.

Zverejnené

Dnes odisli hrat do Jesenskeho vyhrali 2:4. Jesenske je dobre muzstvo(su 4 ti,oni sa na druhom mieste vymienali podla toho kto snami hral ),asi ako Filakovo, Velky Krtis. Teda vedia hrat. A nasi muzi hrali tiez v ten den, teda im utok(2hraci) odisiel aj jeden stoper. Prisiel cigan a dal im tri goly. Cigan nieje hocikto,hocikto ani unich neda 3 goly, priklad alternativny utocnik. Ked ho trener potrebuje zahra za nich.

Ale priklad.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/clen/5d658c9886dc8b723833a40b/dominik-mede/#/futbal/statistiky/

Chalan strielal strasne vela golov(aj tohto roku  dal 22,co je velmi slusne), v lige kde hrame aj my. Oni obranu maju rovnako dobru ako my ci o gol lepsiu,bez nasich zapasov, dostali golov o jeden menej. Vzajomne zapasi 4:2 a 3:1 ,obdrzane goly 21 a 24 , ked odcitam nase zapasy, su o gol lepsi. 18 vs 17. Len nedavaju goly. Aj ked v priemer davaju 3 a mi 6 nazapas, proste nevyhravaju zapasy, proste nevedia utocit. A to nieje o jednom hracovi.

Este jednu srandu. Nikdy som od syn nepocul nadavku. Len na zapase(aky ma styl hry,ze je neskoro pri lopte ho trafia a dopi..). Som mu to zakazal. Nerob to.Nerobi. Ale kym som mu to nezakazal, som pocul to co ja bezne rozpravam(pred nim). Hanbil som sa. Tu vlastne neviem ci to nerobi, od prveho zapasu tohto roku som sa na neho nebol pozriet.

Dnes nastupili dvaja hraci co tam aspon rok neboli vobec(jeden v zaklade a druhy striedal). Teda trener to snimi asi vie. Vychadzat. A ho podrzia,ked  potrebuje, ci aj chalanov.

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/668c3aaeb1444d2ac627c851/#/zostavy/

Prislo slabe muzstvo, a dostalo 21 golov. Moj syn im nechcel dat gol lebo tam chodi do skoly,(on nechce dat gol nikomu, on len brani, dnes,lebo boli pomali, stihol aj dat asi dve lopty na gol) inak oni ich ani ponizit nechceli. Aj ked maju taku raritu  chlapca druzstve, chce hrat futbal super, aj hra aj on nastupil aj 23 zapasov. Celkovo strelil tuto sezonu 4. Inak ohlas odkedy nastupil bol len na neho 20 minut, za 20 minut dal dva goly.(on nastupuje na poslednych5 minut) Tie deti Tisovca nastupili protihracom co vedia hrat, a kludne by vyhrali aj proti dospelym Tisovca a Revucej. Proti dospelym ze vyhraju sa deje bezne na treningu. S Tisovcom dospelymi nehrali ale dopadlo by to tak isto.

Dnes som tam videl kamarata  co vyhral pytagoriadu. Som sa mu prihovoril, a ma nevnimal. On aj realne hral futbal ako skolak mozno dorastenec, ci aj chlap, mozno dohraval v Sirku. Preco vedia hrat 2006 a 2007? aj 2008 len uz unas niesu. Lebo sa to naucii hrat. Bolo 30 deti  na treningu, a boli tam samozrejme treneri. Trenovali a chodili na turnaje. 2006 prehravali(isli na turnaj co nemali alebo o dvoma rokmi starsimi) aj ked ich bolo viacej, aj dvojansobok 14 ku 7. Lebo to nevedeli zacinali 2007 vyhravali, lebo hrali s 2006(na treningoch sa knim priblizili), a potom sa to naucili spolu. Spolu su tie posledne dve roky. Oni su spolu stale,vedia o sebe, posledne dve roky su spolu na ihrisku. Kludne ksebe prijmu aj mladsieho alebo aj starsieho, ci rovestnika, co snimi od skolky netrenoval, ale vie nech hra(on hral s tymi starsimi 2004 toto co videl dnes nikdy nezazil,). Nikdy nezazil hrat medzi hracmi co vedia. On len prhraval aj v 5 lige.

Tie deti ucili hrat futbal od5,6 rokov. Oni na zaciatku aj mli aj dobrych ucitelov, trenerov. Potom aj neskor. Aco ako dnes prestanu hrat futbal? 18,19 co vedia vyplieskat futbalom hocikoho? Inak na tu uroven Revuca, deti dned 1819 rocnych, to nieje tak lahke ale da sa to.  Ako ten kamarat co sa na mna nechel ani pozriet. Jeho synko. koktske poznamky s rozhodcom, proste nebude mat sancu. moj syn ze sa vedel naucit futbal, lebo bolo dalsich 30 deti, a boli 5 treneri.  Jeho syn ma 13 rokov s mojim nebude hrat. Bolby som rad keby mal15-16 tak by uz hral. Som si isty mze jeho syn by si pamatal mojho syna vo velmi dobrom, len ak je to 5 rokov, nebudu vtime. Bol to debil vzdy mal 3, ale aj taky su mal by som ho rad, aj hral futbal. Je vojak ako ja 78 teda dostava vysluhovy dochodok, ako major, co ja viem 2000?

Tie deti co nastupili proti detom Tisovca, vedia hrat futbal, a maju aj moj syn(co je najslabsi) silu a schopnost, 21 nedaju chlapom Revucej ci Tisovcu ,ale 6:0 kludne snimi by skoncil zapas.

MOj syn ci ma nato, vie behat, ale nechapem on je pomaly, zareagovanie na situaciu mu strasne dlho trva. Dnes v druhom polcase bol hviezda, a urobil vsetko sprvne ale medzi kuzelmi. MOj syn pre ten tym moze byt uzitocnym aj je a hra. On je pomaly. Iste to vidi aj trener, pomaly v rozhodovani, ak sa rozbehne on je rychly, vie behat. Dnes spravil vsetko dobre. Aj od autovej ciary vyviezol loptu(a pararadickou) a nahral presne, dnes nic nepokazil,ale boli dve veci, jemu to zapaluje o trosku neskor, nevie kedy sa ma rozbehnut. Podla mna mu to pomaly pali. Dnes boli 3 veci ,ale bo aj 44  co vyriesil a pre prospech svojho tymu, dnes urobil vsetko dobre, ale sa mi to zda len ze kvoli slabemu superovi. Asi dvakrat nahral na gol, ze mal prvu asistenciu.

2,3 situacie, naposlednu chvilu zachytil, on je pomaly,(on je pomaly v mysleni) ale ak to pochopi, uz to vyriesil dobre, az to je necakane, on je necakany hrac. Ak pochopi ,ze ma hrat futbal, bude hrat.

Revuca ma velmi dobr vyskladane muzstvo.  A patri tam aj moj syn. Dnes mal aspon jednu asistenciu. Ale dnes hral velmi dobre, vlastne vsetci.

Synovi asi aspon raz odbehla lopta, teda ju nemal pod kontrolou. Neskor si ju chytil. On s loptou nieje virtouz. Ja si myslim,ze jemu to pali pomalsie. Potom to spravi dobre. Teda on hra dobre spomal,co nevedia hrat futbal. Dnes bol aj prekvapivy, on ak sa rozbehne uz aj  vie a vie dat prekvapive, Zmojho phladu je to je ze to nema podkontrolou, On sravil 2,3 goly,Mozno aj 6.

------------

Tie deti 2006 a 2007  sni mi vyhrat podla mna aj Povazska bystrica by dostala na picu. 

Mslim si ze to druzstvo, co dnes nastupilo, moj sym boll na lavicke, iste by vyhrali nad dospelimi. Lebo su to ovela lepsi hraci. Isto by vyhrali nad dopselymi Revucej ci Tisovca.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Bol som vcera aj dnesny den B.Bystrici. Syn mi porozpraval o zapase.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/668c3aac8f47d96194d17dc4/

Ze tam na tom zapase nebolo 100, tam bolo viac ako unas na ligu dospelych, 300 ludi. Tam vyhrat a oni vyhrali 2:3 nie,ze nemozne, on co mi rozpraval sa len smial. To nikdy nezazil. Krival, len to nemal od protihraca, zle doslapil. Ale cervenu si druhu urobil na nom NS - kopnutie do súpera riskantným spôsobom v súboji o loptu - syn hlavickoval on tam siel nohou, nekopol mu do hlavy, lebo si tam dal ruku, ani s rukou nema problem.

Poltar, su ti rodicia nenormalne naspidovani a nevychovani, to nevidis nikde.   Prehrali 9  krat ja som napocital u nich len z Revucou,tento zapas, avonku priklad 13:0, Hnusta, Kokava,Filakovo, Malinec, Hajnacka a V. Krtis.  Teda koniec za Poltarom, nutejsich nikde neuvidis.  Ich pozyvali na gulas po zapase,preto asi tolko ludi.

-----------------------------------------------------------------

Ale na tom zapase odohral po dvoch rocnikoch co nehral Utocnik(teda mu urobilli registracku) a dal gol a syn ho chvalil, ze mu slo , dalsie dve goly dal Cigan, to je ten utocnik co v podstate tiez nehrava, pride zahra da dva goly a potom o nom mesiac nevie, oni ani netrenuju.

Ale co je sranda.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/k/mfk-revuca/tim/u19-m-a/statistika-hracov/

Za Revucu za dosrast U19 nastupilo v tomto 31 hracov, Tolko nema ani Slovan. A tomu trenerovi hraci veria. MOze nastupit len11. Tych 31 hracov sa aj pozna. Teda minimalne sa respektuju. Teda gulas ak bude o tyzden, tam bude plno mladych chalanov. 15 nebudu mat ani dres,nebudu na lavicke.

--------------

Teda samozrejme oni hracov mali plno pre u19, a mohli by urobit aj U17.  Dalsia sranda tohto roku prvy krat vyhrala sutaz aj U15(starsi ziaci) tam neviem o pocetosti deti,teda by mali postupit do 1 ligy.

-------------

Nepostuia ani do 3 ligy dosrastenci(aj minuly rok to vyhrali, isla tam nejaka 12ta Nova Bana), ani do 1.ligy ziaci. Deti aj naucia hrat futbal, len nechu na nich dalej pracovat, u synovi, to bolo 8 rokov to iste. NIesu su peniaze. Vyhovorky. Neschopnost. 

Zverejnené

Naucili 20-25 hracov futbal. Ten nas klub ani nikdy snimi nechce postupit, To je evidentne tohto roku, dvoch sutaziach by mali postupit a nepostupia. Nechapem, preco tito nevedeli vyhrat sutaz starsich ziakov mali na to dve roky, mali asi trenera. neschopneho trenera,ale pre klub asi potrebneho. 

Inak gol za Revucu v U19 dalo 22 hracov, moj syn nie aj ked odohral 1900 minut(teda aspon 80% casu). Niekto dal za 200 minut 4 goly(takeho hraca kludne mozu maj aj ine tymi,len si nemyslim ze v inych tymoch by gol dal, unas dal 4). MOje pozitivum ci co v tych mladych chalanov ,chlapov vidim, inak trenuju tak 15. Pravidelne 10ti. Nikdy som sa ich nevidel medzi sebou hadat, nemali preco, na ihrisku.Jeden bol, ze raz sa aj hadali a neviem v ktorom roku bolo. A ten trener co ich vacsinou trenuje, aspon na ihrisku su slusni deti, nie ako ich kopu, ich nekopu ani nedavaju, v tom bol prekvapivo moj sy, ale po kontrole,ale to nebol zapas nepipol. Nebol zapas myslim 21:0.  Posledny pride Malinec ,kde prehrali. Na ten zaapas pride 20 hracov. Mozno aj vsetkych 31.

Zverejnené

Najvaacsia sranda bude co oni chcu u muzov hrat. Dnes hraju 6.ligu.  Moj laicky nazor. S tymi detmi by prisli po tretiu. Ak by chceli. Teda v Revucej dat na futbal dieta a chciet, nejaky posun klubu ci deti to nehrozi.  Ale zas ja nelutujem. Asi ani syn , zahral si, nieje zniceni futbalom. A skusenosti ma. Ale ak revuca nepostupi aspon do 4 ligy za dva roky, tak je to len kvoli tomu ze nikdy to nechceli spravit. Hracov maju.

------------Tieto deti aj moj syn by vymietol tu 6 ligu. Aj 5tu.  Preco sa to nestalo? Nechapem, otecko trenuje mojhosyna aj svojho, a urobi vsetko preto aby to bolo to najlepsie. Pre deti urobi aj podium aj pozvara nadpisy.  Jemu aj deti dvoveruju.  A mas trenera dospelych. ICh deti su velmi sikovne, a tento rok sa tam dostli 3,5 deti, na rok, tama musi byt cela jedenestka. MOj syn este ema narok a moze hrat za U19.  Uz teraz 2006 niektore hraju aj su sikovne , ale preco tam niesu dalsich inych 5 deti?  Nema to zmysel.

Zverejnené

Dnes odohrali posledny zapas. Bol som na druhom polcase, lebo som ani nevedel, ze sa dnes hra. Aj syn kvoli skolskym aktivitam(bol v Martine na nejakych sportovych hrach evanielyckych gymnazii bolo ich tam 7,gymnaziimeste somsa so synonom nerozpraval ako dopadli) tam prisiel az v case vykopu tak nastupil na druhy polcas.Zapas skoncil 11:1 ,to je super kde u nich prehrali 3:1, syn vtedy hral a povedal ze hrali velmi dobre.  Teda ten jediny zapas prehrali. Ostatne vyhrali ich skore je 183:26 v 26 zapasoch. Teda oni priemerne vyhravali 7:1. Okrem prehry a dvom vyrovnanym zapasom s Filakovom to tak aj bolo, este bolo mozno vyrovnanych5 zapasov. Aspon polcas.

Dnes nepadla ziadna zlta karta, ja za tu druhu polku som zaznamenal(4 odpiskal a jednu penaltu nie,ale je to jedno) asi5 falulov. 3 znasej strany a dve zo strany Malinca. Ale co som videl sa nehra ani tvrdo,ani zakerne. Lebo proti nasim to nema vyznam. Su vacsi, silnejsi, rychlejsi. V minulosti mi to prislo ovela tvrdsie. mozno kvoli tomu ,ze bol syn mensi. Som si pozrel kolko muzstva pozbierali kariet vymenujem paradie asi tych najzaujimavejsich a  uz tych kariet,nieje tak vela, nevravim ze nebezpecnych zakrokov. Podla zltych kariet sumar Revuca 21 ZK a 0 CK, Velky Krtitiš 26 a 0 , Hnusta 31 a3 , Jesenske 32 a 1 , Tornala 34 a 1, Hajnacka 38 a0, Filakovo 38 a1 Malinovo 38 a 4(dnesny super a bez karty) Poltar 41 a 2 cervene. Vela ZK moze byt aj za nadavku, nesuhlas s rozhodcom.

Syn tuto sutaz bude hrat este na rok, ale odide polovica muzstva, 2006. Ale ostane im zaloha, mozno sa vrati utocnik, posledne dve zapasy hral, dnes hral II.polcas a dal dve goly. Ostanu im dvaja mladsi obrancovia, co hravali kraje(stabilne v zaklade 2 roky), budu musiet hrat asi stoperov(na krajoch moze byt hocikto). Teda na rok nebudu vyhravat 7:1, ale 3:1 by mohli, vpodstate ako tohto roku co Filakovo a skonci asi 3tie, tak na tom bude Revuca, ale mozno tu sutaz aj narok vyhra. A postupovat isto nebude, ani starsi ziaci. A dolezite ci pri futbale ostane ich trener, ja si myslim ze ano,aj ked mu uz syn hrat nebude je 2006, on ma rad futbal aj tych chalanov. Aj ked on to uz robi 10 rokov. Ked prvy krat vyhrali sutaz im pozvaral podium, ako v v lige majstrov, aj teraz asi pohar nedostali od zvazu, im ho kupil sam, Neviem ci je to dobry trener, na tuto sutaz isto. Ale tie deti mu veria,ci sa tam citia dobre. Inak si neviem predstavit, preco by za neho(tuto sezonu) odohralo zapas 31 hracov(22 hracov dalo gol).   Inak moj syn nedal gol, a odohral v priemer 67 minut kazdy zapas. Dnes hral dobre, behanie mu islo velmi dobre. Je vidno,ze ta operacia mu pomohla, je ovela zivsi(aj narastol ale aj je silnejsi, trosku zmuhutnel) a uz som ho nevidel, natahovat si stulcne, tie futbalove podkolienky(to robil ked nevladal, nemal zaujem o hru, dnes mal, on sa vtedy na hraca ,jeho spoluhraca co ma loptu ani nepozrel(nieze nepozrel on vedel kde je lopta,len sa mu otocil chrbtom), ani nepobehol,lebo asi nevladal). A prestal na futbale nadavat.

A uz len jedna poznamka. V obrane hrali 4 a stabilne, alternovali ich 1,2. V zalohe hrali  a hraju 4 ich kludne altarnovali 4,5 dalsi. Co sa menil bol utok. Aj ked aj ten bol stabilny. ale tam sa vymenilo ,ci si zahralo 10-14 hracov, preto je taky vysoky pocet hracov co dalo gol. Brankar, brankara tam rocnik 2006,2007 nebude robit. Lebo nema co robit, dnes(jeden z nich) kameroval zapas.

Obrana je ta ista ,aj minuly rok dostali 25 golov.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/iv-liga-u19-ssfz/archiv/#/2023-2024/tabulky/

Moj syn je defenzivny zaloznik.  Len dali o 85 golov viac, preco, lebo zostarli. Minuly rok dali 97 golov, tohto roku 182. Zostarli vsetci, teda ziskali skusenosti, oni ti isti 9 to vyhrali aj minly rok.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Syn sa zucastnil  futbaloveho turnaja. Toto su fotky z minuleho roku ale nieco podobne bolo aj dnes.  https://www.muranskadlhaluka.sk/?page=detailgalerie&cislogalerie=420

A ze vraj ostali treti(svoju skupinu vyhrali). V jeho druzstve zo zakladu bol najstarsi syn najmladsi rocnik 2010 dal 9 golov, aj syn sa pochvalil ze dal dva. Hralo turnaj 11 timov. Oni to hraju chlapy, na tych zaberoch mozte vidiet aj futbalistu Breznanika.

Zverejnené

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10213334416190135&set=pcb.10162977381711422&locale=sk_SK Neviem aka tam bude fotka ,ale toto je synove druzstvo oni sa volali MDL Chlapci. Ti dvaja starsi, jeden je starosta o ktoreho pohar sa hralo. A druhy je otec, nejakeho chalana z druzstva hrajuci kapitan. Inak podla fotiek vela ludi ja nepoznam, ale som si spomenul taky sedivy pan s fuzmi to bol moj ucitel vytvarnej(je na druhej fotke,je na viacerych fotkach zrejme bol organizator turnaja) a jeho syn bol prvy trener co ucil futbal syna.  Priklad ucil len z jeho rocnika 2007 tam hrali traja spoluhraci(okrem syna teda 4,teda asi polovica tehdajsieho druzstva) co spolu neprehrali vyse roka, ako pripravkari. Len hrali v inych druzstvach. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

V  sobotu sme hrali pripravny zapas v Rimavskej Sobote. Kedze sme ich viezli na osobnych autach rodicia tak som sa bol pozriet. Zapas super, jedina kanka,ze sa v juli hralo na umelej trave, bolo asi len 25 stupnov,ale ta plocha mohla mat aj 50 stupnov. Hracov palia nohy. Vyhrali sme 0:6. Stari, to uz su rocnik mojho syna,hrali to naco som zvykli(nastupil aj utocnik dal tri goly), prekvapilo ma ako hrali mladi 2009 a mladsi. Prvy zapas spolu, dvaja uz dlhodobo hrali v obrane ako beci(v zaklade) ,oni sa velmi zlepsili, vyrastli pocas minulej sezony. Oni ak im ti dvaja ostanu v obrane, budu ako cele muzstvo ina masina,kludne lepsia ako minuly rok.

A este sa vratim ktomu turnaju v Dlhej Luke, kde mladi skoncili 3.ti. Tak co mali v skupine druzstvo a nepostupilo(postupili prve dva, celkovo skoncili 2 a3),tak oni predchadzajuce 2 rocniky vyhrali. Teda aj tu sa kvalita zvysuje. Zapasy medzi tymi tromi v skupine boli 2:2, 2:1,2:1. A ten stvrty dostaval 8-10 golov.

-------------------------------

Este dam vtipnu prihodu. Sme starsi rodicia a mladsi rodicia(vekom dietata aj ked tu vekom rodica to asi nepasovalo). Sa nepozname, aj ked pred odjazdom z Revucej aj ked sme tam neboli vsetci, vlastne s tym co sedel vedla mna sme si podali ruku. V polcase sa ma pyta "madarka" ako som ju nevidel a myslel si ze je RS aku sutaz hrame, ja ze my hrame 4. ligu a RS 3.ligu. To iste jej povedal vedla mna sediaci, spoluotec, jeho syn hral aj za RS, len isiel z Ratkovej nepoznal ich.  Potom nam 2 minuty(mne to prislo aj skor,ze jeto nedorozumenie) a sme sa predstavili a ukazal som ,predstavil ktori su nasi starsi hraci a koho(boli tam aj ich rodicia). 

---------

Jej syn bol ten co vyhral sutaz starsich ziakov. a nepostupili a jemu to moze byt jedno ajtak by uz za nich asi hrat nemohol ak nema 14 rokov,teoreticky moze. Ze je to pre deti demotivujuce. Mozno skor pre rodicov, mozno aj deti. Realita je taka niesu nato peniaze, treneri(teda peniaze) . Deti nevravim,ze vpocetnosti nieje problem,ale tento by sa dal vysiesit.  Ale viezol som sa s trenerom a dal som mu otazku ako je mozne, ze v starsich ziakov nicili V.Krtis vsetkych a vdoraste tie iste deti,oni mozno aj skoncili druhi ci treti ale uz nic. A ze vraj im tam odchadza a prestavaju hrat v tom veku hraci. Som mu povedal, ty si mal stastie tebe neodchadzaju. A ozaj tie deti co chodili na turnaje so synom rocniky 2007a 2008 spolu bolo asi 9-10 deti, tie turnaje sa hraju v telocniciach ci sportovych halach 4+1. Znich 5 hralo v Rimavskej sobote a 4 hraju za ine kluby, teda vsetky hraju futbal. Ze ich to bavi a to je najdolezitejsie. Utocnik sa vratil po troch rokoch co netrenoval a nehral.

------------------

To cestovanie zabija strasne vela casu.  Pri hracovi co prestupi vedla o 50-60 km(teda to lepsie vyssie a Podbrezova aj Poprad maju velmi dobre podmienky), odnas priklad RS, Podbrezova,ci Poprad ,cestovanim zabija viac casu ako hranim ci ucenim. Rodica vidi tak 5 hodin do tyzdna.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

https://en.wikipedia.org/wiki/2025_European_Women's_U-17_Handball_Championship 

Nevidel ani nevedel,ze je ten turnaj strasne rad by som si pozrel ten zapas. Videl som uz nejake ine ich zapasy aj s chorvatskom aj tie asi iste dievcata zpred troch rokov. Oni s chorvatskom na tom istom mieste aj tohto roku prehrali chorvatkami na turnaji(asi aj dvakrat).

Ale ako sa moze podarit, nieco take, dievcata asi so 7 klubov. Hraju to mozno v 30, niekedy aj Revuca dievcata hrali hadzanu,aj zeny. vsetka cest dievcatam,ale aj pre vsetkych trenerov co ich to naucili. Ja som sa aj registroval na EHF,,mam aj Sport1,len tam nemam zaznam. TIe dievcata musia byt velmi sikovne,alebo ako to vyhrali? To chcem vidiet. Som zachytil,ze trener ich bol co trenoval aj Durisinovu. OK mohol byt jej rovesnik. Toto v kolektivnom sporte na Slovensku je zazrak. Oni sa tam dostali ako kvalifikatnky 4 krajiny, ostatne(20) boli priamo nasadene. Tedy ich nepoznali,aj ked to nieje pravda, s chorvatkami hralija viemaspon 3 teda vela krat.2krat som videl ked mali 15a tohto roku a viem ze snimi hrali este raz tohto roku na tom turnaji.

-----------------

Len porovnanie futbal a hadzana. Ked sa pozriem na tim Trnavi Karhan a Ujlaky,(myslim ich deti)aj ked som ich nikdy nesledoval, nechce sa mi verit, ze tam v ich veku nebolo aspon 5 sikovnejsich hracov. Geny mozu mat a mozno aj maju, medzi najlepsich patrit budu, ale nechce sa mi verit ,ze to budu vzdy prave tito dvaja. 

Tie deti niekam postrkavas. Az to detsko ani nevie kde patri.To myslim o miestnom Ujlakym.

Zverejnené

Oni to vyhrali zapas aj pred 5 mesiacmi(to bol zapas asi o 5.te miesto). Teda si uverili ze nad nimii mozu vyhrat. Asi cely turnaj boli najvaznejsi super dansko aj snimi hrali dvakrat, v skupine prehrali o gol a vo vyradovacke vyhrali o gol. Spicka v tom sporte su asi juhoslovanske staty a severske Danksko Norsko. Najlepsia a velmi profesionalna ligaa v hadzanej je Nemecko. Tu myslim u muzoch. Tam na tie zapasy chodia 10 000 divakov. Ze to vyhra krajina kde to zaujima 50 trenerov a mozno 500 deti? 

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/686e79dd35a9a4cf02fc83e4/

Syn dal gol z hry. To je asi jeho prvy gol z hry. Dal tri predtym(minimalne jeden som videl, sa mi zda z hry dal niekedy aj v Tisovc,aj tam som bol ), ale to boli z priamych kopov.

Co je zaujimave, vsetkych sedem golov dali hraci rocnik 2007,teda ti co rok neprehrali zapas ako mladsi ziaci mali uz9-10 rokov  a 5 turnajov zasebou vyhrali(potom uz na turnaje nechodili hrali len sutaz,dostali ineho trenera a snimi v tej lige boli 2-5, Vtedy bol velmi dobry Velky Krtis, preco nie dnes? ci aj3 roky dozadu, nas trener mi povedal, ze ich hraci prestali hrat futbal, odisli,ja som mu povedal ty mas velke stastie, inak dnes trenuje asi aj dorast aj muzov). A este zaujimave z tych 7. 2007 a 2. 2008, co rok neprehrali, vsetci hraju futbal dodnes. 5 za Revucu co hra 4.ligu, a 4 ria za lepsie kluby, 1,ci 2.ligu.

Syn prisiel a povedal, ze loptou ju niekto nastrelil do kolena a bol ztoho gol. Asi na 16tke. Mne to bolo hned divne ako on moze dat gol. On hra tak ze gol nechce dat. On ani  k 16 nepride, raz za rok tam pride a taka nehoda.

Zverejnené

Hrat proti nim 7:0 bude bezne. Ale ake smutne je ,ze 2krat vyhraju sutaz a nepostupia.  Kvoli peniazom. Inak ten trener trenuje aj dorast aj muzov, na rok to budu len 19,20 rocni.  Ten trener ma 15 co trenuje ale 20 inych co mu dvoveruje. Priklad moj syn za Revucu bude hravat este 3 roky, lebo tu bude. Kludne nech hra za dorast,tento rok. Na chlapov dajme tomu nema, ja ani nechcem. Chcem aby sa ucil a to mu velmi nejde. Revuca hra 6.ligu. Hracov maju aspon o dva tri ligy lepsich. Sami si ich naucili hrat.

--------------

Priklad si robim srandu so syna a gol s kolenom. On je ten dvolezity ci budu vyhravat ci orehravat, a nijakeho lepsieho nemaju. ON nieje na penalty, Na priame kopyaj by bol. On je nato supera zastavi. Kludne dava pekne prihravky dopredu. Aj na 50metrov.

Bol som v rimavskej na priatelskom zapase. Som rodicom brankara povedal ,ze budte radi z obrana odide. Ze si zachyta. Ich syn. Inak aj zachatal. Pruser prenich, ze dosiel este dalsi nas lepsi obranca,a ziaden neodisiel. Teda verim , ze syn za sezonu da aj 9 golov.

----------

Kto odnich dostane pod 7:0 si moze gratulovat.

Zverejnené

Z toho zapasu je aj video zaznam.  Ten gol on ho ten protihrac naozaj nakopol na hranici 16 a dockakalo to aj cez brankara do brani. Ale okrem toho syn spravil este dve veci dobre, nepozeral som to cele, neviem ci je to zvlastny zapas, oni tak hraju proti slabemu muzstvu behaju tak traja kde je lopta, ale z tribuny si to tak neuvedomujes. Pozeras sa len na tych 6 hracov(troch svojich a 3-7superov). Ale proti RS co som bol na pripravnom tam behali a menili to dost casto, lopta lietala. No syn aj vyrobil aj penaltu a to nieje hocico, vypichol na svojej polke a on branil najsikovnesieho protihraca a prebehol do 16 ,kde ho faulovali. A raz z polky aj prebehol 15 metrov k spoluhracovi co hadzal aut. On to v minulosti nikdy neurobil dopredu s loptou tak 5 metrov a sa jej zbavoval. Kludne vedel nahrat aj na 40 metrov ale hned. On nechel utocit, on zabranil a potom si opravoval ponozky kym bola lopta daleko inde . Teraz spravil asi niekolko krat aj pohyb ze ide utocit. A donieslo mu to uspech. naozaj 4 roky to nikdy nespravil,ze chce utocit, o ani nebol pri 16 supera.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/686e79dd35a9a4cf02fc83e4/videozaznam/

Druhy polcas dajte si 17:00,(brankar chytil tazku a peknu strelu a ten brankar mal aspon 2 este dalsie a tom mu ujde skakajuca lopta dobrany)to je ked spadol ten nenormalny gol. Akedy spravil penaltu v 1.poclase cas od 44 minuty, ich ten zapas ani nebavi sa tam len prechadzaju.

Zapas Lovinobana hrala uz skor my sme si odlozili. A trener ako tenti je zverejneni, teda si ich nacital. Teda vedel trener ze necakane do prti utoku nie,proste ako moj syn ako spravil penaltu, aby bezali do volneho priestoru stiahnut ich kma, a utocit na ich pomalu obranu. Kludne preto tak ty hraci vyzerali. Oni by ich vedeli aj na 90minut zavriet ich 16.

Zverejnené

Ked syn nastupil bol maly on nastupoval len na poslednych 5-10 minut. Vtedy sa hralo velmi tvrdo, mozno ja ako otec som tak vnimal ale vtedy si na nich divovolali. O rok neskor uz si nedovolali,lebo nemali cas,odvtedy to vyhravali. Teda syn tu sutaz vyhra treti krat a uz aj da nejake goly. Je tam 5 nastarsi tito ani tvrddi niesu, len vedia hrat. Ale hlavne 5ti co vedia hratInak obranu maju o dva roky mladsiu, alekludne je lepsia ako minuly rok. Na rok si budu musiet postavatit novuzalohu, lebo ta odide. Tohto roku bude zaloha lepsia, obrana lepsie, a vratil sa utocnik. Minuly rok, si mal 4 dobrrych utocnikov. Nikoho nedokopu lebo to nebude super stihat.Keby chcel su tam 5 starsi aj ked to nikdy nerobili, kopot supera by malivediet. Alebo im vysvetliia ,ze nerob to.

Ten trener,uz trenuje aj dospelych. on pozna aj 50 futbalistov co hrali podnim a podla mna mu doveruju.  Teda bude hrat Revuca rychli futbal. A bude tam aj konkurencia. Kludne sa tam moj syn nedostane.Kvoli vykonosti,ak bude niekto lepsi. A moze byt, ale chcel by som aspon aspon na par zapasov ze by hral, hral za nich cely zivot. Inak by som si aj prial aby on sa tam ani nedostal, museli byt lepsi.

Zverejnené

Hrali s rimavskou soborou a vyhrali 6:0 , tyn ci hra vyssiu ligu mi 4 a oni 3 .To bol pripravny zapas. Hrali tvrdo a rychle ale nefaulovali sa. Nebola to potreba. Te nededelni zapas nasi ich a vidile som asi aj 90 minut cely zapas,ani raz ich nefaulovali, super asi raz co bolo zapiskane penalta na mojho syna. 

Len som si spomenul ta ru debatu v Rimavskej sobote, kolko hrate ligu, 4. RS 3 , Nechapala ze nase deti hraju vtom istom druzstve. My sme sa nevideli. Zapojojil sa ten z Ratkovej, ten nepozna ani Revucanov(on je od Bardejova). Ich chalan je brankar, hral aj druhy polcas v Lovinobani a mal jeden pekny zasah, teda je sikovny, len mali, nam to nevadi. Preco? Lebo je jedno kto bude v brane. Cez zalohu a ta obrana je este lepsia, na neho nepojde ziadna strela. Minuli roko bolo na se priemerne skore 7:1 na zapas, tohto roku bude 5:0. Ja som im aj povedal budte radi ak odide cela tato obrana potom si Vas syn aj zachyta. Obrana ostala stych mladych vsetkych a este prisiel jeden lepsi stoper. Teda na brankara v podstate nieje sanca aby sla strela, mozno jedna za zapas. problem je ,ze hraju 4 ligu, a nevedia a nemaju sancu sa dostat do 3. Ale na rok keby tam bol je malicky,ale sikovny, s chalanov alebo vysledkov,zisti co je vyhravat, a je to dolezite.  MOj syn nevie co je prehrat, to dlhodobo tiez nieje normalne,ale si uvedomuje ,ze hra len 4 ligu.

Dosledok,ze vsetky deti co vyhravali ako rocnik 2007 hraju futbal dodnes. Podla mna nieje normalne, ze ani nevedia prehrat, lebo nemozu ist hrat vyssie.

Ked ich hraci postrcili ci falovali nasho prisli sa ospravedlnit a podali si ruky(realne faul zapiskal len raz na penaltu,to musel, nas mal zltu za recnenie, niektori hraci maju zlte za recnenie, moj syn ma za kopnutie). Priklad nas trener hned po odpiskani podava ruky protihracom a tak isto aj deti medzi sebou. To robia aj keby to bol rezkejsi zapas. To bolo v Lovinobani. Vedla v Poltari im budu nadavat vkuse. Syn nema zlte za kopnutie ale za stiahnutie za ruku ci dres,  co uz tuto sezonu nebude potrebovat, inak maich asi 4. A tohto roku sa stavim ze da prestrelim 10 golov, dosial presezonou dal,3 za 10 sezonu. Preco? Lebo hral dopredu? On mal aj jednu normalnu strelu,len brankar muto chytil, ten brankar strely chytal, len m tam padali aj hluposti(to vlastne bol len ten synov gol). Ten brankar mal aj 4 krasne zakroky. 

Zverejnené

Dnes s Cebovami vyhrali 5:0. Oni ten zapas vyhrajuvpodstate ako vyjdu na travnikk ale v prvom polcase. Trenesr aj videl aj cebovce v zapase z Hnustou je  to na internete,a ze jemu sa to nechcelo pzerat ani 30 minut,nieco v tomto duchu strasny zapas, oni tak medzi sebou hraju. Snami uz hrali normalne. Ten lepsi klub im vnuti hru. Inak zmena boli fauli syn sa priznal ze jemu zapiskal aj 5 , revucky rozhodca,ani raz ho nekopol ani nemal male hraca,fauly telom ci rukami. Ja som na tom zapase nebol, vstredu budem hraju proti Tisovcu tam by malo padnut aspon 10 golov. Minuly rok padlo 21.  Som zvedavy,ci aj syn da gol. Lebo mi tvrdil ,ze aj dnes sa snazil ist dopredu. Ze vraj prekluckoval aj 4 superov. On to nikdy nerobil. Syn povedal,jeho proti hrac povedal,ze taketo pi.. by u nich ich rozhodca nikdy nezapiskal. Vedel by si to predstavit u supera. Ale ak piskal rovinu je to OK, ved je to jedno.

Zverejnené

Zajtra hraju proti Tisovcu,teda aspon polcas sa da vydrzat. Minuly zapas skoncil 21:0, tam asi 9 hracov dalo gol. A to nespominam,alebo ho spomeniem, oni medzi sebou mali jedneho pomalsieho a chcel hrat futbal. Nastupoval na 5 minut na konci. Proti tomu Tisovcu nastupil uz za stavu 19:0 a posledne dve goly dal on. Inak ten chalan v minulej sezone dal 4 goly, ze aj vedel hrat. Moj syn 0. To tri roky. Ked on nastupi tak hraju len na neho. Zajtra sa pojdem pozriet, som zvedavy na syna, ale mne sa zdalo ze on im nechce dat gol,kvoli tomu ze tam chodi do skoly, a povedal chce. Som zvedavy.

Zverejnené

Dnes som nebol nafutbale, dal som prednost facelie.  Vyhrali 12:0 . Pojdem sa pozriet, ked tam pride aspon priblizne dobry. Syn gol nedal. Ale ze sa snazil ale je tam nejaky problem, snad si to vydiskutuju. V sobotu je zapas v Krtisi tam by som siel, len je to v Krtisi. Teda daleko.Snad budu mat video. Nepojde dolezity strednopoliar, co dal z 24 golov asi 9? Oni to chceli aj odsunut, co by podla mna bola hlupost, aj keby prehrali tak co, oni aj tak vyhraju 2:0.

Zverejnené

Dnes prehrali v  Krisi 2:0. pozrel som ich supisku  asi sa im vratili hraci, Oni ako starsi ziaci vedeli hrat futbal,vyhrali sutaz bez prehry. Bude to zaujemave, tam su 4 ,5klubov budu vediet hrat futbal. Priklad aj Malinec, oni zverejneli minulorocny zapas kde sme prehrali snimi 3:1, boli aspon vyrovnany len dali viac golov a zasluzili si vyhrat, nekopali sa. Goly vsety 4 boli krasne. Teda tohto rocna liga bude zaujimava. 

Malinec ma 4 vyhry, Filakovo ako minuly rok nedostava goly, oni boli vpocte obdrzanych golov rovnako ako my.Teda si myslim do zimy to bude vyrovnane, tie 3,4 kluby vedia potrapit aj dalsie 2 .

Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b0095a52cdc943bcde0f/#/zostavy/ Prehrali proti silnejsim, inyk oni muzu mat ovela talentovatnejsisch. Teda niekolko rokov bude trvat, kym ich byt bude mat Revuca. Mozno to aj vela rokov nebude bude to narok. Ci o dva. Prehrali 6:0 to je isto pruser, teda nasi hraci dne sniesu tak dobri. MOj syn pre muzov moze byt dobry tak o tri roky.Oni hrali 20 rocny proti 35 rocnym, A dned vyhrali 35 rocni. Som si isty, ze nark co odva to tak nebude.

Zverejnené

Dnes som sa bol pozriet na zapas z Hnustou. Vyhrali to 6:0. Ale kedze som videl cely zapas,tak rozdielne dve polcasy som este nevidel(raz ked syn nastupil do druheho polcasu,ale on zmenil celu hru,ked behal len medzi autovymi ciarami)). Kym prvy dominovali, aj ked pri 3 z 5golov mali stastie,resp smolu brankar z Hnuste, zasiahol a vcelku dobre,len mu to padlo. Zatial maju skore 30:2 , odohrali 5 zapasov, jeden v Krtisi prehrali 2:0 tam v kazdom polcase dostali 1.  Pri ostatnych 4roch vyhrali 30:0, ale v prvom polcase dali 24 golov a druhom 6. Uplne prestanu hrat druhy polcas. Dnes druhy polcas uz asi vacsina lopt sa odrazilo,ci vyhrali hraci z Hnuste. V minulosti toto isto nebolo. Maximalne by bol pocet golov 60:40 ci 55 ku 45.   Iste ma to aj vysvetlenie, trener trenuje uz aj chlapov,aj z tohto muzstva sa dospelych nastupuju 3,4 ich ztiahne v priemere 70 minute, lebo zajtra budu hrat dalsi zapas. Nieje tak siroka lavicka. V minulosti by tito nenastupovali v zaklade za dospelych, zahrali cast druheho polcasu.  

Ale aj co si myslim, v minulosti aspon posledne dve sezony, hrali to hraci 2006 a 2007, ich tam bolo vzdy 8/11. Nalavicke este dalsi. Teda boli sudrznejsi. Lebo sa poznali od skolky. alebo od prveho rocnika.  Dnes je to viac fragmentovane, maju asi rozne zaujmy. Vsetci hraju dobre prvy polcas, na druhy sa vsetci nato vykaslaju. Lebo tak ako nastupili 1 polcas tak este 15 minut hraju,len sa im uz nechce. Steda a utocnik  su 2007, mali kridla dvoch ciganikov, sikovnych. Obrana 2009, polcas hraju perfektne a druhy polcas.. Potom pribudnu este mladsi, ale uz sa im hrat nechce. Je mi z toho smutno.

Samozrejme,ze sa zlepsili v 2.polcase hraci Hnuste,je aj zasluha trenera, ze im v kabine nieco povedal ako maju hrat. Neztahovat sa pred brankara do 16, ostat vyssie. Iste im to fungovalo.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/iv-liga-u19-ssfz/tabulky/

PREHRALI S KRTISOM 2:0, vED IM TO NA JAR ODPLATIA(ten zapas bude aspon 6:0). 6 zapasov inych nedostali gol. Ja som rad ze Krtis im dal dva goly. nik iny im neda.  Ved som aj predpovedal ,ze budu davat menej golov, zo 4 utocnikov v minulej sezone mas jedneho. Teda nebudu vyhravat priemer 7:1, ale 5:0. Takto je. Lebo tak to musi byt, obranu maju este lepsiu ako minuly rok. Len uz nemaju utocnikov,ale do jari budu novy. Uz teraz dal jeden cigan 4 goly, mozno nieco pochopil, nestat nenabiehat do ofsajdu. Teda oni obranu asi maju zmaknutu, vsetci hraci prejdu ze budu hrat dalsie zapasy 7:0  Zaloha je ta ista, obrana lepsia ako minuly rok, utok slabsi, ale hocikto kto tam chce davat goly, bude.

Revuca nema hracov dvoch rocnikov, 2005 a 2008, aj tak to vedeli vyhrat. Myslim ze to vyhraju aj tohto roku, teda 3tokrat zasebou. Nikdy nepostupili.  Teda som zvedavy ako budu hrat na rok. Im bude chybat rocnik 2008. Ziaden taky hrac nieje, alebo odisiel. Ale zas 2009,2010 vedia hrat, aj dve to uz dvakrat hrali a vyhrali.

Ale narok odide trener od dorastu a odidu 2007. Teda budu musiet poskladat zalohu. NOvu zalohu. Ale kludne verim a na jar syn ci dalsi budu hrat uz menej bude tam mozno davat mladsich. Preco revuca vyhravala? Mala relativne 20 hracov 2006 a 2007, tie 2007 boli naucene vyhravat. Ich aj niekolko odislo aj 5 ale ti co ostali to vedeli minimalne rovnako.

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b0095a52cdc943bce325/#/zostavy/

MOj syn nehral asi 6timi teda s 5timi hral, nehral s Levickym, on mas od neho o 20 rokov viac a on vie hrat futbal. On sa to ucil s Breznanikom, ci Gomberom, ci Kozickom.  Som zvedavy na dalsiu sezonu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov