Skočiť na obsah

Nové fórum [IC 4.4.10]

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

FreeSpace Fórum bolo aktualizované na najnovšiu verziu. Ešte tu bude treba spraviť veľmi veľa vecí, ale sprístupňujem ho pre zaregistrovaných členov. Fórum by malo byť dostupne aj cez Tapatalk.

Akékoľvek otázky o novom Fóre smerujte sem, aj keby ste našli chyby.

Čo sa chystá:

• dokončiť preklad do slovenčiny
  • úplne sa zjednoduší veľa vecí, zníži sa počet užívateľských skupín, postačí 4-5, spraví sa poriadok vo Fotogalérii, zníži sa počet moderátorov (o neaktívnych), zmenia sa smajlíky.
  • neskôr sa nainštaluje čet (ak nejaký nájdem, nájsť kompatibilnú aplikáciu nie je sranda). Žvaniť môžete zatiaľ na Pokeci

Fórum je zapnuté, ale zatiaľ dostupné len pre zaregistrovaných členov. Nové registrácie sú momentálne vypnuté, takže návštevníci sa sem nedostanú.

• Pridať bod 1
Zverejnené

- a vyženieme tomáša nech nám už na novom fóre nerobí bordel :D

• Odobrať bod 1
Zverejnené

To si nechám až napotom. Napíšte niekto niečo, potrebujem, aby mi prišla notifikácia.

Zverejnené

Tomáš je samozrejme aj tu stredobod svojho vlastného záujmu o svoje  nebotyčné ego. ?

píš k fóru, truhlík.

Zverejnené

Wah.. Dajú sa pridať starý smajlíci? 

Neni tu "fokus" 

Zverejnené

To ešte musím zistiť, starých smajlov to všetkých kompletne odpálilo, neviem prečo. Ale mne osobne to nevadí, beztak ich tu bolo jak v Indii bohov. Chcem to celé zjednodušiť, ísť cestou minimalizmu (Tomáš ma inšpiroval, keď nedávno niečo blúznil o tom, aký je on minimalista).

• Sniper zvýraznil túto tému
Zverejnené

Hore do menu som pridal stream Aktívne témy, je to niečo podobné ako na starom fóre Zobraziť nový obsah, inak každý člen si môže vytvoriť vlastný stream aký chce.

• Sniper pripol túto tému
Zverejnené

A co bolo na tej starej verzii az take zle, ze bolo treba aktualizovat na novu?

Prvy dojem dost hrozny, na Full HD rozlisenie sa nezmestia ani tri jednoriadkove prispevky, sirka stranky je nezmyselne oseknuta (ja viem, pre mobily). No neviem, ci si na toto zvyknem.

Zverejnené

Smiley,

uz tri ci kolko rokov sme pretahovali, ta verzia davno stratilia  podporu.

O tomto upgrade sme pisali ako o potrebnom uz kedysi ro!u 2016... priecilo sa aj mne, ale vskutku uz to bolo nutne.

(za roky sme si zažili už veľké zmeny, vždy sme hovorili, že si nezvykneme, samotná fórumácka časť - príspevky, témy, odpovede a citovanie to gro je rovnaké ? )

Zverejnené

nove forum, stary Tomas, a hry su fuc...

no, aspon bude viac casu na ine veci;

Zverejnené

Hry by išli aj tak preč, keďže Flash končí.

Zverejnené

Jeee veď to je pekné. Dnes som to pozrel cez Firefox tú web verziu pre PC a je to pekné. Mne sa to páči. A cez Safari na mobile tú webverziu optimalizovanú pre mobily je tiež peknejšia ako bola. Ja som s tým spokojný velice až na to že väčšinou používam tapatalk takže moc to neuvidím.

Zverejnené

Chýba mi funkcia, prezrieť si príspevok ako bude vyzerať pred odoslaním.. 

Je to tu niekde, a iba to neviem nájsť?

Alebo sa dá/nedá ešte pridať? 

Zverejnené

Teraz som len na Tapatalku, tak na webe to pozriem až večer, ale je niečo také. Ak si na počítači, tak v editore by mala byť napravo ikona pre náhľad.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

Tak to musím vytiahnuť a naštartovať "počítač". Lebo na tablete to neni ani keď prepnem na "web pre počítače"  v menu "Chromé"..

Zverejnené

jj, na tablet to treba pridať do editora, ale k takýmto detailom som sa ešte nedostal.

• FS Info
Zverejnené

Tu si môžete pozrieť, z akého zariadenia sa ste prihlásili, ak je tam niečo neznáme, tak možno nejaký heker prelomil vaše heslo.

Na tabletoch sa dá pozrieť náhľad príspevku (napravo ikona listu s lupou).

Vypnuté emailové notifikácie po prihlásení z nových zariadení.

• Díky! 1
Zverejnené

Asi sa nejako zmenila aj adresa, lebo uz na forum nedostanem z prace.

Zverejnené

Nič sa nezmenilo. Adresa čoho? Pokým nie si za nejakým proxy, resp. VPN, tak nevidím dôvod, prečo by to nemalo fungovať. Čo za chybu píše?

Zverejnené
pred 11 minútami, smiley napísal:

Asi sa nejako zmenila aj adresa, lebo uz na forum nedostanem z prace.

zadal si nanovo adresu aj tam? ako keby to bola úplne nová stránka, musela som aj ja na staré zabudnúť, to vyhadzovalo chybu a úplne nanovo prihlásiť aj na notebooku aj na tablete
aj včera mi to vyhadzovalo na tablete večer, musela som nanovo zadať adresu, potom naskočilo fórum

https://www.freespace.sk

Zverejnené

Pôvodná url je presmerovaná, takže to musí fungovať každému.

Zverejnené

Aká je teraz oficiálna webadresa fóra? To www.freespace.sk alebo len freespace.sk? Zatiaľ mi idú obe len ktorá je tá prvoradá skutočná?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov