Skočiť na obsah
  • 0

Problém s pripojením na Wifi


dead

Otázka

Restartoval sa mi router (to sa mi po vymene akosi casto stava) Odvtedy sa s jednym notebookom (win10) nemozem pripojit na wifi.

 

Zaujimavych je niekolko veci:

-ine zariadenia nemaju problem (telefon, tablet, druhy notebook)
-vytvoril som hotspot na na tom druhom notebooku, takisto som skusal na tablete a telefone a s tym stary krapom sa na tie body pripojim, iba na router nie.

Nasiel som na nete nejake rady. Skusal som cez nastavenie routra menit kanaly, standardy, siete 2,4 a 5 GHz, preinstaloval som sietovu kartu, dnes cely system a stale nic.  Co by s tym kua mohlo byt?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

15 odpovedí na túto otázku

Odporúčané príspevky

  • 0

To ako na tom ntb s WIn10 si preinštaloval celý systém a furt nič?

  • vyskúšaj, či sa pripojíš na inú wi-fi
  • vyskúšaj či pripojenie funguje cez kábel RJ-45
  • vypni ntb, nechaj ho vychladnúť a potom sa skús pripojiť znovu
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

mal som pred časom podobný problém, tiež som skúšal možné aj nemožné, nakoniec pomohlo vypnutie a zapnutie wi-fi adaptéra v nastaveniach siete ... ale to je asi v tvojom prípade bezpredmetné, keď nepomohlo ani preinštalovanie systému...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Neviem ti priamo poradit, ale mam pocit ze posledny update posahal sietove veci viacerym ludom, minimalne sesternica riesi rovnaky problem ako ty. Este co by som skusil je odobrat vsetky sietove adaptery zo spravcu zariadeni a restartovat ntb, nech win dotaha vlastne drivre na ne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Skusal som to napojit cez LAN kabel, pripojilo ma na prvy sup, chvilu som pockal, ci si nezvykne, ale po odpojeni kabla sa na wifi stale neda pripojit.

 

K tomu resetu routra

 

Ja mam pevny LTE internet od orange, neviem ci by mi to neodpalilo nejake nastavenia a nemusel by som volat servis. Ked mi to technik zapajal, trapil sa s tym dost dlho, kym to nastavil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Tiež mám dva routre, ale to pre to, lebo som mal staré zariadenie, ktoré sa nevedelo pripojiť na nový router. Syn to skúšal, aj vliezol do nejakých nastavení a nechal tam niečo vyhladávať, trvalo to asi 2 minuty, ale keďže problémy pretrvávali, zaradili sme za modem s wifi len druhý wifi router.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

hlásim sa do klubu - rovnaká situácia ako mal dead: mobil aj NB sa pripoja na net cez wifi bez problému, PC to definitívne vzdal /PC aj NB win10/... PC vidí wifi router, ale tvári sa že nemá prístup na internet. v "nastaveniach siete" wifi adaptér dokola vypisuje: "identifikuje sa sieť"... problémy to robilo dávnejšie, ale obvykle stačilo vypnúť a zapnúť wifi adaptér v nastavení siete, neskôr už to nepomáhalo a bol nutný reštart kompu, a odvčera fertig - skúšal som všetko okrem preinštalovania systému, lebo do toho sa mi nechce...

problém som zatiaľ "vyriešil" tým, že som vedľa widlí nainštaloval linux, a na tom net funguje, čiže na problém s hardware to nevyzerá...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Priznam sa, uz som rezignoval

 

Dnes som vsak volal servisaka, lebo sa mi ten novy 4G router stale restartoval a internet poslednych par dni viac nesiel, ako isiel. Do dvoch hodin prisiel chlapik (pochvalim Orange) a okem problemu s routerom som mu spomenul aj problem s wifi na tejto starej masine. Prepol mi v nastaveni routera Security mode na maximum (WPA-PSK/WPA2-PSK), lebo ze si to Win 10 vyzaduje, no  a wifina uz ide. Nie som si isty, ci som tieto nastavenia menil aj predtym, ale skratka to ide. Dakujem za vsetky prispevky ..a snad to aj niekomu pomoze.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov