Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Kamarát má diagnózu Skleróza multiplex.

Veľmi by sme  mu chceli aj my s manželom pomôcť...,  tak ako sa len dá.  Kiež by sa   "našiel" liek, ktorý by pomohol aj kamarátovi prinavrátiť zdravie..

Pri stretnutí som v kamarátovej tvári videla  čistotu,  nevinnosť,  láskavosť, pokoru..  

Vilma, aj Ty sa pri tých všetkých starostiach,  zdravotných problémoch....,  opatruj...  Prajem Tebe, ale aj  celej  rodine veľa trpezlivosti, sily... zdravie. Pá! 

"zoznámenie " na internete/ inzerátom - aj môj názor je, že záleží to konkrétne od tých dvoch ľudí, ktorých sa to týka. "zoznámiť" sa môžu dvaja  na ktoromkoľvek mieste.., dôležité je, že si tí dvaja navzájom "sadnú"..

Zverejnené

myslela som si. Aj jeden kamarát mladšej dcéry (keď mali ona 16 a on 17, tak spolu chodili) to má. Mladý chalan. Už to má niekoľko rokov. Netuším, akú má prognózu a netuším ako rýchlo to u neho postupuje, ale podľa toho, čo dcéra hovorí (chodia ho aj s jej drahým navštevovať, niekedy aj sama), je veľmi statočný.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

V súvislosti s Tomášom, ako si ten zúfalec hľadal frajerku a nakoniec odkopol Adelu, lebo zistil, že vôbec nevyhovuje jeho uponáhľanému a workoholickému spôsobu života, som si spomenul na jednu polofrajerku, ktorú som asi pred rokom spoznal cez internet. Ona sa do mňa - ani neviem prečo - strašne zabuchla, a byť taký zúfalec a skrachovanec ako Tomáš, tak by som za ňou letel až na druhý koniec republiky (bola odnekadiaľ z východu). Ona normálne už aj plánovala ako sa presťahuje ku mne a bla bla. Sprvu som sa tomu dokonca ani extra nebránil, však vyskúšame a uvidíme, ale časom som zistil, že z mojej strany to nepôjde. Ona akože škaredá nebola, taký bežný typ, ale akosi mi na nej niečo nesedelo. Proste necítil som, že "áno, to je ona!". Ona bola slobodná matka, syna mala, asi 10 ročný či koľko, no grázel na prvý pohľad, teda aspoň tak vyzeral, taký fejs mal, matka ježibaba, už len metla jej na fotkách chýbala, no skúsil som si predstaviť, že by som mal žiť v takej famílii.... a hneď v momente blok jak sviňa, nešlo by to. Treba myslieť aj na to, že so ženou si beriete aj jej rodinu, s ktorou určite budete musieť tráviť nejaký ten čas a viem, že ja by som tam bol veľmi nešťastný. Proste byť taký zúfalec ako Tomáš, že "beriem všetko čo má dve kozy", to je fakt na figu. Mať niekoho len preto. aby mal, nad tým len mávnuť rukou.

• Pridať bod 1
Zverejnené

to je fakt, ak má možná budúca partnerka potomka, tak spolu s ňou si človek berie aj toho potomka. Ak je to malý satanáš, tak mohla by tá baba byť hoci aj kráľovná zo Sáby, ruky preč. Taký malý zloduch vie riadne dvíhať adrenalín - a vynaliezavosť v lumpárňach nemá medzí.

Ale zasa ak by so bolo milé decko (malý grázlik, ktorý je len živý, ale nerobí naschvály, nevadí), a baba fajn, tak prečo neskúsiť.

Mimochodfom, to ste sa poznali len z fotiek, vy ste sa vôbec nestretli? To akože bez toho, aby ste sa videli, rozprávali, počuli váš hlas vzájomne, atd, sa už chcela k tebe sťahovať? Už len to by mi cinkal varovný zvonček, že tam niečo nebude s kostolným poriadkom.

Zverejnené

Chvalabohu, že sme sa nestretli!!!

Však to mi bolo náramne divné, ako ide na to zhurta. Zľakol som sa ešte viac ako Tomáš, keď sa k nemu chcela nasáčkovať Adela.

Zverejnené

asi sa baba neriadila tým porekadlom, že práca chvatná málo platná. :)

zjavne  ani tak nešlo o vrelé plamenné zaľúbenie ako o to, že musela byť v riadnych sra-kách, ked mala tak naponáhlo, a potrebovala nejakého medicinmana, čo by jej tŕň z päty vytrhol...a možno aj s tým jej vespustným potomkom vypomohol, si myslím.

Teš sa, že si unikol zdravý a celý.

Kedysi (už som so tu dkesi spomínala) - to som ale ešte bola decko, mala som tuším 14, som si telefónovala s nejakým chalanom, vzniklo to tak, že jeho kamoš náhodne vytočil číslo mojej kamarátky a dali sa do reči, začal jej vyvolávať, až si takto telefonovali pravidelne, a aj jeho kamoš chcel, tak mu dala moje číslo. ten môj bol celkom vtipný a zábavný, a aj sme sa videli, bola to sranda (dnes to tak vidím), lebo moja prísna mama striehla jak sokol na svoje dcéry. A fešák si vymyslel taký trik, že prišiel zazvonil u nás a pýtal sa, kde bývajúp nejakí XY, tak sme sa mali možnosť vidieť. telefonáty neprestali, a ďalšie stretnutia boli asi tak, že mi zavolal, že je u nás na rohu a ja som ozlomkrky bežala akože vyniesť smeti.

Potom to nejako zakapalo, trochu v tom zohrala úlohu aj moja kamarátka a moja loajalita k nej, ale hlavne ja som predsa len bola ešte decko. Ale boli to predsa len prvé "dotyky zamilovania", nikdy predtým som také pocity nepoznala. Aj sa mi chalan páčil, ale aj som sa bála, že robím niečo zakázané. Ktovie, ako by to bolo celé skončilo, keby som bola povedzme o 5 rokov staršia. :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

menší výkladový slovník, čo znamenajú jednotlivé pojmy v zoznamovacích inzerátoch, preložené do ľudskej reči ... je to teda citované z recesisticky zameranej stránky, ale mám pocit že to bude hodne blízke realite :zubiska:

Zde uvádíme jen malý náznak pro akutní potřeby chlapců a mužů bažících po seznámení na inzerát:

Popis postavy:

Výška: do 170 měřeno v botech s podpatky, nad 170 shrbená
    Váha: do 60 kg uber 10 %, od 60 do 70 kg přidej 10 %, nad 70 kg přidej 20 %
    Barva očí: rozuměj barva očí, jakou by si přála mít, většinou modrá
    Barva vlasů: po obarvení, skutečnou barvu asi nikdy neuvidíš
    Brýle: pokud vyplní „nosím stále“, asi nemá řidičák
    Míry: pokud je vůbec vyplní, je to jen zbožné přání, nutno násobit nejhrůznějšími koeficienty

Postava může být:

hubená = inzerentka trpí těžkou anorexií
    štíhlá = postava inzerentky nestojí za řeč
    sportovní postava = žádná prsa, žádný zadek, když dá facku, je to jako když kopne kůň
    normální = inzerentka má malá prsa a velké břicho
    plnoštíhlá = tlustá jako prase
    prostorově výrazná = slečna má přes 120 kilo, při chůzi se kolem jejích boků dělají vzdušné víry
    při těle = má vlastní gravitační pole
    obtloustlá = pouze teoretická postava, v realitě není možné dosáhnout tohoto parametru

a ešte niečo o povahových vlastnostiach :zubiska:

Aktivní = furt někde trajdá
Bavící = vypráví vtipy a rozesílá debilní maily s hloupými obrázky
Bezstarostná = hledá milionáře
Ctižádostivá = feministická kariéristka
Diplomatická = bude s tebou vorat
Charakterní = chodí do kostela
Klidná = tupá
Mateřská = bude tě buzerovat až do smrti
Naslouchavá = nemluví
Nervózní = 1 ročně hospitalizace na psychiatrickém oddělení místní nemocnice
Neústupná = tvrdohlavá
Obětavá = uplakaná vyčítalka
Pečlivá = uklízecí stroj
Plánující = počítá výdaje s přesností na desetihaléře i poté, co byly zrušené
Podporující = nevěděla, co by ještě o sobě napsala
Pořádná = uklízecí stroj
Poslušná = subinka
Pozitivní = má HIV
Přátelská = vyspí se i s tvými kamarády
Přesvědčivá = tvrdohlavá
Přirozená = blbá
Romantická = vyžaduje: 1 týdně kytku, večeři ve vinárně při svíčkách a řeči o krásných očích
Rozverná = hysterka

viac informácií na http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Inzer%C3%A1t

:smilieee:

Zverejnené
při těle = má vlastní gravitační pole

:hufi:

Ale inak je pravda, ak som sa s nejakou stretol cez internet, tak skutočnosť veľakrát bola úplne odlišná od predstavy, ktorou sa prezentovala. Ale je to trochu logické, každá sa snaží prezentovať najlepšie ako vie, čím si zvýši šance na stretnutie, no a tam dúfa, že nejako sa to už ukope.

Zverejnené

pekný inzerát: si tučná, nešikovná, hádavá, netolerantná, hašterivá, lenivá, osoba, čo neznáša ľudí s vlastným názorom? Si pesimistka, ktorá denne fňuká a ktorej neustále niekto krivdí? Potom ostaň tam, kde si. ja hľadám presne opak.

:)

Zverejnené

Ale inak je pravda, ak som sa s nejakou stretol cez internet, tak skutočnosť veľakrát bola úplne odlišná od predstavy, ktorou sa prezentovala. Ale je to trochu logické, každá sa snaží prezentovať najlepšie ako vie, čím si zvýši šance na stretnutie, no a tam dúfa, že nejako sa to už ukope.

no, a tu je potom zásadná otázka, že keď už k takému stretku dôjde, a slečna z internetu príde na stretnutie s push-up podprdou, či sa na takéto jej konanie nevzťahuje nejaký paragraf zákona o klamlivej reklame, prípadne zákona o skresľovaní údajov v hospodárskej evidencii?! :zubiska:

Zverejnené

Ešte k tomu zoznamu, čo človek napísal:

Má rada prírodu = neholí sa, jak je rok dlhý :D

Zverejnené

no, a tu je potom zásadná otázka, že keď už k takému stretku dôjde, a slečna z internetu príde na stretnutie s push-up podprdou, či sa na takéto jej konanie nevzťahuje nejaký paragraf zákona o klamlivej reklame, prípadne zákona o skresľovaní údajov v hospodárskej evidencii?! :zubiska:

toto je vskutku otázka, ktorá rezonovala a nedala pokoj pánom dávno v časoch, ktoré nechyrovali ani o parnej lokomotíve, nieže o internete :D

existuje ( keď budete veľmi chcieť, skúsim nejako nájsť zdroj, mám ho v jednej obsjahlej knihe, ale radšej mi len verte :) ) ... takže existuje z neskoršieho stredoveku jeden spis, ktorý vydala ktorási prísna mestská rada v ktoromsi stredovekom nemeckom meste, ktorá pod kdejakými trestami zakazuje ženám zavádzať mužov:

rúžmi

farbičkami

umelými vlasmi

vycpávkami

nevlastným odevom

priveľkým množstvom púdru

falošnými šperkami

náhradami zubov

trhaním chĺpkov...

a ešte spústou kdejakých skrášľovacích prostriedkov, o ktorých dnes už poriadne ani netušíme, ako sa používali... :)

ale radní páni museli byť hrozne pobúrení, že sa takéto deje, keď vydávali nariadenie :)

/zdroj: Komédia knihy, I. Ráth-Végh/

takže páni - nič nové pod slnkom :D

Zverejnené

toto je vskutku otázka, ktorá rezonovala a nedala pokoj pánom dávno v časoch, ktoré nechyrovali ani o parnej lokomotíve, nieže o internete :D

existuje ( keď budete veľmi chcieť, skúsim nejako nájsť zdroj, mám ho v jednej obsjahlej knihe, ale radšej mi len verte :) ) ... takže existuje z neskoršieho stredoveku jeden spis, ktorý vydala ktorási prísna mestská rada v ktoromsi stredovekom nemeckom meste, ktorá pod kdejakými trestami zakazuje ženám zavádzať mužov:

rúžmi

farbičkami

umelými vlasmi

vycpávkami

nevlastným odevom

priveľkým množstvom púdru

falošnými šperkami

náhradami zubov

trhaním chĺpkov...

a ešte spústou kdejakých skrášľovacích prostriedkov, o ktorých dnes už poriadne ani netušíme, ako sa používali... :)

ale radní páni museli byť hrozne pobúrení, že sa takéto deje, keď vydávali nariadenie :)

/zdroj: Komédia knihy, I. Ráth-Végh/

takže páni - nič nové pod slnkom :D

predstava, že by som šla na rande s viditeľnými pupákmi (bez púdru), bez zubov, bez podprdy, nenamaľovaná, s obočím jak brežnev, atd...ma napĺňa zvedavosťou, aký úspech by som u pána zožala ako milovníčka prírody...

napriek tomu si dovolím poznamenať, že mladé dievča možno ani nemusí mať potrebu nejak extra meniť svoj vzhľad...push-up nepotrebuje, stačí jej obyčajná, umelé vlasy ani umelé zuby tiež nepotrebuje, rúže a farbičky tiež nie, ak má pekne tvarované obočie, ani tam netreba extra zásahy, môže ísť v nohaviciach a v niečom s rukávmi, takže ani holiť sa nemusí, jedine sná´d keby mala nejaké tie PPZ-ky, tak tam sa aj žiada prekryť ich nejakým krycím krémom...mladé dievča je väčšinou pekné už len tým, že je mladé, obzvlášť ak má zmysel pre humor a iskru...je len málo ozajstných špát.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Ak ona bude sama chcieť, tak to posunie ďalej, a potom bude už len čumieť, keď ty hrdo vyhlásiš, že si chceš len písať a nikdy ani vo sne by ti nenapadlo "niečo viac" :D

no, takže po roku a štvrť písania, niekoľkých osobných stretnutiach, a pár nedorozumeniach komunikácii, sme si pred časom vyjasnili, že môžeme byť iba kamaráti a nič viac ... to axelovo "niečo viac" z istých dôvodov na mojej strane vlastne ani nie je možné -_- čiže Vilmina otázka na kocúra v trúbe, je už dávnejšie bezpredmetná...

píšeme si stále, ale napriek dohodnutému "iba kamaráti" stále čítam medzi riadkami, v tom čo píše, ako keby potichu dúfala, že hádam časom zmením názor ... takže otázka za 100 bodov do fórumáckeho pléna znie:

Ako jej vysvetliť / naznačiť, že nič viac z mojej strany nemôže očakávať, a ak hľadá niečo vážne, tak by bolo najlepšie prestať strácať čas so mnou, a poobhliadnuť sa po niekom inom?

a to ani nehovorím, že napriek dohodnutému statusu kamaráti, sa ma stále tak trochu pokúša meniť na svoj obraz ... toto by som netoleroval ani vážnej známosti...

• Pridať bod 2
Zverejnené

to by nešlo, vie že nie som :D

z mojej strany je problém niekde úplne inde

Zverejnené

prerušiť komunikáciu by síce bolo možné, ale pripadá mi to mierne neslušný spôsob - nič zlé mi neurobila. tak len odrazu s tým seknúť, a prestať komunikovať, mi príde také divné ... som starý chlap, a nie puberťák, aby som to ukončil takýmto spôsobom...

Zverejnené

jednoducho prerusit komunikaciu

to by šlo, keby sa nepoznali aj osobne... ale aj tak je to trochu hulvátsky spôsob.

sú to bežní dospelí ľudia, na takéto ukončenie čohokoľvek nie každý je uspôsobený

ovšem na druhej strane... kedysi desne dávno som videla jeden komorný taliansky film s vtedy mladou Ornellou Mutti, volal sa Odumieranie lásky...

neviem, či tu vôbec niekedy išlo o lásku, alebo len oťukávanie a hľadanie možností, ale hodne mi to ten film pripomína.

tá dáma je slobodná? rozvedená? vdova? keď sa snaží cudzieho chlapa prerábať na svoj obraz, to sú typy, ktoré sú v manželstve kapitánky...

keď je slobodná, takých kolegýň som zopár mala, a dlhodlho dlhodobo rozvedených, tam sú naučené zvyčajne robiť veci podľa seba a z toho nepustia... čo ovšem platí aj pre mužov.

v istom veku už má človek svoje návyky, zvyky, svoj životný štýl, nikdy mu nikto nezavadzal, neprikazoval, nemusel ustupovať či byť tolerantný či akokokoľvek uzatvárať nejaké kompromisy... to je ťažko prekonať.

ale aj tak je to zvláštne - keď vlastne o nič nejde, len o prvé dotyky a oťukávania... na prevýchovu by jeden povedal, že bude času dosť, keď si ho lapí :)

znie to zle, ja viem :)

skôr by som to videla ako to slušne ukončiť nechať to "odumierať"... pomaly sa z toho vyvliecť, sem tam neodpovedať, občas nemať čas...

Zverejnené

A jak ta chce prerobit?

No sak jej povedz, ze si aj chcel..ale si zistil, ze ta absolutne nepritahuje a pri nej by sa ti nepostavil..a len tak mimochodom prehod, ze pri inych sa ti to nestava...:-)

A potom utekaj..jo a nemas zac:-)

Zverejnené

a naozaj ťa nepriťahuje ani trošku? Veď si vymysli, že si niekoho stretol a že bez tej osoby nemôžeš byť...neviem ako inak slušne z toho vybrusliť...

a nebude ti to chýbať, keď to zakape?

Zverejnené

a nebude ti to chýbať, keď to zakape?

vieš, Vilmuš, rok a štvrť je už celkom dlho, to je ako nás poúčal kedysi odborník Tomáš... kde neni tá chémia... :)

rok a štvrť:

no, takže po roku a štvrť písania, niekoľkých osobných stretnutiach...

Zverejnené

uff,  to už sa ťahá tak dlho??? ale tušiac neželaný záujem z druhej strany, asi by som s tým nejak slušne sekla ešte prv ako by sa žeravé uhlíky u tej osoby stihli rozhorieť...alebo sa mýlim? To predsa nejde keď ma daný objekt nepriťahuje, si povedať, že časom ma možno priťahovať bude...

Zverejnené

... takže otázka za 100 bodov do fórumáckeho pléna znie:

Ako jej vysvetliť / naznačiť, že nič viac z mojej strany nemôže očakávať, a ak hľadá niečo vážne, tak by bolo najlepšie prestať strácať čas so mnou, a poobhliadnuť sa po niekom inom?

a to ani nehovorím, že napriek dohodnutému statusu kamaráti, sa ma stále tak trochu pokúša meniť na svoj obraz ... toto by som netoleroval ani vážnej známosti...

Na toto Ti viem odpovedať, lebo raz som sa v takej pozícii ocitla.

Zoznámenie na internete, stretnutie, stretávanie. Chcel vzťah, ale ja som bola čerstvo po rozchode, tak som to tak ešte necítila. Začali sme sa stretávať iba za jediným účelom.

Časom mi začalo byť fajn. Lenže začal sa zahrávať. Psychoterapeut, tak profík (?).

Ja nie som z tých čo by dobiedzali do chlapa, vnucovala sa, to nie. Ale keď som ho videla na pokeci, napísala som aj prvá.

Reakcie boli niekedy veľmi chladné a strohe, inokedy presne také aké som si predstavovala. Takisto to bolo aj so stretnutiami.

Dal mi vyzrať keď som v ňom vyvolávala pocit viny. Jednoducho sa mi v takom období neozval. Neriešil že ma to môže trapit. Zalaskovanie však kvôli takému správaniu a trápeniu upadalo, prestala som dúfať. Videla som ho že si s niekým píše na pokeci, ale prvý nenapísal. Ja som prestala prvá písať. A takto to postupne opadlo. Bojovala som s tym, lebo z neho vyžaroval pokoj,vedel rozprávať ako kňaz (nemyslím témy, ale prejav), a to aký bol ma pritahovalo. Išlo z neho niečo zvláštne.

Po niekoľkých mesiacoch sa ozval. Chcel sa stretnúť, ja nie. Vysvetlila som mu, že ma trápilo to ako sa spraval. Ospravedlňoval sa, a že pochopil čo stratil.

Možno chcel len jedno, možno mu to bolo naozaj ľúto. Mne už to však bolo jedno, nezaujímalo ma to. Bolo by to aj tak komplikované.

Po ďalších mesiacoch sa mi znova ospravedlnil. Šancu som mu však viac nedala.

Ehm, ale to som nejak odbocila. :D

Takže návod?

Ak ste komunikovali cez pokec či inu sociálnu sieť, byť online ale nenapísat. Ak napíše, dlhšie nereagovať, alebo reagovať veľmi stručne a chladne. Nič sa nepýtat, iba odpovedať. Musí byť poznať, že to nie si ty ako si zvykol bývať. Na otázku čo Ti je, napísať nič. Žiadne suvetia či rozvité vety.

Stretnutie? Zrovna To ti nevyhovuje. Ak sa opýta kedy, povieš že nevieš.

Možno ju to neodradi hneď, časom však urcite.

Je to trápenie, ale to býva vždy keď náklonnosť nie je opatovana.

Good luck..

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov