Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Chcel by som si kupit bluetooth sluchadla. jednak sa vozim vela na bicykli a natahovat sa s kablom sa mi uz nechce, ale vyuzil by som ich aj doma

Zaujali ma napriklad tieto:

https://www.mall.sk/bezdratove-sluchadla/after-shokz-bluez-2

technologia Bone Conduction je vsak pre mna velkou neznamou, nedokazem si celkom dobre predstavit, do akej miery budu rusive zvuky z okolia, ked dieru do ucha budem mat volnu..

Teraz pouzivam sluchadla Koss Porta Pro a co sa tyka kvality, uplne mi stacia, pocuvam maximalne mp3 320 kbps, teda ziadne musle za 300 eur mi netreba.

Kriteria by som si nastavil asi takto

-spunty do usi? ee
-nie velmi velke
-cena +/- 100 eur

Co by ste poradili?

• Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• dead

2

• weirdo

1

• Ryan Giggs

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

budem hnusny moralista a poradim ti - nejazdi na bicykli so sluchatkami, a uz vobec nie s uzavretymi. ak nemas zaujem na plnom sustredeni na premavku a chces sa zahlusit, so be it, tvoja volba. Lutujem ale sofera, ktory ta sejme, az ho nezbadas a vlezies mu do cesty. Sam milujem, ked si to ludia beru stredom pruhu s iphonom naplno a na okolie hadzu tazky ignore, a sofer davaj bacha, lebo o tebe nemaju sajn a spravaju sa, akoby na ceste boli sami.

Zverejnené

to je v poriadku

ja na bicykli jazdim mimo cestu a ked uz na cestu musim ist, v ziadnom pripade nemam na usiach sluchadla :)

Zverejnené

Jedny podobne som skusal a nie je o co stat. Hra to vnutri hlavy, cize ziaden stereoefekt, nehra to poriadne vysky a vobec zvuk je onicom. Navyse, musia ti perfektne sadnut aby si mal dobry konkakt sluchadla s kostou. Tie sluchadla su vhodne tak maximalne na komunikaciu, nie na pocuvanie hudby.

Neviem aku konstrukciu pozadujes. Ci nahlavne alebo s tylnym mostom ako v tom odkaze. V prvom rade ale zvukovu kvalitu u BT necakaj ani taku ako u KPP a to tiez nie je ziade zazrak.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov