Skočiť na obsah

Futbal - deti

slimak

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Chalan odohral v sobotu prvy zapas v zaklade. Nemal kto prist ani do Hnuste, co je polhodina cesty. Nerozumiem, preco. Syn hral odzaciatku a prvy polcas hral dobre,vlastne vsetci mladi. Piati si to zopakovali o den neskor ako dorast a opat prehrali.  Je video k zapasu,co som videl ja, ale bola tam ina liga, teda o par dni dam zabavne video co robili oni z toho zapasu. Teda budete mat 10 minutove video(a komentar), 5 minut akcii,aj revucania tam nieco prispeli a 5 minut divakov  v Hnusti.

Zverejnené

Dnes asi zavesil kameru na klinec. Sedi na lavicke.Mozno sa na druhy polcas pojdem pozriet. Ale tu je zostrih, z minuleho tyzdna,ked hralii v Hnusti v podani inej ligy.Dnes Nproti Tornali nastupil 89. minute a 4 minuty sa nastavovali, vyhrali 2:1 ,3 cervene karty.

Ten chlap co ma odlisne kopacky, dnes dal dva krat gol , ma 41 rokov a zrejme ho to bavi. Moj syn bude striedat asi dalsieho hraca(vdnesnom zapase to spravil) co ma 38 rokov. Inak on mu bol trener este v pripravke, ak sa mi mari, oni vyhrali 5 turnajov zasebou, podnim, nemal kto trenovat pripravku.  Obaja to robia ,ze ich to bavi, a vedu aj svoje deti ktomu aby hrali futbal. Obaja hrali aspon 2,3 ligu,

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b01a5a52cdc943bdacdc/#/zostavy/

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Je pre mna smutne, ,ze za Revucu nechcu hrat ani v doraste ani za muzov. Tam by co moze ist na travnik za muzov mohlo byt aj 50 hracov. Za dorast je menej.  Nechapem, preco tam nieco aj neodohraju? Preco tam musi byt stale moj syn s rozanou nohou.  Som ztoho smutny. Zapasy sa hraju v nedelu, dorastenci v sobotu. Je pochopitelne, ten kto je v praci nemoze prist na zapas. Ci co ide do skoly.Na internat. Ci co je zraneny.  Nechapem, mozu hrat a s dobrymi spoluhracmi a sa natovyseru, je to zadarmo, ved vzdy bolo.Inak posledny zapas ak hral syn vonku bola remiza, ak zisiel dole, za 7 minut ali dva goly. Keby nebol zraneny by hral cely cas, bolo ich len 12, bol  to slusny zapas, s Cebovcami, inak zato ze nedali kamerovi zaznam, co sme ich napadli,ze tam hral hrac na cierno dostali pokutu 600 eur.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b03d5a52cdc943bf300f/

Dneska doma nastupil syn v 79 minute. Ale potom dali dva goly, syn povedal ze mal druhu asistenciu. Syn tam je na branenie. Ten trener trenoval 50 hracov, 40 su lepsi ako syn, ale na ten post ako bude hrat on nieje ziaden. ten trener aj syn spolu snim, trikrat vyhrali sutaz,ani raz nepostupili. Dalsi rok maju sancu, u muzov postupia vyssie ak to vyhraju.

• Pridať bod 1
Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b03d5a52cdc943bf300f/videozaznam/

Chalanovi vysiel zapas. Hral 11-13 minut?  Ked si pozriete cely druhy polcas, vidite Revuca je lepsia, mala vela sanci, ale super bol stale v nasej sestnastke. Obrancovia sa museli bit. Ak nastupil syn hra obrany sa zmenila. Mali viacej casu(zacinaju si nahravat). To robi moj syn, ze obrana kazdy jeden ked ma viac casu je ovela lepsi.  A vcase 44:33 zacne akcia co robi on zabrani a nieco co ja som 5 rokov nevidel. Utekal s loptou k superovej brane. Tam si vypytal loptu ju dostal(bol z toho krasny gol). On 5 rokov ak vybojoval loptu ,ze ju mali jeho spoluhraci na nohe, zacal si vytahovat podkolienky, nemal zaujem o hru. Otocil sa im chrbtom. Inak mladi mu ani nenahravali, lebo vedeli ze nechce. Jeden stary,(30 rocny v predchadzajucom zapase) mu dal asi aj dva,tri krat nahravku,ze hraj.  Dnes to bolo 13 minut,ale mal dost sil a to bolo vidiet aj asi sebavedomia, to nemal. Tych poslednych 5 rokov, najprv bol maly, potom za rok narastol ako fazula, potom mu vyfucali pluca(pneumotorax spontany,to maju u nas chlapci za styri roky myslim na Slovensku, respek.2 na 100 000) lebo bol chudy. Ak mu opravili pluca uz to aj ide. Vsetci hraci na ihrisku su lepsi ak on, ale ak tam bude hrat budu este lepsi.

Najlepsi hrac z mladych je ten co predlzoval na strelca golu. Strelec golu ich pred 8 rokmi aj trenoval. Pri tychto len zacinal, dnes trenuje ziakov.

Citát

V III. lige Stred pôsobia štyri mužstvá z juhu regiónu, ktoré sa nachádzajú v 30-kilometrovom okruhu: Rimavská Sobota, Lučenec, Kalinovo a Fiľakovo. Pritom ide o oblasť, kde je ťažké dotiahnuť slovenského hráča. Aj preto sa kluby musia spoliehať aj na cudzincov.

Lučenec si ide svojou cestou a pracuje s množstvom odchovancov, ale ostatné tri mužstvá majú v kádri aj legionárov.

Syn proti tymito muztvami hral. Mne je sympaticky Lucenec, on tiez sa zaujimal o deti rok skor ako my. Samozrejme maju viacej deti,lebo vacsie mesto. Ale tam ich zaujima aj futbal. Akoby mohli hrat 4 druzstva hrat 3 ligu Revuca hra 6. 

Lucenec to robi ovela lepsie, maju moznosti. Rimavska Sobota je len taka ako Revuca. Filakovo, je tam tradicia, malokedy alebo nikdy nevyhrali na Revucou synom, teraz dalsi vikend bude zapas o 2 miesto a Kalinovo to je B druzstvo Ruzomberka?  Vnasom klube su minimalne peniaze.  Ale ja dufam ,ze kym syn tam bude hrat aj dvakrat postupia aspon do 4 ligy. Toje maximalisticke prianie. Ale nevidim dovod ,ppreco by sa im to nemohlo podarit.

• Pridať bod 1
Zverejnené

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/clen/5d658fa086dc8b72383429c6/marek-hrivnak/#/futbal/statistiky/

Syn ked hral vyhrali sutaz hral 2018,2023, 2024. Vsetky tieto vitaztva boli spojitosti s trenerom muzovou terajsim. NIeze mu daval sancu on mu spravil 1. niesto,bolo a je to vzajomne. Ked mal malo minut, bol maly, a priklad som rad ze v roku 2022 ta,m syna nedal, mal 150 cm a tie zapasy boli skoro ako wrestling, Velmi tvrde. Potom uz dvaroky hraval aj zaklad aj to vyhrali uz to ake tvrde nebolo. Lebo syn tam hral a on im odobral loptu , nebola sanca sa na suboj. Staci byt sikovny a nebudes mat suboj. Spravis to ovela skor. Zterajsich 2004 co boli najstarsie a tie este mali nejaku pocetnost hra u nas1, to je ta 4 obranca. 2005 vpodstate 0 ,aj 2008.   Ja som si isty ,ze oni budu dobri,kludne aj hrac  2000, 2005,2006, 2007 aj 2008 aj 2009. A dalej. Inak vzaklade u nas hra 16 rocny stoper, A je velmi dobry on je asi najlepsi hrac, vratil sa z podbrezovej do Revucej. Ja narok aby to mlady vyhrali, by som chel aby sa este 2,3 mldy sikovny vratili a budu postupovat.

• Pridať bod 1
Zverejnené

2006 a2007 su ti hrali za Revucu. A sa mi zda  budu aj 2009,20010,2001,2012 atd.A budu hrat dobre. A ja dufam ze syn stym klubom postupi 2 ligy vyssie. A ze tam bude chodit aj 500 ludi. Ten futbnal asi za poslednych 15 rokov asi je nieco co aspon robia dobre. Stat ani mesto to nestoji nic. platia to rodicia. Kazdy trener je rodic. Trenuje svoje dieta a 5-10 inych.

Posledna veta , vek nezastavis,skusenost potrebujes. A iste nejaka tam bude. Ale vtom videu mate aj zvuk a pucujes povel hrajte sirku a obranca 4  hned zareagoval. Lopta tam prisla este cez dvoch k nemu ale uz bol pripraveny. Ta akcia bola krasna, oto co sa pokusali dve utoky tam aj tak skoncilo ale cez sirku z opacnej strany. To co spravil syn som ja ani najdivokejsich snoch si nevedel predstavit,lebo nikdy to neurobil. Neviem ci na treningoch, ci v zapasoch co som nevidel to urobil ja pochybujem a spoluhraci jeho boli pri tej akcii boli prekvapeni. Inteligentnejsi sa zapojili(ten co nahraval na gol tam spomalil aby mu mohol syn nahrat) alebo to vyriesili spravne - vysledok gol.

• Pridať bod 1
Zverejnené

:smile: Pekne.

Gratulujem.  Želám hlavne veľa zdravia, ďalších úspechov...Futbal je pekná kolektívna loptová hra, spája tiež ľudí, prináša pravé  emócie, nezabudnuteľné zážitky...

Zverejnené

V. Krtis uz nechce hrat tuto sutaz  snami.Vyhrali U19 a U 15(vyhrali aj ziakov aj dorast)poziadali o grant,ale aby boli UFT oni musia postupit ,lebo si to vybojovali v tomto rocniku asi to zasluzia.  . Syn ked to vyhral nikdy nemohol postupit. ,MOze na rok za muzov. Krtis nieje o nic lepsi ako Revuca. Len to chceli, A vyslo im to. Predrtym to chceli aj Lucenec ,a aj  Rimavska sobota, nechcli hrat sutaz ako Revuca. NIe kvoli Revucej,ale ze upadali ine timy pr.ako Tornala... Krtisamnom to prajem. My sme na to iste mali sancu, dvakrat vyhrali U19,a u15 vtedy boli silne. aleu nas o to nemali zaujem, nemali by deti. Aj ked velky Krtis, neviem ci nato bude mat. Aj deti aj trenerov,ale sa oto aspon pokusia.

Inak to iste ako krtis sa stalo minuly rok u nas, Aj U19 Vyhrala aj u15 vyhrala Revuca. https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/s/ii-liga-u15-ssfz/archiv/#/2024-2025/tabulky/

Teda mohli postupit obe muzstva a iadat o to iste ako Krtis. Len to neurobili. Nechceli,nemali nato.

Zverejnené

Ze preco sme sa o to nepokusili ako Krtis, Velky Krtis?   Nemame gule a nemame deti. Pocetnost. ,tam na juhu bol futbal v kazdej dedine, ved tam chodia muzi, ci nechodia, je to dva hodiny. Teda krtis asi si zozenie dalsich 50 hracov do 15 rokov a 20 do 17. To by sme v Revucej nedokazali, alebo ti 5 treneri co sa staraju o 120 hracov, trener muzov trenuje aj U19. Teda v sobotu ide na zapas , a aj v nedelu. Tak isto z rozano nohou zahra syn v sobotu jeden zapas 75 minut, trener ho stiahne ,lebo vie aku ma nohu,ze ho boli a v nedelu 75 minut dalsi zapas.

Zverejnené

Dnes syn nehral, nebol super odisiel zo sutazi a zajtra hraju U19 s Filakovom o druhe miesto, povedal ze daju toho medeho a toho dalsieho,co hraju ci trenuju z Muzmi, Ich muzi hraju tretiu ligu ,teda ti dvaja asi trenuju ovela viac. Syn sa ich asi boji, som mu povedal hraj ako hras  bat sa ich nemusis, Neviem aka zostava tam odide. asi ako vzdy.  Ale premna je nepochopitelne ze sa ho boji. Mozno neboji... dufam ze tam Revuca vyhra 0:2

Zverejnené

Dostali 4:0 https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/686e79e135a9a4cf02fc9758/#/zostavy/ Oni aj unas vyhrali aj asi Kalinovo. Ten Medo sni nrhral,ale nasi nemali ziadnych nahradnikov. I nak rad by som si pozrel tento zapas zo zaznamu. Nasi traja zaloznici tam boli- inak revucan z nich je len syn, obaja su cez 20 km.Ratkova a Prihradzany. Teda fasli. A budu treti. Dvakrat snimi prehrali. Ti traja zaloznici, trener dal skor tych dvoch do muzstva chlapov, syn az teraz na jar. A posledny zaoas tam ani neboli.     Pre mna prehrat 4:0 je neakceptovatelne. Prehrali sme 4 krat uz to je neakceptovatelne a dva krat doma, ale 4 nula? Obrana aj zaloha aj brankar by mali vediet hrat, ze nevedat dat gol chapem, ale ani branit?

66Marek Damrély

6Patrik Húsenica

5Dávid Kováč

3Tobias Kvetko

4Tomáš Olekšák

2Marek Hrivnák

8Matúš Furman (C)

7Jozef Revilák to su dobri hraci  a kazdy jeden a fasnu 4 goly?

Zverejnené

Dostali 4:0... hrali so silnejším súperom...výsledok nedopadol víťazne...neznamená, že nevedia dať gól, brániť..aj dobrí futbalisti prehrávajú..dôležité je, aby nestratili   radosť z hry, ponaučili sa  z chýb,  aby bol vzájomný rešpekt medzi hráčmi, trénermi aj fanúšikmi... pre chlapcov, futbalistov...,  je dôležitá podpora,  rešpekt, trpezlivosť..držím palce.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov