Skočiť na obsah

Slúchadlá


dead

Odporúčané príspevky

Chcel by som si kupit bluetooth sluchadla. jednak sa vozim vela na bicykli a natahovat sa s kablom sa mi uz nechce, ale vyuzil by som ich aj doma

 

Zaujali ma napriklad tieto:

 

https://www.mall.sk/bezdratove-sluchadla/after-shokz-bluez-2

technologia Bone Conduction je vsak pre mna velkou neznamou, nedokazem si celkom dobre predstavit, do akej miery budu rusive zvuky z okolia, ked dieru do ucha budem mat volnu..

 

Teraz pouzivam sluchadla Koss Porta Pro a co sa tyka kvality, uplne mi stacia, pocuvam maximalne mp3 320 kbps, teda ziadne musle za 300 eur mi netreba.

 

Kriteria by som si nastavil asi takto

 

-spunty do usi? ee
-nie velmi velke
-cena +/- 100 eur

 

Co by ste poradili?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • dead

    2

  • weirdo

    1

  • Ryan Giggs

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

budem hnusny moralista a poradim ti - nejazdi na bicykli so sluchatkami, a uz vobec nie s uzavretymi. ak nemas zaujem na plnom sustredeni na premavku a chces sa zahlusit, so be it, tvoja volba. Lutujem ale sofera, ktory ta sejme, az ho nezbadas a vlezies mu do cesty. Sam milujem, ked si to ludia beru stredom pruhu s iphonom naplno a na okolie hadzu tazky ignore, a sofer davaj bacha, lebo o tebe nemaju sajn a spravaju sa, akoby na ceste boli sami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jedny podobne som skusal a nie je o co stat. Hra to vnutri hlavy, cize ziaden stereoefekt, nehra to poriadne vysky a vobec zvuk je onicom. Navyse, musia ti perfektne sadnut aby si mal dobry konkakt sluchadla s kostou. Tie sluchadla su vhodne tak maximalne na komunikaciu, nie na pocuvanie hudby.

 

Neviem aku konstrukciu pozadujes. Ci nahlavne alebo s tylnym mostom ako v tom odkaze. V prvom rade ale zvukovu kvalitu u BT necakaj ani taku ako u KPP a to tiez nie je ziade zazrak.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov