Adeelka36 Zverejnené 24. September, 2015 Zverejnené 24. September, 2015 Poraďte mi prosím... Akurát doma luxujeme resp. už sme doluxovali :D Našla som nejaké retiazky a náramky, ktoré už nenosím a asi ani nevynosím a tak by som sa ich chcela zbaviť. Napadlo ma ich vymeniť v nejakom zlatníctve za nové alebo tak nejak to poriešiť. Máte prosím s niečím takýmto skúsenosť? Dá sa to vôbec niekde nejako poriešiť?
chlapeczjuhu Zverejnené 24. September, 2015 Zverejnené 24. September, 2015 ja ano a dokonca dost cerstve.bol mi vrateny briliantovy prsten (komenty si nechajte pre seba, mamlasi :zubiska: )ak maju sperky kamene- ci uz drahe alebo nie- zabudni na to ze dostanes cenu aj za kamen. ten sa predava zvlast a musi byt fakt velky aby mali o neho zaujem- aj to len par ludi co obchoduju s drahymi kamenmi, nie zlatnici.zlatnici potrebuju len material- kamene ti vratia.cena zlomkoveho zlata- kukni si na nete, je nizka- okolo 17-18 Euro za gram.(14k zlato)
Adeelka36 Zverejnené 24. September, 2015 Autor Zverejnené 24. September, 2015 ĎAkujem :) Kde si to menil? Našťastie kamienky to nemá sú to náramky a retiazky ;) tak snáď by nám to mohli vziať. Na nete som našla väčšinou len predaj túto výmenu len na izlate a tak neviem to porovnať :/
chlapeczjuhu Zverejnené 25. September, 2015 Zverejnené 25. September, 2015 nevymenil, predal na inzerat :yes_yes: , cez bazos
Adeelka36 Zverejnené 25. September, 2015 Autor Zverejnené 25. September, 2015 TO ma nenapadlo :D dikyy
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz