Skočiť na obsah

Peter Pellegrini


alamo

Odporúčané príspevky

Správou dňa je, že Pellegrini do toho tresol odchádza zo SMERu, a asi založí novú "sranu".

Ako sa mu asi bude dariť v "novom živote" a existencii, ako "novej hviezde" na Slovenskom politickom nebi?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

podla mna dopadne ako Kiska, pretoze zradcov nema nikto rad.....akurat tento jeho odchod je dobry na to, ze prevezme hlasy casti terajsej koalicie a mozno aj Bihariovcom.....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bude to len druhý Smer, mne to pripadá, ako keby si Smer a.s. založil dcérsku firmu s.r.o.

 

Podľa mňa to môže byť kľudne takto:

 

smeráci už pochopili, že sú za zenitom. Vytvorili sa dve krídla: prvé na čele s tým, čo od roku 2014 už nie je v politike, ten bude zbierať percentá tvrdej línie, podobne ako kedysi Mečiar s HZDS, takže bude mať isté hlasy babiek demokratiek, ktoré ho budú voliť až do smrti. Smeráci sú si istí, že po tých tonách káuz už im nedá hlas hocikto len tak, takže o 40% preferenciách môžu už len snívať. Preto vznikla druhá vetva na čele s jamkatým, ten sa hrá na akýsi "nový Smer", "zodpovednú zmenu" a podobné drísty. Táto vetva predpokladá, že bude zbierať percentá tých voličov Smeru, čo už moc nemuseli toho, čo od roku 2014 nie je v politike a plus navyše ešte môžu pribrať nerozhodných. V konečnom dôsledku rozdelený Smer teda môže mať skutočne viac ako nerozdelený. Tieto vetvy sa môžu tváriť ako konkurencia, ale v skutočnosti budú tajne spolupracovať. Po voľbách 2024 môžu ísť spolu do koalície, ak by sa im podarilo zostaviť vládu. Treba myslieť na to, že Smer vznikol na objednávku oligarchov, takže toto môže byť účinný a účelový krok ako sa znovu dostať k moci a ku korytu.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vlada potrebuje a hlavne Matovic ak vymysli hlupost a on ich navymyslal potrebuje opoziciu. To fitnesaci, jarmokari a xxx... maju blokovat dialnice? Fico na ludi a vzdy sral, Kotleba ani nevie naco tam je. Pelle detto - ale marketingovo aspon trosku to uchopi nejake problemy.  Ked nie tak je zbytocny ako Fico a Kotleba. Ja som volil KDH - mimoparlamentnych volicov je 30%.

 

Tu opoziciu bude robit len SaS, trosku Za ludi a prezidentka?

 

Na zasmiatie.

https://www.ta3.com/clanok/1185688/kyberneticka-bezpecnost-slovenska-protest-za-hromadne-podujatia.html

Poslanec za SaS. Nie ze oponoval - on pritakaval a pridaval. Ale tych ludi sa nema kto zastat. Ten poslanec za SaS spravne rozprava,istoaj kona -ale oni maju 13 poslancov.

 

Na Matovica plati verejna mienka. 10 000 ludi v uliciach by si uz vsimol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mna Pellegrini a ta jeho skupina "osloboditelov" sklamala....nie pre ich nejaky rozpor s Ficom, ale preto, ze rozbili jednotu opozicie a tym aj jej "udernu" silu....su to politicky debili a klaunovi rozstlieskavaci.....:(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Gratulujem k názvu Pellegriniho strany,

 

HLAS.

 

---

 

HLAS podobný Smeru.

 

---

 

 

Nič výstižnejšie sa nedalo vymyslieť.

 

Opäť gratulujem, klaniam sa a smekám klobouk.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na Slovensku zacina byt pretlak populistov. Jedna, mozno dve populitsicke strany sa na beznej hluposti elektoratu uzivia, ale ked ich je viac, budu ju musiet pestovat a zveladovat. Mame sa na co tesit.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

"Tu nežije len 200.000 bohatých. Tu je 5,5 milióna ľudí s ťažkými životnými osudmi," dodal Pellegrini.
https://www.teraz.sk/ekonomika/monitor-sulik-kvituje-zrusenie-pandem/590464-clanok.html

Peťko dosť fail keď toto povieš po 12 ročnej vláde Smeru počas ktorej sme údajne prežívali najlepšie roky v histórii a sociálne balíčky zvyšovali životnú úroveň.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Do názvu témy by sa mohol pridať pojem Hlas-SD lebo už tá strana vznikla a funguje odkedy vznikol zakladajúci príspevok témy. No a chcel som povedať to že v téme Smer sa často skloňuje pojem hlasosmer a proste stále sa to spája dokopy. Ale nenapadlo vás to že sociálna demokracia môže fungovať aj bez káuz? Čo ak odišli práve preto že nechceli už byť s tými zločincami a týmto sa od nich chcú dištancovať? Veď tí odídenci sú neni až tak zlí ľudia ako tí čo ostali v smere.

  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred hodinou, Tomáš napísal:

Ale nenapadlo vás to že sociálna demokracia môže fungovať aj bez káuz?

Váááážne? A nemalo by to v prvom rade napadnúť práve tých tzv. sociálnych demokratov? Peťko mal veľa príležitostí odísť a tak dokázať, že s kauzami nechce mať nič spoločné, ale akosi sa rozhodol až vtedy, keď preferencie Smeru padali dole a bolo jasné, že vládu zostavovať smeráci nebudú.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pekne dlhý zoznam. Veď tá strana by už ani fungovať nemala za toto všetko. Sranda by bola keby im prešlo to referendum, a voľby by opäť nevyhrali. Tá potupa. Toto by malo byť povinné čítanie pre voličov smeru. Dodávam že ja som ich nikdy nevolil. Aj keď niektore názory sa mi páčia. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pekne napísané. Už hneď na začiatku s mnohými bodmi súhlasím. A preto som vravel že dať ako povinné čítanie voličom hlasosmeru a otvorili by sa im oči. SaS-ka to robí dobre že si to zaznamenáva a treba im to vždy vyhadzovať na oči v každej verejnej diskusii že čo robia. Teraz už nevidím politiku len v čiernon a bielom. Aj SaS je mi v mnohých veciach sympatická len proste sú viac na strane zamestnávateľov. A tie SD strany sa aspoň tvária že sú na strane kapitalistami vykorisťovaných robotníkov ale reálne pre nich nič nespravili. Aj lockdown nikomu sa predpokladám nepáči, ale keď Fico začne rečniť a povie to čo dobre padne počuť tak si emociálne ľudí získa. Ale neverím tomu že keby vládol on by nedával zákazy. Musel by. Hlas sa zatial do toho veľmi nemontuje. Len rafinovanejšie napádajú pravicu čo som dnes videl na vlastné oči. V nedelu pozerávam tie okrúhle stoly zo všetkých SK TV staníc. Podľa preferencií hlas vedie ale to neznamená že aj zostaví vládu. S Mostom už nemôžu rátať lebo sa založila maďarská aliancia a dostaneme sa do parlamentu, dostanú sa aj PS, OĽaNO, SaS, fašisti sa rozdelili urobili tú istú chybu ako naši. Takže darmo hlas vyhrá. Smer bude mať málo % lebo voliči prejdú k hlasu a nikto s nimi do koalície nepôjde. Sme Rodina je zase taká že tam pôjde kde bude vláda. Takže asi sa spoja OĽaNO, SaS, PS, Za ľudí, Maďarská aliancia, Sme rodina a dovi dopo Smeráci tam čušte v opozícii a čakajte NAKU. Veľmi ma nahnevali s týmto zoznamom. Majú za ušama veľa. Ľudia by ich mali verejne kameňovať a nie tlieskať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 3 hodinami, Tomáš napísal:

Ľudia by ich mali verejne kameňovať a nie tlieskať.

Vychádzaš z premisy, že ľudia chcú spravodlivosť a podľa toho sa rozhodujú aj pri voľbách. Lenže akí ľudia chcú spravodlivosť? Sú to ľudia, ktorí nezneužívajú moc, známosti, korupciu, ktorí dodržujú zákony, nekradnú a nehľadajú cestu, ako zákony obísť vo svoj prospech.

Podľa https://www.teraz.sk/ekonomika/prieskum-korupciu-odmieta-69-percent-eu/473073-clanok.html

"Korupciu odmieta 69 percent Európanov, v SR 48 percent"

Toto číslo celkom dobre zodpovedá preferenciám strán SMER + HLAS. 

Ak si budú zbojníci voliť kapitána, tak si zvolia toho najväčšieho zbojníka. Navyše, keď ich ambície sú väčšie, ako ich schopnosti, nemajú ani inú voľbu.

Je celkom logické, že čím je niekto hlúpejší, o to menej si to uvedomuje. Ak si to neuvedomuje, potom samozrejme nechápe, že za svoje neúspechy si v mnohom môže sám. A ak za svoje neúspechy nie je podľa neho zodpovedný on, musí byť za ne zodpovední niekto iný. A tu prichádza "sociálne cítiaci politik", ktorý mu jeho tušenie potvrdí a dokonca mu označí aj konkrétneho vinníka. Nie je to on, na vine sú iní...

"Sociálne cítiaci politik" ale hlupákom nie je. Naopak, obyčajne je to egocentrický psychopat, ktorý dokáže manipulovať s elementárnymi emóciami, akými sú nenávisť, závisť, škodoradosť, strach, teda s pocitmi ľudí, ktorí sa cítia sociálne ohrození, znevýhodnení, vykorisťovaní. Ich pocity chápem a každá vláda by mala vytvárať slušné podmienky života, pre všetky vrstvy. Tie im populistický politik vždy sľúbi, ale nikdy sľub nesplní. 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 6 hodinami, Sniper napísal:

.....spoločné......

mam dojem, ze by si sa mal aj s tvojim klonom Tomasom pobrat na nejaku kliniku....mozno aj na tu, ktoru navstevuje jeho "ctihodnost" zmok z TT......a co sa tyka tej politickej emigracie Pellegriniho a spol zo Smeru, tak to je lepsie, ako by sa mala nejaka strana casom ponorit do vnutrostranickych sporov pocas vladnutia....samozrejme ak uspeje vo volbach....vid priklad Remisovej spolocnosti, ci roznorodosti v kluba zmoka z TT.....

pred 2 hodinami, Tono napísal:

"Korupciu odmieta 69 percent Európanov, v SR 48 percent"

Toto číslo celkom dobre zodpovedá preferenciám strán SMER + HLAS.

alebo aj  percentan terajsieho vladneho zoskupenia....ci nie?....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Čo sa ti konkrétne nepozdáva na zozname smeráckych káuz, čo som sem odkázal, keď tu spomínaš kliniku? Píš konkrétne a k veci. A s tým klonom si to snáď nemyslel vážne, však Tomáš mal doteraz úplne rovnaké názory v ohľade politiky a pandémie ako ty. Len on si to nechal vysvetliť a dokonca to aj pochopil, na rozdiel od teba. Tak s tým "klonom" to bolo dosť odveci. Ale to sme si u teba už zvykli.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 4 hodinami, Tono napísal:

dokáže manipulovať s elementárnymi emóciami, akými sú nenávisť, závisť, škodoradosť, strach, teda s pocitmi ľudí, ktorí sa cítia sociálne ohrození, znevýhodnení, vykorisťovaní. Ich pocity chápem a každá vláda by mala vytvárať slušné podmienky života, pre všetky vrstvy. Tie im populistický politik vždy sľúbi, ale nikdy sľub nesplní.

Veď toto je holý fakt a musí to vidieť každý. Ten zoznam káuz tam je a niektoré si aj pamätám. Ale niesom ani volič "zmoka z TT" aj keď som z toho regiónu. Ja nikomu neberiem že má rád Smer alebo OĽaNO ale čo sa stalo, to sa stalo. To sú fakty. Verte tomu že ani s lockdownom by nespravili to čo hovoria. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 12 hodinami, Sniper napísal:

Čo sa ti konkrétne nepozdáva na zozname smeráckych káuz, čo som sem odkázal, keď tu spomínaš kliniku? Píš konkrétne a k veci. A s tým klonom si to snáď nemyslel vážne, však Tomáš mal doteraz úplne rovnaké názory v ohľade politiky a pandémie ako ty. Len on si to nechal vysvetliť a dokonca to aj pochopil, na rozdiel od teba. Tak s tým "klonom" to bolo dosť odveci. Ale to sme si u teba už zvykli.

nepozdava sa mi to, ze v drvivej vacsine su to novinarske kauzy (kacice?) a mna zaujmaju iba trestnopravne.....a tiez tam chybaju mena osob odsudene za tuto trestnu cinnost v pripadoch, co si popisal.....no a k tomu klonu asi tolkoto....ze by si ty bol klonom Tomasa?......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov