slimak Zverejnené včera o 19:14 Autor Zverejnené včera o 19:14 Rychli hraci ,ze to spravia hned. https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b03d5a52cdc943bf300f/videozaznam/ Tito hraci co to vedeli uz za Revucu hrat nebudu. Trener si tam da pomalych hracov preco nieviem. Ten jeden co nahral synovi asi uz nebude hrat za Revucu, uz tam nieje a ten obranca uz tam nieje dva zapasy. Syn tam sedel ale nehral. Najkrajsia akcia aku kedy spravili, a dne zenske kricali ako dobre to spravili Marek super. Obranca ani nechapal ako sa to dalo spravit,ale spravil a tlieskal. Na dva krat, ak to sam musel pochopit.
slimak Zverejnené 1 hodina dozadu Autor Zverejnené 1 hodina dozadu https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6a462b1997d4e73d18701b12/videozaznam/ To je prvy polcas, trner ma predstavu aku to pojde, videl 4 zapas ze mu tak to nepojde ajtak nic nezmeni. On nema genialnych hracov, ale ma dost dobrych hracov. Len ich pouziva ne miestach kde to nevedia hrat. Aj svojho syna na lavom kridle, ten jeho syn to tam nevie hrat. A takto ma 4 hracov co su aj dobri,alebo kludne nech hraju aj vsetci, ved je to len dedinska liga. Nie ,ziadnu peknu akciu za prvy polcas nemali, a si myslite ze na to pride 700 divakov, nepride. Ale ten trener by mal hracov co vedia hrat pekny futbal. Preco je tak tupy nechapem.-- trosku zmena uz ich napadaju aj na superovej polovici, ale loptu este neziskali. Vzdy ten obraz hry je taki isty a ono sa to nezmeni. Ale uz asi trja hraci vypychli na aut loptu na superovej polovici. Zmeni sa to vtedy, ked loptu aj ziskaju.
slimak Zverejnené 1 hodina dozadu Autor Zverejnené 1 hodina dozadu Ci ten jeden, juho american ci druhy im pomoze? nema ako. Ja som sklamany aj s Galovica, hraca stareho ako syn. Co odisiel v 11 do podrbrezovej, teda hral 1 ligu. Nic pekne som od neho nevidel, jeden gol dal. Nabeh, alebo jeden poôcas sa snazil bolo ho vidiet, ja som ani nevedel ze to je on. Teda problem je ten trener. 4 zapasy co nevyhrali a mali lepsieho supera, aspon ako oni sklamali. Nevedia hrat, na jesen este prehraju 3 krat. Ako ti africania silny a velky, ale aj syn by ich vedel odstavit, robia nasej obrane problem. Je zarazajuce, ze ti nasi utocnici nevedia urobit problem ich obrane. Kazdy jeden zapas ich obrana je vklude pride na polku a zakonci. Nevedia im zobrat loptu. Aj ked, ci by im pomohol syn, neviem, vsetky tie zapasy isli mimo stredu. ,ale ti nasi hraci ozaj nevedia branit a nevedia behat. Hrac c 7 je nasmiech ako defenzivny zaloznik. Preco hra? Asi je strenerom lepsi kamarat ako ja, z jeho otcom som tiez hraval, Ale takych ako on ze sa len pozeraju jetam 4 , alebo dalich 4 co robia nico ine zle. Cela oobrana su 4. Inak je sranda, ztych co vyhrali dorat dvakrat posebe, nik v obrane nije je. je tam varga co hra zaloznika, samozrejme to nevie. Mas defenzivneho zaloznika a za 4 zapasy chyti jednu loptu vpredu, da ju do autu? A trenersa na to v pohode pozera.------------ Teda ma seru tri veci. Ze nehra syn, neda sa na nich pozerat. Hraju napicu a trener nic nezmeni. Hraci hraju na postoch co nevediaa to nie jeden 4. Ten trener ma ovela lepsich hracov ako minuly rok,, a dosiahne menej bodov,.myslim len na jesen. Na jar to moze byt este horsie. Keby a ja som si myslel, ze vyhraju vsetky zapasy,lebo on dobrych hracov ma, dalo by sa na to kukat, by mi stacilo ,ze by syn hral 15 minit. Syn hra 15 sekund, prehravaju a prehravat budu a neda sa na to pozerat. Ja som videl ich aj 6,7 zapasov, ziaden pekny gol. Ziadna akcia.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz