Skočiť na obsah

Staré šperky

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Poraďte mi prosím... Akurát doma luxujeme resp. už sme doluxovali :D Našla som nejaké retiazky a náramky, ktoré už nenosím a asi ani nevynosím a tak by som sa ich chcela zbaviť. Napadlo ma ich vymeniť v nejakom zlatníctve za nové alebo tak nejak to poriešiť. Máte prosím s niečím takýmto skúsenosť? Dá sa to vôbec niekde nejako poriešiť? 

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Adeelka36

3

• chlapeczjuhu

2

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ja ano a dokonca dost cerstve.

bol mi vrateny briliantovy prsten (komenty si nechajte pre seba, mamlasi  :zubiska: )

ak maju sperky kamene- ci uz drahe alebo nie- zabudni na to ze dostanes cenu aj za kamen. ten sa predava zvlast a musi byt fakt velky aby mali o neho zaujem- aj to len par ludi co obchoduju s drahymi kamenmi, nie zlatnici.

zlatnici potrebuju len material- kamene ti vratia.

cena zlomkoveho zlata- kukni si na nete, je nizka- okolo 17-18 Euro za gram.(14k zlato)

Zverejnené

ĎAkujem :) Kde si to menil? Našťastie kamienky to nemá sú to náramky a retiazky ;) tak snáď by nám to mohli vziať. Na nete som našla väčšinou len predaj túto  výmenu len na izlate a tak neviem to porovnať :/ 

Zverejnené

nevymenil, predal na inzerat  :yes_yes: , cez bazos

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov