Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Najprv musia postupit co ak sa im podari, bude LTT. Ak vobec. A ty tu uz vyberas supera do stvrtfinale.

Zverejnené

Zajtra musíme vyhrať, lebo cigáni z Fínska vedú nad Nórskom a predbehli nás.

Zverejnené

blonďaví cigáni nás predbehli, bez väčšieho trápenia, na druhom brehu sa Česi trápia s Kanadou, 10 minút do konca ...

keď vidím hrať nesmrteľného Jágra, dnes som mala takú predstavu ...

o nejakých 30 rokov hráč zavesí paličku na mantinel, podajú mu hokejku, a ide hrať ... kto to bude? :)

Zverejnené

A aj o tych 30 rokov bude najlepsi hrac.

Zverejnené

zapas pravdy so Slovincami ... pri nasej streleckej impotencii a Kopitarovi aspol. na strane druhej sa treba vazne o vysledok bat :)

EDIT : no prosim, len co som odoslal prispevok, uz mame jeden suvenir v sieti :D

Zverejnené

hah. a je to tam. bojme bojme. 13. minúta prehrávame bum! a je to.

Zverejnené

na prvej tretine bolo najhorsie to,

ze Slovinci boli uplne slabucki a nasi s tym neurobili nic :(

Zverejnené

nasa najslabsia tretina na tychto MS ... nula sanci, biedny pohyb, zalostne nasadenie. Vidim to na trapenie do konca zapasu

Zverejnené

odvolavam ... toto bola najslabsia tretina

Slovinci z Laca urobia hviezdu zapasu ;)

Zverejnené

tretia to napravila ... aj toľko ohováraný Gáborík  :klobuk:  ... a teraz šup šup, vyspať sa a hurá s elánom na Nórov zajtra

Zverejnené

čo tam po Gáboríkovi,
ale Meszároš nás opat vytiahol z toho najhorsieho ;)

zajtra

• Pridať bod 1
Zverejnené

Islo (a ide zajtra) semifinale Ligy majstrov a vy tu riesite nejakych trapnych Slovincov, Norov a este biednejsich Slovakov. Vy ste cudaci...

Zverejnené

Ja som dnes nepozeral nic - kamaratovi sa nechcelo - sme sa len rozpravali - bolo o com- polovicu sme aj tak nedodebatovali. neviem kam sa ponahlal.

Odisiel sadol som si pred telku v 3. tretine a nasi dali 3 goly.

Zverejnené

musel som trochu vychladnut :)

Napriek vyhre vsak nasa hra bola vacsinu zapasu velmi zla a na to by sa nemalo zabudat. Zapas nam vyhral Jano Laco, ktory ukazal par klucovych zakrokov. Na zaciatku 3. tretiny sme mohli prehravat aj 3:0 a bolo by to zasluzene. A opat obranca Meszaros :)

Otacanie zapasov proti papierovo slabsim muzstvam povazujem ani nie tak za prejav moralnej sily muzstva, ako skor za hlbsie systemove chyby predovsetkym v nasich utokoch

:slovakia:   :slovakia:   :slovakia:

P.S.: ako sme mali hrat proti Danom, dnes ukazali Bielorusi :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Islo (a ide zajtra) semifinale Ligy majstrov a vy tu riesite nejakych trapnych Slovincov, Norov a este biednejsich Slovakov. Vy ste cudaci...

a čo máme riešiť baletky? 

• Pridať bod 2
Zverejnené

tiez neviem, preco v teme o hokeji maju fanusikovia hokeja pocas majstrovstiev v hokeji riesit nejaky ligovy futbal :D

Zverejnené

chlapci drahí, ešte jeden a pol tretiny sa hrá ... pozor, aj Nóri dávajú góly, veru ...

Zverejnené

Naši len chcú aby to bolo zaujímavejšie :D :) 

Zverejnené

a aj dali ... nasa hra opat upadla. A znovu musi rozhodnut 3. tretina. Ktovie, dokedy nam toto bude vychadzat.

Zverejnené

No co fanusikovia? Oplatilo sa vam to pozerat viac ako LM?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov