Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Hej kukam, ze game to rafe od buka do buka..za mna nie..farbu ja proste neprekusim..a pozor aj vyska je dost..pod koselu to nebude

• Pridať bod 1
Zverejnené

Pravda, na vysku som zabudol. Striebro a bronz mozem. Zlato nie. Ja snivam o plniacom pere Visconti Homo sapiens bronz. Ale to je uz ina tema. Tu sme v hodinkach

Zverejnené

nie nie, to nie sú moje výbery a nič nerafem :)

veľkosť prestala byť prvoradým kritériom, hoci trochu ešte stále je, podstatné je teraz u hodinkového nováčika všeličo - od prvého pohľadu po materiál a patinu a kdečo...

pretože ste podstatne napozeranejší a kovanejší v hodinkovej problematike, tie vaše postrehy sú zvyčajne tie, ktoré uniknú... ale v žiadnom prípade to nie je môj výber :)

Zverejnené

Typické zacyklenie. Poznám to veľmi dobre. Keď som sa ja snažil vybrať si prvé hodinky, tiež som do toho padol. A potom ešte veľa krát :D Až keď som si vybral Archimede, prestali byť hodinky mojím cieľom z pohľadu kúpy či zbierania. Až oveľa neskôr som si kúpil Garmin-y. Kvôli športovaniu.

Netreba príliš veľa špekulovať, pretože sa niečo pokašle. Či sa vyberú nesprávne, či sa cena navýši a aby sa nakoniec nestalo, že si dotyčný hodinky vyberie už len preto, aby boli. To sú chytáky, ktoré treba odstrániť a dávať si na ne pozor.

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ani jedny sa mi nepáčia. Podľa mňa už moc vymýšľa obdarovávaný. či?

Zverejnené

Uhm ani mne. Ta zabacia zelena..... Vyzeraju ako moje z ciny za 1€... Nekupuj to game, fuj :-)

...

Zverejnené

ja to predsa nekupujem, len platím :D

ale nie - tie posledné hodinky sú novinka: pre ten matný titánový skelet, na remienku nezáleží, ten sa dá vymeniť :)

ale nebudú to titánové nakoniec, budú to bronzové s neprešitým bucľatejším remienkom...

majú prísť o nejaké dva rýždne, uvidíme :)

Zverejnené

milý Proteus, kurnik, ty si sa zaľúbil, kup ich ty :) 

daruj si ich k nejakému sviatku a ešte si aj urobíš radosť ... ;)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

hodinky už konečne prišli, ale slávnostné vybaľovanie nastane až niekedy večer, najskôr,

došiel kuriér a majiteľ bol akurát na ceste do BA, tak nebol čas :)

Zverejnené

tie hodinky sú okúzľujúce... oveľa krajšie ako na obrázkoch v katalógu, ani na fotke to nejde reprodukovať : )

stihli to aj tie druhé akurát pred narodeninami.

post-3-0-54994600-1533237012.jpg

post-3-0-29886000-1533237010.jpg      post-3-0-38621100-1533237011.jpg

• Pridať bod 2
  • Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Pacia sa mi obe... napadlo mi pri tych druhych, ze su take echt pracovne, tie prve cissty zeppelin :-)

Mimochodom. Posledny mesiac mam trochu nakupnu maniu, a tiez som zacaala premyslat nad hodinkami... ale potomok teraz natahuje denne dve, to mu vraj zatial uplne staci, a ja to neznesiem na ruke...

Ale kochat sa mozeme :-)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené
Dňa 16. 6. 2018 at 19:37, game napísal:

aké hodinky nosíte? aké sa vám páčia? aké máte doma? koľko ich máte, aké značky, ako ste k nim prišli, aký máte vzťah k hodinkám....

:yes_yes: jaj hodinky moja laska uz od detstva. Pamatam si prve, ktore mi kupila babka, lebo som uz velka, aby som vedela kedy mam prist domov. Mala som sedem rokov a bola som druhacka. /mmch dnes sa cas na rucickovyh hodinach deti ucia v skole v 3-4 rocniku..a ani v deviatom ho poriadne nevedia:yes_yes:/ no nic..

Moje prve hodinky boli zn. Čajka, s modrym cifernikom, bielymi indexami a cervenym remienkom..krasne vyzerali, krasne tikali-rucny natah, samozrejme. Bola som nimi tak nadsena, ze som s nimi aj spala a pri zaspavani pocuvala ich tikot.

Tento /zlo/zvyk mi ostal cely zivot, a fakt nebol ani jeden cely den, ze som bola bez hodiniek...mna skor uvidite nahu, ako bez hodiniek...potom prislo obdobie bateriovych hodiniek a potom som nasla jedno nemenovane forum /Proteus vie:smilieee:/ a bolo vymalovane.

No skratim to ..momentalne mam 8 hodiniek + 2x Fitbit a prilis malo ruk :tancujem:

takze mam v zbierke

-vyslovene damske malicke /priemerom/spolocenske hodiny s automatickym natahom

-pilotky Archimede -automaty

-potapky Steinhart-automaty

-jednorucky Meistersinger-rucny natah

-oblekovky Junghans- rucny natah

a moje vysnivane Omegy Seamaster Aqua terra /s modrym cifernikom/

+nejake Casia baby G 

a baterkove Lambretty, ktore som si kupila z nudy na letisku, lebo meskalo lietadlo

zistila som, ze sa mi paci jednoduchy dizajn a moje hodinky su viac-menejpanske lebo hodinky pre damy su vacsinou nejake nezmysly s perletovym cifernikom, obsypane zirkonikmi s prierezom v tvare srdca a ine bludy..a samozrejme s bateriovym pohonom..no fuj, v tejto oblasti su zeny znacne diskriminovane, ale asi nie je vela takych co pri zaspavani pocuvaju tikanie a vedia rozoznat zvuk Ety 2824 od Omegy 8500

a ak by ste sa chceli zasmiat, kolegyne mi najviac chvalia Lambrettu, lebo ma bodkovany cifernik aj remienok a uzasne mi ladia so satami :oook:

ked som im ukazala Omegy..tak sa jedna spytala ci sa da nimi platit..ach jo.

a kamoska vyslovene neznasa moje jednorucky, lebo doteraz nepochopila princip...

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Haha 2
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Hellé, impozantný zoznam hodiniek :thumbsup: s jednými casiovkami sa cítim ako chudobný príbuzný :biggrin:

kolega si minule z bazošu kupoval nejaké ruské cibule, lebo sa mu vraj páčili odjakživa, tak som mu zacitoval dobový reklamný slogan:

Sovietske hodinky - najrýchlejšie na svete!

• Páči sa mi to 1
  • Haha 2
Zverejnené

ja som mala sovietske hodinky, dávno, dámske, a mala som ich moc rada :)
dostala som ich buď na svaté prijímanie alebo na birmovku, to si už nepamätám, mieša sa mi to, pretože to bolo po prvé dávno a po druhé sa to vtedy u nás konalo rok po roku... a skutočne neviem, krstná mama sa kedy prekonala :)

bola to známa sov. značka, ale už neviem, ktorá... malé okrúhle dámske hodinky, ale pretože som nikdy nemala rada nič načinčané, presne také akurátne... kov okolo zlatý, jemný a tenký, pozadie jednoduchej farby smotany, namiesto číslic jemné zlaté čiarky a veľmi jemné čierne ručičky... remienok hodne tenký čierny, a keď sa mi jeden zničil, dosť ťažko som zháňala druhý...
skutočne som tie hodinky mala rada, a nosila som ich, boli scestované... potom som ich pre niečo odložila ... pokazili sa? neviem už... a už som ich nikdy nedala na ruku, dnes už neexistujú a po nich som už nikdy hodinky nenosila. a keď som ich raz dala dolu, na ruku už neprišlo nič iné, dodnes, desiatky rokov neznášam, keď mám niečo na rukách, len krátko a výnimočne....

takže hodinky som už nikdy nemala a tikot hodín je niečo, čo nemusím tiež veľmi dávno, ale asi sa to týka len väčších hodín... dokonca som pred tridsiatimi rokmi tak kupovala nový budík, že som počúvala v obchode doradu budíky, až som našla jeden, ktorý bol ticho :)

Zverejnené
Dňa 6. 11. 2020 at 17:07, Hellé napísal:

takze mam v zbierke

-vyslovene damske malicke /priemerom/spolocenske hodiny s automatickym natahom

-pilotky Archimede -automaty

-potapky Steinhart-automaty

-jednorucky Meistersinger-rucny natah

-oblekovky Junghans- rucny natah

a moje vysnivane Omegy Seamaster Aqua terra /s modrym cifernikom/

+nejake Casia baby G 

a baterkove Lambretty, ktore som si kupila z nudy na letisku, lebo meskalo lietadlo

Tak ako teraz si ma dosť nasrala Hellé. :zubiska: Také mašiny máš doma? Kua a ja iba jedny Archimede, jedny Seika, limitka Reiki a staré primky od starých rodičov. No a Garminy na šport. Mám čo doháňať. Ja by som bral ešte Stowa alebo Nomos. Na tie si nepozerala? :)

• Díky! 1
Zverejnené
Dňa 6. 11. 2020 at 21:37, game napísal:

ja som mala sovietske hodinky, dávno, dámske, a mala som ich moc rada :)
dostala som ich buď na svaté prijímanie alebo na birmovku, to si už nepamätám, mieša sa mi to, pretože to bolo po prvé dávno a po druhé sa to vtedy u nás konalo rok po roku... a skutočne neviem, krstná mama sa kedy prekonala :)

bola to známa sov. značka, ale už neviem, ktorá... malé okrúhle dámske hodinky, ale pretože som nikdy nemala rada nič načinčané, presne také akurátne... kov okolo zlatý, jemný a tenký, pozadie jednoduchej farby smotany, namiesto číslic jemné zlaté čiarky a veľmi jemné čierne ručičky... remienok hodne tenký čierny, a keď sa mi jeden zničil, dosť ťažko som zháňala druhý...
skutočne som tie hodinky mala rada, a nosila som ich, boli scestované... potom som ich pre niečo odložila ... pokazili sa? neviem už... a už som ich nikdy nedala na ruku, dnes už neexistujú a po nich som už nikdy hodinky nenosila. a keď som ich raz dala dolu, na ruku už neprišlo nič iné, dodnes, desiatky rokov neznášam, keď mám niečo na rukách, len krátko a výnimočne....

takže hodinky som už nikdy nemala a tikot hodín je niečo, čo nemusím tiež veľmi dávno, ale asi sa to týka len väčších hodín... dokonca som pred tridsiatimi rokmi tak kupovala nový budík, že som počúvala v obchode doradu budíky, až som našla jeden, ktorý bol ticho :)

tiež som mala, Zarja, a segra mala tuším Čajka. 

kedysi som mala na hodinky šťastie. raz, to som ešte chodila na ZDŠ, som šla po Páričkovej v BA, a na zemi ležali hodinky...napodiv šli dobre, dlho som ich nosila...

a už za vydata, Flinstone ma nahnal na hroby do Slávičieho, bolo škaredé počasie, moc nadšená som nebola, ale tiež - kukám si pod nohy, a zrazu na zemi hodniky. A tiež išli dobre. Mala som ich pekných pár rokov, až kým som ich nezabudla niekde na kúpalisku či na takom nejakom miestie. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené
Dňa 10. 11. 2020 at 11:15, Proteus napísal:

Tak ako teraz si ma dosť nasrala Hellé. :zubiska: Také mašiny máš doma? Kua a ja iba jedny Archimede, jedny Seika, limitka Reiki a staré primky od starých rodičov. No a Garminy na šport. Mám čo doháňať. Ja by som bral ešte Stowa alebo Nomos. Na tie si nepozerala? :)

ospravedlnujem sa, ale vacsinou su to darceky:zubiska:

Jo Stowu som povodne pozerala chcela som nejake farebne Back to Bauhaus https://www.stowa.de/en/Antea+back+to+bauhaus+green.htm ale nakoniec sa mi nepacil cifernik..taky preplacany

No a Nomos si kupim..raz ....som zistila, ze potrebujem!:zubiska: este stvorcove hodinky..a nejake farebne..takze zatial by som prijala tieto..ta mimostredna sekundovka je super

nomos.jpg

https://nomos-glashuette.com/en/tetra/tetra-azure-496

• Díky! 1
  • Pred 1 rokom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov