Skočiť na obsah

MS v ľadovom hokeji 2015 (Česko)


aljak63

Odporúčané príspevky

no a nakoniec to prasklo ... opat slaba hra navyse spojena so psychickym skratom Meszarosa

 

biedne oslabenia, neefektivne presilovky, impotentne utoky uz od zapasu s Danmi. Musime pamatat, ze sme v riadnom hracom case vyhrali len nad jednym superom, aj to s tazkostami a takym, ktory podla vsetkeho opat vypadne. Chyba nam 5 bodov a cakaju nas Fini, Amici a Rusi. Vzhladom na nasu doteraz predvedenu hru nejaky bodovy uspech je velmi nepravdepodobny. 

:slovakia: :slovakia: :slovakia:

 

P.S.: Giggs, prestan tu trollovat

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No co fanusikovia? Oplatilo sa vam to pozerat viac ako LM?

tak fodbal je vzdy pred hokejom

napr. mne pondelnajsie vitazstvo, pohodlny 5bodovy naskok a zapas k dobru

robia dobre doteraz ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

P.S.: Giggs, prestan tu trollovat

Neplac.

 

Cudujem sa vam. A velmi. Ved je to cele jedna fraska. Ta nominacia je od zaciatku nasmiech. Slovanisti hrali celu sezonu obrovske H... a on ich zoberie 6 ci kolko ich tam je. A rovnake H... hraju aj teraz. U normalneho trenera by si ani neskrtli. Naopak hracov ktori hrali v sezone dobre nechal doma, niektorych nevzal ani do pripravy. Z nasej ligy az na 1 kus (neratam Konrada ktory je do poctu) nikto, ale vezme hraca z o dva levely horsej bieloruskej ligy. O zvysku ani nejdem hovorit.

Ale necudo ked polovici hracov v repre je agentom trenerov syn.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bavím sa na tých internetových komentároch, ktoré prehru s Nórskom opisujú ako apokalypsu, koniec sveta a čo ja viem čo ešte. Tak oni vydrú víťazstvá s Dánskom, Bieloruskom a šťastne porazia Slovinsko o 2 góly a robia tragédiu s Nórskom? Problém slovenského hokeja je ten, že sme stále mentálne niekde na začiatku minulého desaťročia, keď sme získavali medajle a všetky tieto mužstvá hrávali v B alebo dokonca v C kategórii. Lenže odvtedy kvalita slovenského hokeja klesla a väčšina ostatných krajín hokejovo vyrástla. Proste veľa exotov nedokáže prijať fakt, že slovenský hokej je niekde v TOP15 a nie v TOP5 ako pred vyše 10 rokmi. Vydrieť víťazstva nad takými mužstvami ako Dánsko či Slovinsko môže byť úsmevné, ale predsa len je stále povnnosť ich poraziť, ale kde je v skutočnosti slovenský hokej, to sa dozvieme v zápasoch s Rusmi a USA a eventuálne aj s Fínmi. Pozrel som si výsledky MS za posledných cca 16-17 rokov. No okrem ročníkov, keď sme získali medajle, to skutočne nebola žiadna sláva, väčšinou sme skončili v štvťfinále a dosť bolo aj takých ročníkov, že sme skončili v základnej skupine. Jedinou svetlou výnimkou za posledné roky bolo, keď sme pred pár rokmi získali strieborné medajle po finále s Ruskom (2:6). Ináč katastrofa. Takže fanúšikovia majstrov sveta z r. 2002 by už mali trochu popustiť zo svojich nárokov.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

asi tak, vykonnostne sme uz niekde za Bieloruskom a Svajciarskom, aj ked tomu sa dva roky prave moc nedari. Bielorusi porazili aj Danov aj Slovincov, po tazkom boji tiez, ale napokon s jasnym skore a plnym bodovym ziskom. Pravdepodobne porazia aj Norov, a kedze s nami uhrali remizu, maju uz aj po pripadnych prehrach postup do 1/4 finale takmer isty. My, naopak, z 12 bodov mame len sedem a pat sme stratili. To je sakramentsky vela. Zo zapasov proti silnej trojke musime uhrat aspon tri body a dufat, ze Bielorusom sa to nepodari. 

Od zaciatku MS nas tim nehra dobre, obzvlast utok sa nevie presadit uz v stvrtom zapase a proti papierovo slabsim muzstvam. Velmi slabe su aj nase oslabenia. Dvakrat sa nam sice zpas podarilo obratit, ale naskok aj dvakarat stratit. Proti Slovincom rozhodli len ich caste vylucenie, bez ohladu na to, ci boli udelene spravne alebo nie. Nasi vedia, ze to neklape, odtial ta frustracia a zbytocne pichacky od Meszarosa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prepočítavať sa mi to nechce, ale viem z rokov minulých, že s 10 bodmi sa postupovalo väčšinou s odretými ušami, ak vôbec. Istota postupu je niekde okolo 11-12 bodov. Takže jeden zápas musia vyhrať a potom ešte bodovať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Česi sa práve trápia s Francúzmi, zatiaľ 2:1,

a USA s Bielorusmi ... zatiaľ 1:4 na začiatku tretej tretiny ... zmena v piatej minúte: 2:4

 

 

a my zasa nie sme psychicky v poriadku ... prastará slovenská športová choroba : (

 

Vůjtek: koledovali sme si o to, turnaj nezvládame psychicky

 

 

 

edit.

Česi nakoniec prerazili Francúzov 5:1

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no prepocitava sa to lahko, pretoze s Bielorusmi mame takmer identicku snuru zapasov, len s tym rozdielom, ze oni s Amikmi hrali teraz a my na konci a my s Normi teraz a oni na konci :)

 

Amici si dnes navyse zobrali slabsi den a Bielorusi nas tak pripravili o stvrtfinale, pretoze pochybujem, ze my s nasimi "psychickymi problemami" zahrame proti Amikom ako oni. Navyse sme vcera dali sancu na 1/4 finale Norom, ktorych na rozdiel od nas cakaju papierovo uz len slabsie muzstva :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aljak bude zbičovaný!

 

Ten príspevok vyššie som napísal iba z jedného dôvodu - hokej celkovo sledujem len minimálne a ani MS ma moc netankujú, ja som futbalový typ. Nedávno som zachytil info, že SFZ zase chce reorganizovať všetky súťaže, vlani sa druhá liga rozdelila na dve skupiny, vraj sa to má zase meniť, z prvej ligy majú vypadnúť 2 mužstva, tak bude 10 namiesto 12 (hoci tento model sme tu už mali a žiadne zmeny nepriniesol...) ... ja sa pýtam, načo?? Naša liga nie je až tak zle na tom, povedal by som, že kvalita pomaly stúpa a aj diváci začínajú chodiť, AS a Žilina hrajú dobrý futbal, slovenská reprezentácia nehráva zle zápasy, aj v kvaldách vie zahrať, v tej poslednej vedie bez straty bodu, atď. Ale možno k tomu pomohli aj tie experimenty.

 

A hokej?

 

Slovenská reprezentácia roky tápa, s odretými ušami občas prejde do štvrťfinále, ale tam to končí. Slovan odišiel do KHL, kde okrem prvej sezóny už veľa vody nenamútil, dokonca bol na pokraji krachu, kvalita domácej ligy upadla, tradičná bašta Dukla väčšinou končí v prvom kole play-ff, jedine Košice sa ešte držia vďaka USS a keď uvážime, že o medajle bojujú také mužstvá ako Nitra a BB, ktoré ešte pred nedávnom hrávali maximálne tak druhú lajnu, tak človek začne tušiť, že niečo zlé je so slovenským hokejom. Extraligový výber je slabý, prehrá aj s Maďarmi, v NHL máme čoraz menej hráčov, navyše už ani bodovo nejako neslnia. A čo robí SZĽH? Za celé tie roky žiadne pozitívne zmeny, nič sa nedeje, nič sa nereorganizuje, s ničím sa neexperimentuje, jedinú vec čo zvláda je to, že raz začas vymení reprezentačného trénera. Slovenský hokej je v hlbokej stagnácii a nič sa nezmení. Keď sa nevedeli rozhýbať ani po zisku medajlí, že treba pokračovať v nastúpených trendoch, tak neverím, že sa zobudia práve teraz.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vo vcelku vyrovnanom zapase nakoniec rozhodla individualne kvality jednotlivych hracov ... a opat nasa strelecka impotencia, ktoru najlepsie dokumentuje fakt, ze zo 4 z 5 nasich zapasov sme hviezdou zapasu urobili superovho brankara :D

:slovakia:  :slovakia:  :slovakia:

P.S.: ta hra bez brankara za stavu 0:2 bola uplne zbytocna :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz som videl tú reklamu a došlo mi to!

 

Už viem, prečo slovenský hokej je v hovnách!

 

 

Namiesto toho, aby od mladosti korčuľovali, trénovali presilovky, oslabovky, samostatné nájazdy, oni potrebujú trénovať vláčiky!

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov