Restartoval sa mi router (to sa mi po vymene akosi casto stava) Odvtedy sa s jednym notebookom (win10) nemozem pripojit na wifi.
Zaujimavych je niekolko veci:
-ine zariadenia nemaju problem (telefon, tablet, druhy notebook) -vytvoril som hotspot na na tom druhom notebooku, takisto som skusal na tablete a telefone a s tym stary krapom sa na tie body pripojim, iba na router nie.
Nasiel som na nete nejake rady. Skusal som cez nastavenie routra menit kanaly, standardy, siete 2,4 a 5 GHz, preinstaloval som sietovu kartu, dnes cely system a stale nic. Co by s tym kua mohlo byt?
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy
Question
dead
Restartoval sa mi router (to sa mi po vymene akosi casto stava) Odvtedy sa s jednym notebookom (win10) nemozem pripojit na wifi.
Zaujimavych je niekolko veci:
-ine zariadenia nemaju problem (telefon, tablet, druhy notebook)
-vytvoril som hotspot na na tom druhom notebooku, takisto som skusal na tablete a telefone a s tym stary krapom sa na tie body pripojim, iba na router nie.
Nasiel som na nete nejake rady. Skusal som cez nastavenie routra menit kanaly, standardy, siete 2,4 a 5 GHz, preinstaloval som sietovu kartu, dnes cely system a stale nic. Co by s tym kua mohlo byt?
Top Posters For This Question
7
5
2
1
Popular Days
Nov 23
4
Dec 13
3
Jan 22
3
Nov 24
3
Top Posters For This Question
dead 7 posts
Sniper 5 posts
member2793 2 posts
Darkman 1 post
Popular Days
Nov 23 2017
4 posts
Dec 13 2017
3 posts
Jan 22 2018
3 posts
Nov 24 2017
3 posts
Popular Posts
Sniper
Používaj notebook istý čas iba cez kábel. Môj ntb mal rovnaké problémy a časom sa spamätal. Pre mňa to tiež bola záhada, prečo mi ani za alaha nechcelo ísť pripojenie cez wifi.
15 answers to this question
Recommended Posts