Jump to content

Recommended Posts

Posted
pred 3 minútami, Tono napísal:

V demokracii netreba násilný prevrat

Súhlasím, ale ja som písal všeobecne, nie iba o demokracii.

Posted

@tyso

Ako chceš..

Ty si tu tiež odrádzal ľudí od očkovania.

Konkrétne keď Matovič doviezol Ruskú vakcínu Sputnik, tvrdil si že je nedostatočne testovaná a nebezpečná.

Podľa tvojho vlastného výkladu zákonov ti hrozí, že skončíš v "pruhovanom pyžame".

:kvetinka:

Posted

Je zaujímavé, koľko bývalých komunistov, príslušníkov ŠTB a ich potomkov, na čele s Ficom, tu dnes kritizuje západnú demokraciu, cenzúru a porušovanie slobody prejavu. Ja som tie ich časy "slobody" zažil na vlastnej koži. 

• Upvote 1
Posted

alamo, klames a len dokazujes ze nechapes. Si teda bez moralky a dost obmedzeny. Do ktorej strany to ides robit karieru? 

Posted

@tyso

Zatiaľ v žiadnej strane nie som.

Ale ak dáš vedieť v ktorej si ty, sľubujem že takej strane sa vyhnem veľkým oblúkom. 

Posted
pred 26 minútami, tyso napísal:

Do ktorej strany to ides robit karieru? 

To, čo na Slovensku absentuje je všeobecná morálka.

Ak niekoho nezaujíma politika, nemal by ísť voliť a už vôbec nie sťažovať sa potom na politikov. Ak je však niekto politicky zorientovaný, volí tých, ktorým dôveruje. Prečo potom 33 rokov nadávame na politikov, že nemajú morálku, že nás sklamali. To sme tak naivní, že ich nedokážeme "prečítať" skôr, ako ich zvolíme? Nemyslím si to. Nemorálni voliči si vždy zvolia nemorálneho politika. Na Slovensku tomu hovoríme, že volíme srdcom a nie rozumom. A onedlho takýto comeback, voľbu "srdcom" a nie rozumom, urobíme. Ak niekto tvrdí, že nemá koho voliť, že nikto si nezískal jeho dôveru, je to len obraz nás samých. Demokracia s takouto alternatívou nepočíta.

Posted

@Tono

Ja som v posledných voľbách volil Sulíka, s očakávaním že ak vznikne nejaká cvokošovláda, tak ju "prekotí".

Možno ho vezmem na milosť, a zase budem voliť SAS. 

Posted

alamo, nie som v ziadnej strane ale pobavila ma predstava ze by sme mohli mat akykolvek prienik. To by znamenalo ze by som fakt zlyhal v hodnoteni danej strany. 

Posted
pred 14 minútami, alamo napísal:

@Tono

Ja som v posledných voľbách volil Sulíka, s očakávaním že ak vznikne nejaká cvokošovláda, tak ju "prekotí".

Rozpad vlády má Sulík v svojom "genetickom kóde". Ambície nedoštudovaného ekonóma si môže realizovať len v koalícii, kde si to môže dovoliť. Za vlády Fica stiahol chvost. A rovnako ho stiahne aj po voľbách. Jeho ego mu po nastávajúcich voľbách nedovolí zostať v aktívnej politike. Zrejme to bude ranč v Austrálii. 

• Haha 1
Posted
pred 1 hodinou, Tono napísal:

koľko ....tu dnes kritizuje západnú demokraciu...

Asi nám je priveľmi dobre. :smile:

Posted
pred hodinou, Tono napísal:

Zrejme to bude ranč v Austrálii. 

Down came the squatter mounted on his thorough-bred