Skočiť na obsah

NASko a virtual OS alebo stary PC s OS


Jovzin

Odporúčané príspevky

Caute,

 

Chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s NASkom.  Chcel by som ak by to bolo mozne na to NASko nainstalovat nejaky OS asi cez virtualku najlepsie.  

Zatial co som nasiel na nete ze vyrobca QNET ma par NAS co vedia podporovat Virtual OS.    Osobne mi staci aby v tom virtual OS mi siel hlavne u!!warez!! a Firefox aby som vedel postahovat par filmov na dialku bud cez mobil alebo ked odchadzam z prace tam rychlo dat stahovanie ze kym pridem za 30 min domov aby bol film stiahnuty aspon z polovice.

Cize hladam skor nejako NAS co nestoji xx sto EUR ale by som sa vedel zmesitt do 250 - 300 ecok max.    Kamos ma Synology NASko a ukazoval mi ho. Ale zial ako som pozeral nedam na neho ani u!!warez!! ani FIrefox a neda sa ani nainstalovat ten virtual OS na neho.

 

Pripadne este mam moznost pouzit stary PC co mam niekde v pivnici a z neho spravit nieco ako server kde hodim Ubuntu a lognem sa na ten PC cez remote desktop. Ale zase radsej by som bral mat krabicku ako je NAS alebo zalozny zdroj a ne  dalsi Midi tower mat niekde pod stolom. Staci ze mam uz jednu midi tower pod stolom.

 

Vedeli by ste mi neico poradit ?

 

 

 

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 0
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Jovzin

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov