Tomáš Zverejnené 23. Júl, 2020 Zverejnené 23. Júl, 2020 Ešte to sa chcem spýtať že na PC verzii fóra kde je to že moje príspevky? To čo sa dali cez profil kliknúť a tak sa mi ukázali všetky témy do ktorých som prispel a keď som klikol, tam ma to hodilo na posledný neprečítaný príspevok. Tu som vyštoural iba že témy ktoré som založil a aj to ma dáva na začiatok. Proste hento staré bolo dobré. Spravte to aj tu nejaký rýchly odkaz niekde hore že len klik a hneď máš prehľad že kde diskutuješ.
Sniper Zverejnené 23. Júl, 2020 Autor Zverejnené 23. Júl, 2020 Aktivita → Moja aktivita, tam si môžeš okrem defaultných streamov vytvoriť svoje vlastné. 1
Sniper Zverejnené 24. Júl, 2020 Autor Zverejnené 24. Júl, 2020 Boli aktualizované odkazy z "forum" na "www", takže ak ste predtým odkazovali na nejakú tému, teraz sa už bude linkovať správne.
Sniper Zverejnené 25. Júl, 2020 Autor Zverejnené 25. Júl, 2020 Minule Tomáš niečo žvanil o minimalizme, tak ma inšpiroval. Zníži sa počet kategórií, najmä o tie, ktoré až taký význam nemajú, prvé pôjdu preč, ktoré som pod kategóriou Filmy, beztak v každej z nich sú po tri témy. Ostatné dopíšem neskôr. Zníži sa počet skupín, nechcem aby tu bolo veľa skupín a triedilo sa to tu na nejaké kasty, tých skupín bude dokopy nejakých 5-6, teraz je ich nejakých 20.
Tomáš Zverejnené 25. Júl, 2020 Zverejnené 25. Júl, 2020 Sniper, dobre si spravil a kľudne pouvažuj nad niečim takým že zlúčiť že napr. filmy a hudba alebo nejako v takom zmysle aj iné ako napr. šport namiesto futbal a hokej dať kolektívne športy alebo u nás populárne športy a F1 či Motorky dať že motošparty len čisto ako príklad obrazne... Napríklad Televízia, filmy, kino a to je kľudne za jednu kategóriu lebo v podstate je to príbuzné. Aktivita → Moja aktivita, tam si môžeš okrem defaultných streamov vytvoriť svoje vlastné. Ale ešte toto som sa chcel spýtať že ktorý stream dá také že zoznam tém ktoré som aj založil a aj prispel do nich (lebo tak ukazovalo po starom) teraz sa to dá pekne zvlášť že len sledované, len založené, to je OK, len ja chcem to čo aj v tapatalku je že témy kam som prispel t.j. všetko aj mnou založené aj kde som prispel. Ja som dal že "obsah ktorý som uverejnil" to je asi správne že?
Sniper Zverejnené 26. Júl, 2020 Autor Zverejnené 26. Júl, 2020 Tie športové tiež nejako prekopem. Viac kategórií zmizne. Obsah, ktorý som uverejnil - tam je výpis z tém, ktoré si založil alebo do ktorých si prispel. Môžeš si vytvoriť stream podľa svojich kritérií.
Sniper Zverejnené 29. Júl, 2020 Autor Zverejnené 29. Júl, 2020 Boli pridané pôvodné smajle, rozdelené do kategórií a lepšie usporiadané
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2020 Autor Zverejnené 30. Júl, 2020 V tomto Fóre je možnosť vytvoriť kategórie, kde si založíte tému a ostatní užívatelia vám odpovedajú na otázku, ideálny príklad je kategória Pomoc vo Výpočtovej technike, kde asi každá téma je vlastne otázkou. A hneď táto téma je asi dobrým príkladom: Tomáš sa ako obvykle pýta ako riešiť svoje problémy s PC a ostatní mu odpovedajú. Každý užívateľ má možnosť ohodnotiť odpoveď, či je relevantná k danej otázke alebo nie a odpoveď ktorá získa najviac hlasov sa považuje za odpoveď, ktorá sa najviac blíži k otázke. Príspevky v takýchto témach si môžete zoradiť podľa počtu hlasovaní (hlasov) a tak dostať do poradia najlepšie odpovede. Zatiaľ takto funguje táto kategória Pomoc, ak by ste našli nejakú kategóriu, ktorá neobsahuje zelené tlačidlo Vytvoriť novú tému ale Položiť otázku, tak mi dajte vedieť, keď sa Fórum konvertovalo mohlo niektoré kategórie skonvertovať na otázkovú, keď tam videlo veľa otázok a nie všade sa to hodí, zároveň môžete dať návrhy, ktorú kategóriu zmeniť na otázkovú.
Tomáš Zverejnené 30. Júl, 2020 Zverejnené 30. Júl, 2020 Na tapatalku nezobrazuje smajlíkov iba tie ich kódy že napr. dvojbodka clap dvojbodka...
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2020 Autor Zverejnené 30. Júl, 2020 To bolo tak aj doteraz, pokiaľ viem. Mal by si vidieť len tie štandardné, ale ešte musím niečo asi zapnúť. Ten Tapatalk, to je iný engine a nie všetko sa tam zobrazuje ako na normálnej verzii Fóra.
Sniper Zverejnené 31. Júl, 2020 Autor Zverejnené 31. Júl, 2020 Toto je dobrá vec, možno si to už niekto všimol. Ak reagujete na časť príspevku, stačí ho obtiahnuť myšou a kliknúť na Citovať vybraný text. Ten sa automaticky vloží do vášho príspevku riadne označený ako citát. Používajte to vždy ak chcete reagovať na časť iného príspevku.
Sniper Zverejnené 31. Júl, 2020 Autor Zverejnené 31. Júl, 2020 Samozrejme, všetko sa dá pekne pooznačovať.
Sniper Zverejnené 2. August, 2020 Autor Zverejnené 2. August, 2020 Aktuálne Advanced Members je skupina užívateľov, ktorá sa dá maximálne dosiahnuť pre bežných členov v každom príspevku môžete priložiť max 512 kB (resp. dve po 256, štyri po 128 atď) editácia vlastného príspevku sa predlžuje z 3 hodín na 24 počet reakcií na príspevky sa zvyšuje z 3 na 25 denne a môžete vidieť kto ako reagoval vo Fotogalérii namiesto 40 albumov si už môžete vytvoriť koľko chcete môžete si nastaviť, ktorí užívatelia alebo skupiny môžu vidieť albumy ostatné po starom ako bolo 1
Tomáš Zverejnené 2. August, 2020 Zverejnené 2. August, 2020 Akurát to som sa chcel opýtať že či môžem zrobiť album aj tak že fotky nebudú na úvidnej strane v tej lište. Ale ak nastavím súkromie tak sa neukážu.
Sniper Zverejnené 2. August, 2020 Autor Zverejnené 2. August, 2020 Na lište ho uvidia len tí, kto bude v povolených skupinách. Stačí nastaviť všetky bez Guests a neprihlásení ich neuvidia. 1
Sniper Zverejnené 2. August, 2020 Autor Zverejnené 2. August, 2020 Napíšte zavináč a začnite písať meno, ktoré si potom vyberte zo zoznamu. Koho meno napíšete, tak mu príde zmienka (ak má povolené upozornenia na toto), čo umožní efektívnejšie reagovať na diskusie.
sahara Zverejnené 2. August, 2020 Zverejnené 2. August, 2020 Neviem, ci sa da, ale keby sa nahodou dalo, poprosil by som si take tlacitko, co ma bleskem presunie na vrch stranky. Nechce sa mi tolko hladkat displej. Dakujem.
Sniper Zverejnené 3. August, 2020 Autor Zverejnené 3. August, 2020 @sahara toto Fórum to nemá, ale dá sa to spraviť jednoduchým skriptom. Pozriem však najprv iné možnosti @Nokia ano, bolo to potrebné, nielen kvôli dizajnu. Ešte neskôr prehodím databázu na MariaDB 10.3. (aby som nezabudol)
electric blue Zverejnené 3. August, 2020 Zverejnené 3. August, 2020 snajper si dobry, ze si mi nedrb*l permaban za to ze som ta vtedy obvinila ze si mi blokol moznost reagovat 1
Nokia Zverejnené 3. August, 2020 Zverejnené 3. August, 2020 @Sniper vsak vidim ze to ma kopec sikovnych funkcii...az sa cudujem ze sa to da furt upgradovat ked si spomeniem ake to bolo
Sniper Zverejnené 4. August, 2020 Autor Zverejnené 4. August, 2020 @Nokia front-end sa ani veľmi v zásade nezmenil, ale celkovo je užívateľsky lepšie vyladený a oveľa ľahšie sa dizajnuje. Vidieť, že niekoľko vecí sa inšpirovalo sociálnymi sieťami, ale na škodu to nie je, myslím, že to aj trochu oživilo. Administrácia sa zjednodušila, odpadla kopa zbytočných funkcií, ktoré už nemali zmysel po prekódovaní jadra. V prvom rade išlo aj o to, aby soft bol kompatibilný s PHP 7.4, MariaDB 10.x a pod.
Odporúčané príspevky