boss123 Zverejnené 9. August, 2020 Zverejnené 9. August, 2020 Čaute dlho som rozmýšlal že mám tú tému založiť alebo nie , boli ste niekde na dovolenke aj tento leto alebo plánujete niekam ísť? Veľa ľudí hovorí aaa tento rok nikam neidem kvoly riziku a bezpečnosti ale ako vidím tak sa vo veľkom cestuje a dovolenkuje aspoň tu na Slovensku a okolitých štátov češi sú všade to musíme uznať. My sme boli ešte v júni v Bojniciach a v Malých Karpatoch trošku potulovať , na začiatku prázdnin sme boli na jeden víkend v Maďarsku Sárvari a minulí týždeň sme boli v Bánku tam je super wellness hotel a keď všetko zostane tak jak doteraz tak koncom prázdnin ešte plánujeme skočiť na jeden víkend do Siófoku tie sú naše pláni zatiaľ na tohtoročné leto.
game Zverejnené 9. August, 2020 Zverejnené 9. August, 2020 Kamaratka s rodinou aj moj potomok so znamymi boli v juli v Chorvatsku. Potomok bol az hodne na juhu, este to bolo uvolnene, ked sa odtial vracali, uz Chorvati z niektorych krajin neprijimali. Kamaratka, oni chodievaju blizsie, kazdy rok,turistov bolo malinko, do obchodu s ruskou, ale bez problemov. Ani karantena ani nic. Polovicka s kolegami boli pred par dnami na par dni v Bojniciach, tiez neboli preplnene ako zvycajne byvaju. A ked nebude prijimat Grecko, koncom leta pojdu este raz do Bojnic, tento rok suvolne terminy... inokedy treba zaistovat rok vopred.. Bojnice sa za posledne roky hodne spravili, hodne do toho investuju uz su vraj krajsie a lepsie nez Piestany. Jedna dobolenka visi zatial v lufte, ale bola zabezpecena este ked sme o korone ani nepoculi... Juzna Amerika v novembri. Zatial sa tam necestuje.
boss123 Zverejnené 9. August, 2020 Autor Zverejnené 9. August, 2020 Áno Bojnice sú fajn , plánovali sme ísť aj niekam do Tatier ale videli sme tie fotky odtiaľ tak sme to vynechali. Uvidíme čo zas vymyslia dúfam že už nezavrú všetko zas.
doll Zverejnené 10. August, 2020 Zverejnené 10. August, 2020 Manžel chce ísť koncom augusta do Chorvátska. Jediné čoho sa bojím je, že sa situácia natoľko zhorší že by sme mohli mať problém pri ceste naspäť, napr uzatváranie hraníc a podobne 🤔 Takže ešte to máme otvorené. Ja preferujem skôr SK/CZ/AT, menej navstevovane lokality
Proteus Zverejnené 10. August, 2020 Zverejnené 10. August, 2020 My chodíme na také jednodňové výlety. Tak ako píše @doll tiež preferujeme SK/CZ/AT. Pred týždňom som bol s dcérkou na "rande" iba my dvaja . V Rakúsku. Do hodinky a pol od Bratislavy. Bolo skvele. Minulý týždeň bola manželka u mojich rodičov s maličkou, tri týždne pred tým tiež a nasledujúce asi dva týždne bude tiež. Domček na dedine, veľká záhrada, tráva, domáce zvieratá. Pre malú hotový raj. Manželka si oddýchne trochu pri malej, starí rodičia si užijú malú a ja tu doma chodím do práce a bicyklujem o dušu. Moja verzia dovolenky :D
member2793 Zverejnené 10. August, 2020 Zverejnené 10. August, 2020 mne dovolenka dnes končí, a asi je to dobre, lebo už som unavený ale zas porobili sme kopec roboty s chalanmi
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz