Skočiť na obsah

Prečo ísť na pop/rock koncert?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zaujíma ma, prečo chodíte na koncerty (ak chodíte). Dôvod. Čo je tam také, čo pri počúvaní nahrávok a videí nemáte a chcete to.

Nedávno som bol na koncerte - po zopár desaťročiach, priznávam sa. A sprvoti som vôbec nevedel, načo tam som a či nemám radšej odísť domov :)

Vlastne ani teraz neviem presne definovať zmysel mojej účasti na tom koncerte - akiste, zistil som, že spevák je stále dobrý, že kapela nezneje tak dobre, ako na nahrávke, že mi občas gitarista liezol na nervy :) - Ale nejaký jasný argument, prečo chodiť na koncerty, som nezískal.

Keď som bol mladší, všetko bolo inak - nebol youtube, takže vidieť kapely v živom prenose nebolo bežné. 

Takže čo vás láka ísť na koncert pop/rock music? 

• Pridať bod 1
Zverejnené
Takže čo vás láka ísť na koncert pop/rock music? 

desaťročia už nič... stačí mi nahrávka, akákoľvek, a nemusí byť čistá.... najlepšia z koncertu. odkedy je na svete YT, odvtedy som maximálne spokojný človek...

nájdem tam všetko, čo potrebujem a kedy to práve potrebujem.

ku koncertom.... kedysi veľmi dávno som bola na troch koncertoch Omegy... ktorá koncertuje dodnes, spolu sme zostarli, a rovnako je to aj s Queenom, kd boli veľmi veľmi dávno v Budapešti... neviem si spomenúť, že by som bola na iných koncertoch, ktoré by boli špeciálne rockové, popové... dlhé roky som nemala možnosť, a potom už nebola požiadavka.

potom došlo YT... a ja som s ním šťastná.... nie som typ na atmosféru, nechýba mi, hoci sa vynorila jedna záležitosť, kde by som si chcela zažiť ešte koncert. ale to je hudba ďalších rokov a môjho stavu...

keď nie, nič sa nestane... kým sú fancamy a snímané koncerty, je pre mňa všetko v najlepšom poriadku ... : )

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ked som bol mlady, tak tych koncertov celkom bolo. Nakoniec, v hlavnej slovenskej dedine sa stale nieco dialo. Od Folkovej zimy, cez vsemozne rockoviny garazovych aj profesionalnych kapiel az po Dzezove dni.
Potom skoncili moznosti a cestovanie za muzikou presiahlo casove aj financne moznosti. Ostali este festivaly a vystupenia, na ktorych som bol osobne zainteresovany.
Druha vec je, ze pokial nie je partia, tak ta atmosfera tiez nestoji za vela ;)
Uz som si nenechal ujst len Jarka Nohavicu a Uriah Heep, kde uz boli u nas doma...

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov