doll Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 Dňa 3. 8. 2020 at 23:25, chlapeczjuhu napísal: A ano myslim si nadalej o tebe svoje Ale kedze nevidis dovod to tu rozoberat tak snad sa neznizis k tomu mi vobec odpovedat inac by si srala sama sebe do ust No vidím že ma máš stále rovnako rád a vyzerá to že nevieš prekusnut niektoré veci keď sa do mňa púšťas ? Si šťastný v živote? ? Dňa 3. 8. 2020 at 23:25, chlapeczjuhu napísal: To ze si po mojej reakcii obratila a zmenila retoriku znamena asi tolko ze som to cakal a zazil od teba X krat Áno, po chvíli by prišla výzva aby mi Tomáš napísal súkromne a poslal hanbate fotky ? Celé si to pokazil ?
chlapeczjuhu Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 Dňa 4. 8. 2020 at 9:22, doll napísal: Áno, po chvíli by prišla výzva aby mi Tomáš napísal súkromne a poslal hanbate fotky [emoji846] Celé si to pokazil [emoji1751] [emoji23][emoji23][emoji23] ja nemam naozaj co prekusovat, nenamyslas si tak o sebe nahodou trochu? A ano, som stastny, dakujem za opytanie [emoji7]. Jo, a nesklamala si, [emoji23] ale uz ma zacinas nudit.[emoji112]
doll Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 Dňa 4. 8. 2020 at 10:01, chlapeczjuhu napísal: ja nemam naozaj co prekusovat, nenamyslas si tak o sebe nahodou trochu? A ano, som stastny, dakujem za opytanie , skor mi ty prides nestastna kedze tocis debatu tymto smerom Jo, a nesklamala si. Cakali sme viaceri ci zareagujes alebo nie Vidím že si sa nezmenil ? Ak máš ešte niečo na ♥️ tak asi do SS, lebo ako by Tomáš povedal, držme sa témy ? 1
chlapeczjuhu Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 Vidím že si sa nezmenil [emoji846] Ak máš ešte niečo na [emoji3531] tak asi do SS, lebo ako by Tomáš povedal, držme sa témy [emoji11]Nie, nezmenil [emoji6].SS urcite nie, zasa az tak si nefandi. Su tu vacsie hviezdy [emoji23]...
doll Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 pred 1 minútou, chlapeczjuhu napísal: SS urcite nie, zasa az tak si nefandi. Su tu vacsie hviezdy ... Nauč sa rozlišovať iróniu, inak budeš ostatným na smiech ?
chlapeczjuhu Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 Lol, a ty si ironiu v mojom poste pochopila???Lebo na smiech si aktualne ty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]...
Sniper Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 Nechceš ma ísť zbaliť? [emoji28]Ja si myslím, že je to dobrý nápad. Tomáš môže začať a do polhodiny dostane desiatky rád, čo robí zle :)Tu si to teda môže vyskúšať na "nečisto", aby sa nestrapňoval pred polofrajerkami v realite. Keď už mu teda treba pomáhať. 2
electric blue Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 pred 21 hodinami, chlapeczjuhu napísal: Robi si z teba srandu, sama to napisala ze sa potrebuje pobavit a ty to zeries len preto lebo ta oslovi hocijaka zena. Naozaj si kazdemu dobry len na to aby si s tebou zadky utierali? Pripadne si kopli ked potrebuju/ maju chut? A ty pribehnes ako psik a lizes ruku co ta bije len preto lebo aj to je pre teba kontakt ktory ti chyba/ inde nenajdes??? ja len , túto reakciu som skor vnímala, nech si tomáško nenamyšla ,nie v tom zmysle ze doll je mrcha . v ramci toho čo sa pohybujem na freespace mám vás rada oboch ako diskutérov .
Tomáš Zverejnené 4. August, 2020 Zverejnené 4. August, 2020 tomáš Z tychto nepouzivam ani jednu. Vo videu je to priliz vtierave vsak za toto by aj mohol dostat od nej facku alebo od jej priatela nakladacku. Ja analyzujem situaciu ci je naozaj nezadana, nevyrutim sa na nu s poctami a traposinami typu "stratil som cislo nedas mi svoje atd" alebo ze v dnesnej dobe sa pytat kolko ke hodin a tak dalej. Ja sa s nimi dam prirodzene do debaty cez kamaratov, cez situacie ktore navedu. Aby si bola v obraze ja nie s oslovenim a zoznamenim mam problem ale s udrzatelnostou. PS niesom moderator ani admin ale tak pravidla su pravidla a treba drzat meritu veci. Preto to len hovorim lebo vacsina nema rad ak sa tema odkloni prilis a viem ze Doll len chcela vediet ake fotky som pouzival na zoznamkach, pre porovnanie s tym co je realita a dala odporucenie zo zenskeho pohladu ako si robit selfie. Bolo to len take polosrandovanie ze aj srandovala trocha ale aj normalne diskutovala k veci.
Tomáš Zverejnené 5. August, 2020 Zverejnené 5. August, 2020 Dňa 28. 12. 2017 at 23:30, Tomáš napísal: Chalan sa chce zoznámiť pomocou videa na internete... Čo by ste mu vytkli ženy? Hľadal som to video v angličtine čo má údajne maďarské titulky od electric blue ale neviem ho nájsť som sa preklikával stále hlbšie v téme až kým som natrafil na tento post. Tu je chalan ktorý sa chce zoznámiť a nahral si aj video. Pozrite si, má auto, cvičí, má svaly, Nike topánky takže má aj vkus na módu, a je potetovaný čo ženy žerú, takže má všetko asi.
Sniper Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 Však začni aj ty cvičiť a budeš mať svaly, keď si odpustíš polovicu výplaty na somariny z Tesca, tak budeš mať aj ty na Nike topánky, potetovať ťa môžeš bársjaký cigán v Amazone a auto máš predsa aj ty, tak kde je potom problém?? pred 10 hodinami, Tomáš napísal: je potetovaný čo ženy žerú Kde ty chodíš na takéto hovadiny? 1
Proteus Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 Neboj Tomáš, ešte pár rokov s kolegami z marginalizovanej skupiny a budeš ako oni. Jedinému nerozumiem, ty sa v jednom kuse s nimi porovnávaš. Je smutné, že si myslíš, že ked máš auto, nike topánky, svaly a tetovania že si niekto viac. To je vážne smutné. Nemám ani svaly ani nike topánky. ani tetovania. Takže som menej ako ten cigán? Predstav si, robím na ministerstve a nikdy som to nepovedal žiadnej žene, s ktorou som randil alebo sa snažil. Skôr by pozerali na mňa a že čo. Mám sa teraz z toho pototo? 1
Tomáš Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 Ale tak čím na nich zapôsobil? Lebo aj electric blue a doll keď sem dala volakerá to vidio s tými chlapmi a potom že "stáli by za hriech" tiež išlo o značkovo oblečených, potetovaných, vycvičených chalanov. V takom zmysle vycvičený že nemusí vyzerať ako MMA zápasník ale že cvičí pre formu aby dobre vyzeral, nie pre svaly. Len v našich kruhoch medzi ľuďmi akými sa pohybujem sa stále rozpráva že drsný výzor, auto s čiernými oknami, retiazky. Veď napríklad Rytmus, je ich bohom a idolom aj výzorom aj správaním...
Proteus Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 Ty prečo chceš práve takú, čo sa jej páčia veci, čo ty nemáš a pravdepodobne ani nikdy nebudeš mať? To že povie žena, stál by za hriech ešte neznamená, že s tým chlapom chce zostať do konca života. Po prvé sa to tak hovorí a po druhé by ho žena možno chcela na sex napr. alebo aby ju povodil po obchodoch na nákupy. Čo ja viem. Tak zmeň kruhy.
game Zverejnené 6. August, 2020 Autor Zverejnené 6. August, 2020 pred hodinou, Tomáš napísal: Ale tak čím na nich zapôsobil? Lebo aj electric blue a doll keď sem dala volakerá to vidio s tými chlapmi a potom že "stáli by za hriech" tiež išlo o značkovo oblečených, potetovaných, vycvičených chalanov. V takom zmysle vycvičený že nemusí vyzerať ako MMA zápasník ale že cvičí pre formu aby dobre vyzeral, nie pre svaly. Len v našich kruhoch medzi ľuďmi akými sa pohybujem sa stále rozpráva že drsný výzor, auto s čiernými oknami, retiazky. Veď napríklad Rytmus, je ich bohom a idolom aj výzorom aj správaním... koho bohom je Rytmus? to som nepochopila
Sniper Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 Tomáš píše o svojich rovesníkoch, teda vekovej skupine 12 až 16 ročných. 1
member2793 Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 pred 2 hodinami, Tomáš napísal: Ale tak čím na nich zapôsobil? Lebo aj electric blue a doll keď sem dala volakerá to vidio s tými chlapmi a potom že "stáli by za hriech" tiež išlo o značkovo oblečených, potetovaných, vycvičených chalanov. Tomáš, toto hádam nemyslíš vážne. nevidel som ani jedno z tých videí, ale už z prvého pohľadu vidieť, že na prvom videu sú tuším traja normálni týpci, síce oblečení ako bukvice, ale inak v pohode, a na videu od teba je nejaký lokálny idiot, na ktorom už z prvého pohľadu vidieť, že má v hlave nasraté 2
Proteus Zverejnené 6. August, 2020 Zverejnené 6. August, 2020 Tak Tomáš si myslí, že stačí rozprávať ako z maštale, obliecť si značkové veci, najlepšie aby už z vesmíru bolo vidieť, že ten kúsok bol ozaj drahý, mať poriadne auto a najlepšie ako poriadne hrubú penaženku nafulovanú euráčikmi. Niečo také ako inteligencia, prirodzené vystupovanie mu nič nehovoria.
game Zverejnené 6. August, 2020 Autor Zverejnené 6. August, 2020 ... a amatérske tetovania rozhodené kdekade, lebo to zrejme ženy žerú...
Sniper Zverejnené 9. August, 2020 Zverejnené 9. August, 2020 Včera som videl v meste, takú mladú, celkom peknú babu, a vešala sa na jedného takého potetovaného, ruky, nohy, ako keby sa z Ilavy vrátil. Tak ten Tomáš mal predsa len v niečom pravdu!!!
electric blue Zverejnené 9. August, 2020 Zverejnené 9. August, 2020 sniper, tetovanie je bezny trend. to ešte z nikoho "zlého chlapca" nerobí naše starkè boli asi zblâznené do jamesa deana. ze ? rebela bez príčiny .
game Zverejnené 9. August, 2020 Autor Zverejnené 9. August, 2020 Ovsem mat jamesa deana po boku a na p l atne je trochu rozdiel :-) Ono je to zlozitejsie, a v tom, aby sme do toho videli, robi skvelu sluzbu internet... uz som s tym prestala, ale roky som sledovala kdejake stranky a fora o strastiach zoznameni a spoluziti, zeny robia zle muzom, muzi zenam... a vemi casto je ovsem pravda, a nesuvisi to len s tetovanim vazenskych vzorov, a dokonca to v ludovej slovesnosti dostalo aj pomenovnie...mlada zena jedno dve decka, bez muza, ktora hlada spravidla skutocneho otce k jej detom... je toho neskutocne vela, vazne som to sledovala roky.... Nuz tymto sa hovori "byka uz mala, teraz hlada vola". To som nevymyslela ja, prvykrat som to pocula od postarsich ludi pred nejakymi 15 rokmi ci tak nejak. Potom dom zacala sledovat masivny nastup tisicov pripadov na nete, niektore bolo zle citat. Ano, su dievcata, mnohe, ktore maju radi zlych chlapcov. Spravidla tomimo platna dopadne zle.
electric blue Zverejnené 9. August, 2020 Zverejnené 9. August, 2020 game, Dean bol synonymom playboy-a a takych bolo dost aj v reále. ja neviem, zálezí v akej spoločnosti sa človek pohybuje a to sa potom nanho lepí
member2793 Zverejnené 9. August, 2020 Zverejnené 9. August, 2020 pred 9 hodinami, game napísal: mlada zena jedno dve decka, bez muza, ktora hlada spravidla skutocneho otce k jej detom... je toho neskutocne vela, vazne som to sledovala roky.... Nuz tymto sa hovori "byka uz mala, teraz hlada vola". a keď takého konečne nájde, tak robí všetko pre to, aby ho už nemala kolega, keď sa jeho zákonitá odsťahovala a podala o rozvod, a zistil ako mu je doma bez bosorky fajn, tak vyhlásil, že keby to aj ona stiahla, tak on to už do zdarného konca dotiahne pred 9 hodinami, electric blue napísal: tetovanie je bezny trend svojim chalanom som už vysvetlil, že frajerky si majú hľadať bez piercingov a tetovaní, jedno aj druhé je zvyčajne príznakom istej psychickej nevyzretosti ...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz