Skočiť na obsah

Futbal - deti

slimak

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Chalan odohral v sobotu prvy zapas v zaklade. Nemal kto prist ani do Hnuste, co je polhodina cesty. Nerozumiem, preco. Syn hral odzaciatku a prvy polcas hral dobre,vlastne vsetci mladi. Piati si to zopakovali o den neskor ako dorast a opat prehrali.  Je video k zapasu,co som videl ja, ale bola tam ina liga, teda o par dni dam zabavne video co robili oni z toho zapasu. Teda budete mat 10 minutove video(a komentar), 5 minut akcii,aj revucania tam nieco prispeli a 5 minut divakov  v Hnusti.

Zverejnené

Dnes asi zavesil kameru na klinec. Sedi na lavicke.Mozno sa na druhy polcas pojdem pozriet. Ale tu je zostrih, z minuleho tyzdna,ked hralii v Hnusti v podani inej ligy.Dnes Nproti Tornali nastupil 89. minute a 4 minuty sa nastavovali, vyhrali 2:1 ,3 cervene karty.

Ten chlap co ma odlisne kopacky, dnes dal dva krat gol , ma 41 rokov a zrejme ho to bavi. Moj syn bude striedat asi dalsieho hraca(vdnesnom zapase to spravil) co ma 38 rokov. Inak on mu bol trener este v pripravke, ak sa mi mari, oni vyhrali 5 turnajov zasebou, podnim, nemal kto trenovat pripravku.  Obaja to robia ,ze ich to bavi, a vedu aj svoje deti ktomu aby hrali futbal. Obaja hrali aspon 2,3 ligu,

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b01a5a52cdc943bdacdc/#/zostavy/

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov