Skočiť na obsah

Chaos - fraktály


robopol

Odporúčané príspevky

Zakladm túto tému s úmyslom priblížiť túto tématiku pri vývoji finančných inštrumentov (akýchkoľvek), poznatky sú však obecne platné pre akýkoľvek dynamický systém. Postupne pridám aj ebook o záveroch a konkretnom využití a postupov ako zvýšiť svoje šance v predikcii. Informácie v ebooku nebudú zdarma. Až taký dobrák nie som :)

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • robopol

    9

  • tyso

    3

Top prispievatelia v tejto téme

ciste pre zaujimavost: hovoris o predikcii,  pouzil si to na investovanie a zarabas stabilne ?

 

A uvaha,  fraktaly su len malo castou teorie chaosu,   priznam sa ze netusim co je v tejto oblasti nove ale davnejsie to bola oblast ktora bola nepreskumana.   Lorentz, Prigogin, atd.  Velmi slubna ale to boli skor nahodne pokusy,  tusime ze pri silne nelinearnych systomoch vznikaju vzory,  vidime tam konstanty a vieme ze sa tam deje vela zaujimaveho.  Vznika tam samorganizacia systemov.  Ale neviem o ziadnom geniovi co by to dokazal postavit na nejake  solidne zaklady.   A bohuzial pokial nechapeme pravidla tak nie je co modelovat a ani kvantove pocitace nam nepomozu.  Aj ked kazdy pokus nieco prinesie a mozno aj cosi pouzitelne.  Preto sa pytam ci si take nieco nasiel. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pouzil a da sa najst vyhoda. Ved to pisem v predchadzajucich prispevkoch. Nejde ale o zarabani, to nie je ucelom, naco by som to predaval. Budem sa venovat tejto problematike aby som objasnil ako to je.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to bola len otazka, ak na tom stabilne zarabas tak si skutocne nasiel nieco cenne.  A preto sa pytam,  ci je  to len teria alebo to skutocne dlhodobo vie generovat prinos.  Ak realne neinvestujes tak aspon ci nieco simulujes.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano obchodujem kryptomeny, ale len v mensom mnozstve, nemusim nic generovat, to co pouzivam funguje stale. Nie je to ze viem predpovedat kam sa tto pohne ale mam zvysenu pravdepodobnost. A stale uvazujem ci to chcem niekomu odovzdat mozno cast z toho.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak nemeriam to nejak specialne len tym ze porovnam uspesnost predikcie, vstup kedy vystup kedy. Teda uplne klasicky. Ale preco to funguje je dane vlastnostami toho systemu. Co je ale dôležitejšie su zistenia, v trhoch su fratlay, cely trh je fraktalna struktura, to ale nepostacuje, trh obsahuje chaoticke spravanie. Klucom je zistit kedy co prichadza a kedy co konci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov