electric blue Zverejnené 10. August, 2020 Zverejnené 10. August, 2020 @game poznáš tu knihu "Den ako stvoreny pre váznu známost?" myslím od frybovej https://korzar.sme.sk/c/7111574/tip-na-knihu-den-ako-stvoreny-pre-vaznu-znamost.html
Tono Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 Vzhľadom na to, že dopíjam fľašu vína, prispievam do tejto diskusie, ktorá sa ma už netýka. Chápem, že ľudia zo záväzkami, zdravotným problémom, vyšším vekom, alebo nedostatkom príležitostí, využívajú k zoznámeniu internet, inzerát, alebo zoznamovaciu kanceláriu. Nechápem ale, keď sa takýmto spôsobom zoznamuje mladý človek bez záväzkov. Byť ženou, bolo by to pre mňa varovným signálom. Zoznámiť sa oslovením je určitý prejav drzosti, alebo arogancie. Navyše iniciátor oslovenia sa vystavuje faux pas, keď nesie „kožu na trh“ s tým, že bude odmietnutý. Ak by aj muž odmietnutý nebol, musí ešte dokázať ženu niečím zaujať. To je cena, za ktorú ale krásna žena stojí. Rovnako som sa zoznámil s mojou ženou. Bolo to ale pred 40 rokmi a odvtedy som sa o to viac nepokúšal. 2
game Zverejnené 11. August, 2020 Autor Zverejnené 11. August, 2020 Povodne som tuto temu myslela vseobecnejsie , nakoniec je to jedno, aj zoznamky su zoznamenie na internete... Je to akekolvek zoznamenie, ludi, ktori by bez internetu nikdy nemali sancu vobec o sebe vediet. Pisat si, rozpravat sa, vediet pripadne nieco o sebe, vymenit telefonne cisla, nehovoriac o obcasnych stretnutiach, aj take sa diali :-)
Tono Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 Nie je to len problém príležitosti k zoznámeniu dospelých. Súčasná spoločnosť poskytuje stále menej príležitostí, ktoré dávajú možnosť nadviazať normálne vzťahy. Súčasné deti napodobňujú správanie rodičov bez toho, aby si mohli, okrem školy, konfrontovať sociálne správanie vo vlastnej komunite. Dnes už takáto komunita neexistuje. Rodičia ich ráno dovezú do školy, potom na krúžky, do jazykovej školy, na šport a domov. Je to prirodzená snaha rodičov, dať im dobrú štartovaciu pozíciu v budúcom živote. Ale, bez možnosti detí vyrastať v ich vlastnej komunite, ako to bolo v minulosti, z nich môžu vyrásť sociálni analfabeti.
electric blue Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 pred hodinou, Tono napísal: Nechápem ale, keď sa takýmto spôsobom zoznamuje mladý človek bez záväzkov. Byť ženou, bolo by to pre mňa varovným signálom. presne o tom píšem . aj ked aj ten "nedostatok prílezitestí" tiez večšinou o niečom svedčí [ patologicky introvert, workoholik etc ] ešte za takú najnormálnejšiu zozn. povazujem tinder.
doll Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 @electric blue ... Tak príklad, máš 30r, rozpadol sa ti vážny vzťah, zariadujes nový byt, mákaš v práci (lebo chces, baví ťa to), záľuby turistika, šport (horský bajk, korčule, posilňovňa). Daj tip kde a ako sa zoznámiť :)
electric blue Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 doll Ok to je prípad ked niekto event. nemá kde spoznat novych ludí, preto 99% .
Sniper Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 Ja tiež nemám veľa možností. Dosť som zavesený v práci. Tak možno keď sa čete ozve nejaká zákazníčka, čo bude potrebovať nastaviť DNS záznamy u domény alebo IMAP v Outlooku, tak medzi rečou sa jej spýtam, čo robí cez víkend.
electric blue Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 @Sniper však ty sa ideš zenit 1
member2793 Zverejnené 11. August, 2020 Zverejnené 11. August, 2020 pred hodinou, electric blue napísal: introvert ty moc nevŕtaj do introvertov, lebo takých nás je na fóre viac, čiže sme proti tebe v presile ostane, všetci moji potomci to zdedili po mne, a vôbec im to nebráni frajerky naháňať 1
Tomáš Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 to nehrá rolu či si intro/extro buď zaujme alebo nezaujme. Chémia keď neni tak konec.
doll Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 pred 6 minútami, Tomáš napísal: to nehrá rolu či si intro/extro buď zaujme alebo nezaujme. Chémia keď neni tak konec. Darmo ma zaujme fesi na ulici, keď bude introvert a ja nadobudnem pocit že nemá zaujem Zas obhajujes svoju neschopnosť zbaliť ženu
Sniper Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 No ale Tomáš má sčasti pravdu s tou chémiou. Každé jeho rande či polorande skončí výbuchom ako ten v Libanone :D
doll Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 @Sniper... Ale veď jasné že aj chémia, ale úplne prvotný kontakt musí niekto uskutočniť, a ak je niekto introvert tak môže nastať problém ak to má byť zrovna ten, ktorý by rád nadviazal kontakt. Či?
Sniper Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 Podľa mňa sa aj introvert môže zoznámiť, Tomáš si to možno len pletie s mumákom. No a keď si zoberieme, že dôležitá je fyzická príťažlivosť, tak už je jasné kde sme.
Tomáš Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 pred 3 hodinami, Sniper napísal: No a keď si zoberieme, že dôležitá je fyzická príťažlivosť, tak už je jasné kde Presne tak. Ke človek neni atraktívny tak sa môže aj na hlavu postaviť a nebude zaujímavý... pred 3 hodinami, Sniper napísal: Tomáš si to možno len pletie s mumákom Áno to som mal na mysli. Ja darmo oslovím, nadviažem kontakt, idem na rande, keď to dopadne vždy ako výbuch v Bejrúte.
electric blue Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 ehm ludkovia ja som napísala Patologicky introvert https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Patologie
Hellé Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 pred 6 hodinami, doll napísal: ale úplne prvotný kontakt musí niekto uskutočniť, a ak je niekto introvert tak môže nastať problém ak to má byť zrovna ten, ktorý by rád nadviazal kontakt. Či? Doll, nie kazdy introvert trpi socialnou fobiou a ani hanblivost nie je vseobecnou crtou introvertov..mas znacne skreslene predstavy @electric blue introvertnost sama o sebe nie je patologicka Asi som netrafila temu..uz mlcim
Tomáš Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 Internet je len pomôcka. Vždy ide len o ľudí. Ak je nesympatický nezoznámi sa, ak je sympatický zoznámi sa. Internet je len prostredok. Internet za to nemôže čo naň dávajú ľudia. Tie zoznamky kazia darebáci čo tam chodia spamovať nie tí čo sa chcú zoznámiť.
Sniper Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 A tebe internet ako pomohol zoznámiť sa?
chlapeczjuhu Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 @Tomáš ani ja nie som krasavec z obalky casopisu ale s dievcatami som nikdy problem nemal. Treba sa len trosku o seba starat a investovat do seba, trochu casu a trochu penazi. Bez toho to nejde. Zuslachti telo aj mysel. Jedno ide s druhym. ...
electric blue Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 @Hellé prečo by si mala mlčat, mne sa vela tvojich postrehov páči. a niekedy sa zvrhne do patologickej formy . sama o sebe samozrejme nie je introvertnost patologická . ja som osobne zmiešany typ extrover + introvert 60/40
game Zverejnené 12. August, 2020 Autor Zverejnené 12. August, 2020 Internet pomohol ale aj Tomášovi.... hľaďte... našiel mu pf a fs a nás.... a ešte furt po rokoch nás má. něco na té Mary /pardon Tomášovi/ je... 1
member2793 Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 pred 9 hodinami, doll napísal: ak je niekto introvert tak môže nastať problém ak to má byť zrovna ten, ktorý by rád nadviazal kontakt. Či? aj introvert dokáže nejaký čas hrať rolu extroverta, ak má dobrý dôvod problém môže byť, ak teda mám hovoriť za seba, nájsť babu kvôli ktorej by sa to oplatilo
Tomáš Zverejnené 12. August, 2020 Zverejnené 12. August, 2020 pred 2 hodinami, Sniper napísal: A tebe internet ako pomohol zoznámiť sa? pred 1 hodinou, game napísal: Internet pomohol ale aj Tomášovi.... hľaďte... našiel mu pf a fs a nás.... a ešte furt po rokoch nás má. Vybavené. Ale vlastne trocha iný typ inzercie ako zoznámenie mi pomáhajú stále... Stránky typu "darujem za odvoz" a rôzne bazárove... Ale to už je iný príbeh.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz