Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2015 (Česko)


aljak63

Odporúčané príspevky

Pokial niekto da viac golov, tak to nikdy nie je nezasluzene.

 

ale to platí aj pre tento prípad:

skvely hokej predvadzali najma amici, vydrzat to  minutu dlhsiu, asi to uz rusi nedaju... ale pozname ich psychiku, ked dali prvy gol, narastli im kridla

 

čiže aj Rusi predvádzali skvelý hokej, a výhra s rozdielom 4 gólov bola zaslúžená ... či nie? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

bez strelenia golu za 120 minut sa da tazko ziskat medaila ... a opat, najviditelnejsiem hracom Ceska na lade bol opat dedo Jagr. Dnes vsak sam proti americkym mladikom vela urobit nemohol.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

po včerajších urputných zápasoch to bol unavenejší hokej, ale napodiv starec Jágr chodí na perpetuum mobile. dáš do ruky hokejku a jede.
mladí Američania boli jednoducho lepší.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...::: Výsledky MS 2015 - 16.máj 2015 :::...

 

...::: Výsledky MS 2015 - 17.máj 2015 :::...

 

 

CANADA ovládla tohtoročné Majstrovstvá sveta a triumfovali vo všetkých 10 zápasoch! Vo finále deklasovali svojich obrovských rivalov Rusov vysoko 6:1, a Kanada sa tak po 8 rokoch teší z majstrovského titulu (celkovo už 25.titul v histórii MS). Rusi napokon minuloročný titul neobhájili a musia sa uspokojiť len so striebrom. V súboji o bronz slávili víťazstvo Američania, a domáci Česi napokon skončili bez medaile!

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rusi to posrali tým gólom, mohla to byť pekná štatistika. Majster by bol bez inkasovaného gólu od štvrťfinále až po koniec, a až na to finále, všetky zápasy od semifinále by skončili na nulu. Ani neviem či takto zápasy na MS vôbec niekedy skončili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vyhru Kanady som akosi aj cakal, cakal som vsak aj vyrovnajsi a dramatickejsi zapas o zlato. Nakoniec sme videli zapas nie celkom hodny finale, ktovie, ci najma preto, ze tak zle hrali Rusi alebo tak dobre Kanadania, ktori Rusov na lade totalne rozflakali. Rusom sa podarilo dat aspon cestny gol.

 

V kazdom pripade, titul je v spravnych rukach, Kanadania presli turnajom ako noz maslom bez jedineho zavahania :)

P.S.: Zajtra uz Bobek nemusi vstavat a cvicit a ist do prace :D


tak zase o rok v Rusku     :doofywave:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a este taketo sa vcera stalo
 

 

Velmi nesportovně se zachovali ruští hokejisté při slavnostním ceremoniálu. Než se začal předávat pohár pro vítěze, většina Rusů odjela do kabiny. Poměrně nevídané na této úrovni… Povel k odchodu dal kapitán Ilja Kovalčuk. Jedna z největších hvězd týmu Ovečkin ale na dálku gestikuloval, že ceremoniál ještě není u konce. Rusové navíc ani nevyslechli hymnu na počest vítěze

http://echo24.cz/a/iNKdC/kanada-prevalcovala-rusko-61-ostudne-chovani-rusu

 

darmo je,

zbornej chybali goly najvacsej hviezdy

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

„Sme majstri sveta, sme majstri sveta – fantasticky to znie, fantasticky sa to hovorí, Slovensko vyhralo vo finále 66-tych majstrovstiev sveta nad Ruskom v dramatickom zápase 4:3!“

 

 

Túto vetu si pamätá asi každý, ale až teraz som sa dozvedel, že ten komentátor, čo ju vyriekol, Miloš Kováč, zomrel pred 8 rokmi. :mellow:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov