Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené
No ak tou, kde si od neho chcela, aby vyceril zuby, tak už vieme, kde je problém.

Nie tou.

Odoslané z tapatalku z najváčej rachotiny ze smecáku :-)

Zverejnené

nerieš fotky, keď to prebieha tak, ako píšeš, a spravidla už to celé roky prebieha tak, nie vo fotke je problém a ani nie tak vo vizáži.

hoci teraz, keď si pribratý, možno aj to naživo nie je práve najkrajšie, ale to nie je až taký problém, sú aj bacuľatí aj tučnejší aj muži aj ženy, čo majú partnerov.
ono to je zložitejšie, v písomnom prejave je človek často iný - a to ty, Tomáš si.
hlboko posadené oči má kdekto, ale chlap, ktorí píše ako Hemingway, takých veľa nie je...

tvoj prejav a pôsobenie naživo bude ten problém. pár krát si napísal, ako si sa pripravoval na stretnutia so ženami - rýchlo pred stretnutím si nabral zopár povrchných informácií o jej záujmoch či viere... to je poznať. okrem toho sympatie sú zaujímavá vec, aj telesné pachy, niekomu voniaš, niekomu smrdíš... to tak proste je. a ako sa správaš, ako zapôsobíš na prvý živý pohľad. keď  s tebou na základe fotky začne písať, to nie je fotkou, keď po stretnutí prestane s tebou komunikovať.

Zverejnené
pred 19 hodinami, Tomáš napísal:

Nie tou.

A ktorou?

Citát

Odoslané z tapatalku z najváčej rachotiny ze smecáku :-)

Fúha, ako si zafrajeril :doofywave:

Neviem, kto je na tom lepšie.

Či niekto, kto má vlastné bývanie, rodinu, dobré zamestnanie v kancelárii za dobrý príjem, zabezpečenie do budúcnosti, a na nejaké fórum ťuká "z najváčej rachotiny ze smecáku"

alebo

niekto, kto nemá vlastné bývanie, žiadnu budúcnosť, spláca za iných dlhy, sám je bez peňazí, na šatni mu búchajú hlavu o skrinku a sám vyberá kontajnery, aby vlastnil nejakú hodnotnú vec, čo iní vyhodili.

Neviem ako ty, ale ja mám v tom jasno.

doll vypni si ten podpis v Tapatalku, lebo henten IT manažér si bude z teba v kuse robiť srandu.

• Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Hentoho názor mám vieš kde? [emoji846] Ale pekne si to zosumarizoval [emoji16]

Keď otváram fsp z mailu hodí má cez tapatalk, pozriem na nastavenie

Odoslané z motorola one zoom pomocou Tapatalku

• Pridať bod 1
Zverejnené

meh on  je tá posledná osoba z celého vesmíru aj prilahlych galaxií ktory sa niekomu moze vysmievat 

• Haha 1
Zverejnené
pred 20 hodinami, Tomáš napísal:

Nie tou.

Však pošli tu foto zo zoznamky. Však poradím(e) ??

Zverejnené

To bola nejaká ktorú už nemám niečo z toho obdobia keď som vážil menej ako 90kg a gelová si vlasy a tak. Keď som sa fotieval s kamarátmi. Ale už je vysvetlené že to nieje o fotke ale o prekave atď. Takže fotka v tom nehrá rolu a cez internet sa momentálne nezoznamujem. Amazon mi nosí každý týždeň nové matroš na zoznamovanie sa.

PS Ak na nejakej zoznamke nájdete moje konto alebo inzerát tak je to tam len zabudnuté.

Ja naozaj píšem z tapatalku a môj mobil vyzerá takto: niekto ho nechal v mobilshope lebo mu už raploval a nechcel to už srvisovať, tlačidlá hlasitosti a prepínač režimov nefunkčné, zhruba 2x mesačne neregistruje simkartu tak treba vybrať, vrátiť, reštartovať, v zadu je vyvŕtaná diera lebo lietala baterka a neni to typ kde sa dá dať dole zadný dekel, tak cez tú dieru som natlačil dnu silikón aby baterka nehrkala, display drží na mieste len sekundové lepidlo. Ako by ste nazvali takýto mobil???

Zverejnené

dajte mi vediet ked bude podobny na nejakej zoznamke , prudko j*batelny a ešte aj dobre oháknuty 

Zverejnené
pred 20 minútami, Tomáš napísal:

Amazon mi nosí každý týždeň nové matroš na zoznamovanie sa.

On 14. 6. 2020 at 15:02, Tomáš napísal:

Bola dlha pauza od zien po tychto pruseroch poslednych a co aj mam tu novu znamost tak netlacim na to. Neberiem to vobec tak ze musi byt frajerka. Vztahom sa je lepsie vyhybat ludom ako ja. Kamaratime sa rozumieme si, mame sa radi svojim sposobom ze tesime sa na seba

↓

On 18. 6. 2020 at 12:52, Tomáš napísal:

Stalo sa. Tá žena zrazu povedala že sa už nebaví so mnou a nemám si ju všímať. Nevysvetlila prečo.

Tak už to máš vysvetlené.

Keď ženy sú pre teba matroš, tak už vieš, prečo tá žena zrazu povedala, že sa už nebaví s tebou a nemáš si ju všímať a možno to je aj dôvod prečo za takéto správanie ti cigáni na šatni búchajú hlavu o skrinku. Ako všetko krásne do seba logicky zapadá. Neskutočné :nienie:

Zverejnené
pred 7 hodinami, electric blue napísal:

dajte mi vediet ked bude podobny na nejakej zoznamke , prudko j*batelny a ešte aj dobre oháknuty 

Tomaaaaaas....

Ty to nie si ?

• Haha 1
Zverejnené

doll , aj taky Jouban by stál za hriech :eehmm:

[ ps. dúfam ze všetci pochopili ze si len robím prdel :smilieee:]

• Haha 1
Zverejnené

Tomáš, aká je Tvoja aktuálna forma?

Strašne som zvedavá ?

Manžel spí, dieťa spí, tak vieš, hľadám pobavenie ? Nechceš ma ísť zbaliť? ?

• Haha 1
Zverejnené

V akej som forme či ako? Veď poď diskutuj na fóre kým mám kredit.

Zverejnené

Pošli foto, chcem vidieť ako vyzeráš aktualne ? Poprosím oblečený, nie je to sex zoznamka ?

Zverejnené
V akej som forme či ako? Veď poď diskutuj na fóre kým mám kredit.
Robi si z teba srandu, sama to napisala ze sa potrebuje pobavit a ty to zeries len preto lebo ta oslovi hocijaka zena.
Naozaj si kazdemu dobry len na to aby si s tebou zadky utierali? Pripadne si kopli ked potrebuju/ maju chut?
A ty pribehnes ako psik a lizes ruku co ta bije len preto lebo aj to je pre teba kontakt ktory ti chyba/ inde nenajdes???

...

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
Zverejnené

Bohuzial vacsinou to je tak... :-( Ok nerobte a bavte sa dalej k teme samozrejme.

Zverejnené
Bohuzial vacsinou to je tak... :-( Ok nerobte a bavte sa dalej k teme samozrejme.
Tak na taketo posty nabuduce nereaguj a posli konkretneho cloveka do prdele s tym ze ked si nema do koho kopnut tak nech si kupi psa.

...

Zverejnené
pred 21 minútami, chlapeczjuhu napísal:

Tak na taketo posty nabuduce nereaguj a posli konkretneho cloveka do prdele s tym ze ked si nema do koho kopnut tak nech si kupi psa.

...

Reálne som chcela zhodnotiť, či je to lepšie alebo horšie ako bolo v minulosti.

Ja nie som typ čo by kopal do slabších, na to sú tu iné esá 

Zverejnené

OK fotky najaktualnejsie tu niekde boli ked som sa motal na vychodnom slovensku. Tak vyzeram teraz.

4402594e8e4f8f98bb33d00ffb9b285b.jpg

A na internetove zoznamky som si vyberal taketo podobne:

d0301fd9fb1441862c799534443ad527.jpg

Predsa je to insie ako ked ma sniper prehovori aby som poslal narychlo selficko a fotim sam seba s mobilom uprostred nocnej sichty na vratnici.

Zverejnené

No veru na tej pre účely zoznamenia pôsobis "serioznejsie" a môžeš pôsobiť na ženy dojmom "nič moc ale slušný".

No musím uznať, že podľa napr týchto dvoch foto nemusíš automaticky u žien vyvolať pocit absolútneho luzera, navyše ak aj Tvoj písomný prejav je taký aký je. 

Je mi však jasné na čom to následne celé padá....

Len taká poznamocka, keď selfie, tak v Tvojom prípade radšej zvrchu. Podhľadom zvyraznujes kilá navyse.

Zverejnené

Reálne som chcela zhodnotiť, či je to lepšie alebo horšie ako bolo v minulosti.
Ja nie som typ čo by kopal do slabších, na to sú tu iné esá 

...Manžel spí, dieťa spí, tak vieš, hľadám pobavenie....

Pochybujem.

...

Zverejnené
pred 8 minútami, chlapeczjuhu napísal:

...Manžel spí, dieťa spí, tak vieš, hľadám pobavenie....

Pochybujem.

Celé fórum je zábava, nemyslíš?

Ja keby hľadám pobavenie, to posledné čo mi prináša rozkoš je odbavovať sa na jednoduchom chlapcovi.

To čo som napísala vyššie treba brať s rezervou. A v mojom prípade určite nebolo cieľom zhadzovať Tomáša alebo ho naopak naťahovať.

Slovná hračka, ktoru keby Tomáš vezme veľmi vážne, tak ho upozorním.

Opakujem, nemám úchylku sa odbavovať na slabších. Možno ta náladicka vyplynula z písania s electric blue v iných témach...

A aj tak si budeš myslieť svoje, tak načo to tu rozoberáme :)

Zverejnené
pred 36 minútami, Tomáš napísal:

Predsa je to insie ako ked ma sniper prehovori aby som poslal narychlo selficko a fotim sam seba s mobilom uprostred nocnej sichty na vratnici.

No ano, ale tam v tom obleku, to je dosť stará fotka. Medzitým si sa fajnovo vypásol.

Zverejnené

Celé fórum je zábava, nemyslíš?
Ja keby hľadám pobavenie, to posledné čo mi prináša rozkoš je odbavovať sa na jednoduchom chlapcovi.

To čo som napísala vyššie treba brať s rezervou. A v mojom prípade určite nebolo cieľom zhadzovať Tomáša alebo ho naopak naťahovať.
Slovná hračka, ktoru keby Tomáš vezme veľmi vážne, tak ho upozorním.
Opakujem, nemám úchylku sa odbavovať na slabších. Možno ta náladicka vyplynula z písania s electric blue v iných témach...

A aj tak si budeš myslieť svoje, tak načo to tu rozoberáme :)

Rozoberame to tu preto lebo sa to vola FORUM t.j. miesto kde mozeme vyjadrit svoje nazory, preto lebo chcem a aj preto lebo vela veci o Tomasovi nie je zabavnych. Ak teda nepovazujes za zabavu to ze je bity, vydierany a tak...radosti vsedneho dna.
To ze si po mojej reakcii obratila a zmenila retoriku znamena asi tolko ze som to cakal a zazil od teba X krat [emoji6]
A ano myslim si nadalej o tebe svoje [emoji6]
Ale kedze nevidis dovod to tu rozoberat tak snad sa neznizis k tomu mi vobec odpovedat inac by si srala sama sebe do ust [emoji23]

...

Zverejnené

Lenze zlaty vek zoznamiek bol v tom case u mna. Internetovym zoznamkam som sa silno venoval v casoch PF a to kedy bolo. Skoda ze sa nezachovala ta moja tema kde som pisal vsetko ako do dennika ked to bolo cerstve boli tam vsetky detaily. Na FS je to uz len zhrnutie co si pamatam.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov