Vilma Flinstonova Zverejnené 6. November, 2016 Zverejnené 6. November, 2016 to je ako keby to písal nejaký 14 ročný. Možno ani ten by také čosi nehodil tam, kde to každý môže čítať...uff...alebo si tí ľudia robia prdel.
Sniper Zverejnené 6. November, 2016 Zverejnené 6. November, 2016 To mu fandíš, tam na chate mu tipovali 10 :zubiska:
game Zverejnené 6. November, 2016 Autor Zverejnené 6. November, 2016 takíto týpci - to je buď čistokrvná recesia, alebo čistokrvný idiot. akosi si neviem predstaviť nič, čo by zodpovedalo slovu "normálny", medzi tými dvomi koncami.nemôže myslieť vážne, že na toto niekoho chytí ... alebo chytí? : )
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. November, 2016 Zverejnené 6. November, 2016 no, tak ja si viem zasa predstaviť...ešte ako majsterka vo výrobe mala som - ako som už písala - rôzne týpky na smene. A vznikol tam jeden párik, obaja boli kapánek retardovaní (ale ako pracovníci boli obaja celkom šikovní a vždy hrdí na to, že bez problémov stíhajú normu a vždy sa veľmi tešili, ke´d som ich pochválila), a medzi nimi si veru celkom dobre viem predstaviť, že by sa aj takým štýlom mohli baviť...on sa mi aj došiel pochváliť, keď začali spolu chodiť :) už som bola na materskej, keď som od nich dostala svadobné oznámenie. Od nich mi to prišlo celkom milé, ale medzi zdravými dospelými jedincami by ma taká konverzácia asi natoľko šokla, že by som stratila reč.
game Zverejnené 16. November, 2016 Autor Zverejnené 16. November, 2016 takéto veci ma vždy dorazia /teda na nete ma doráža kdečo, ale takéto niečo je špeciál :) /kdejakých prosieb a inzerátov a prezentovaní svojho kšeftu či len predaja záhradnej hadice či zbytočnej stoličky a samozrejme sebaprezentovaní sú od FB po kdejaké zoznamovacie a mestské shoppingové a podobné stránky ťažké tisíce. no dobre, urobím chybu, stane sa každému. keď je tam jeden preklep, jedna chybka, ok, stane sa. prehliadnem, a nejde to opraviť. ok. ale mať vážne osobnostné požiadavky na toho druhého, či len snaha predať svoj tovar či samého seba, a nedokázať po sebe skontrolovať jednu či dve vety, vypustiť to do sveta ako idiot, to ma udivuje vždy... :neviem:
Sniper Zverejnené 18. November, 2016 Zverejnené 18. November, 2016 Ten pocit, keď vám konečne odpíše nejaká buchta a krátko na to zistíte, že je lesba..... :zubiska:
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2017 Zverejnené 1. Marec, 2017 ... alebo hneď začne pýtať peniaze, to snáď už nie je normálne s tými ženami...
game Zverejnené 1. Marec, 2017 Autor Zverejnené 1. Marec, 2017 meine güte... :doh:už len čítať ten pravopis, a ukončiť komunikáciu. to je hrozné.
doll Zverejnené 1. Marec, 2017 Zverejnené 1. Marec, 2017 Píš ako počuješ :D A pre istotu všade mäkko Zas neklesaj až na také dno, Axel :zubiska: 1
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2017 Zverejnené 1. Marec, 2017 Ja som jej neskôr ešte položil zopár zákerných otázok, tak sa potom radšej aj sama odhlásila, hlavne keď som "jej" foto našiel na nejakej nemeckej stránke :zubiska:
Sniper Zverejnené 9. Marec, 2017 Zverejnené 9. Marec, 2017 Nedávno som sa zoznámil s jednou ženou, len tak viac menej náhodne, našli sme spoločnú tému, tak sme sa zakecali, že sme si dohodli stretnutie (ale len obyčajné stretnutie, nič viac), bolo fajn, a až viac-menej na tom stretnutí som sa dozvedel, že jej dcéra je majsterka Európy a sveta vo fitness :D
Sniper Zverejnené 27. Marec, 2017 Zverejnené 27. Marec, 2017 Ináč viete čo je na zoznamkách zaujímavé? Demograficky počet mužov a žien je väčšinou približne rovnaký, pričom ženy mierne prevyšujú (hlavne vo vyššom veku). V zoznamkách je však tento pomer úplne zotretý, muži výrazne prevyšujú nad ženami. Zobral som si príklad na klasickom Pokeci, keďže obyčajne tam býva veľa ľudí. Nastavil som filter 20 - 40 roční. V tejto chvíli je v mieste môjho bydliska do 5 km 209 mužov a 78 žien Ak nastavím filter na 50 km od môjho bydliska, tak stav je 1060 mužov a 394 žien. V oboch prípadoch je pomer tesne pod 2,7, takže na jednu ženu pripadá 2,7 muža. Teraz si zoberme predpoklad, že muži a ženy hľadajú známosť. Ak by sme predpokladali, že známosť tam hľadá vyše 1000 mužov a okolo 400 žien a oboch pohlaví je zhruba rovnaký pomer, tak kde sa fláka tých zvyšných 600 žien? Výpočty nezohľadňuje fakt, koľko úchylákov sa tam schováva pod ženskými kontami, takže ten pomer by mohol byť ešte vyšší. 1
doll Zverejnené 28. Marec, 2017 Zverejnené 28. Marec, 2017 Mozno su zeny, ktore si radsej zaplatia "clenske" niekde na zoznamke, kde je nizsia moznost vyskytu cudakov, uchylakov,.. jednoducho, ze 9 z 10tich muzov hlada iba sex je mozno mensia, ako na pokeci :)Ten kto si zaplati "clenske" ma predsa len ASI o trochu vacsi zaujem o nieco serioznejsie. Navyse, skus ten filter nastavit tak, aby vyhladal ludi, ktori maju profilovu foto a ako tak vyplneny profil.Pretoze ten zvysok podla mojho nazoru nie je reprezentativna vzorka :) 1
Sniper Zverejnené 28. Marec, 2017 Zverejnené 28. Marec, 2017 jednoducho, ze 9 z 10tich muzov hlada iba sex je mozno mensia, ako na pokeci :) Až 89 percent žien zneužíva sex voči partnerovi To je ale náhodička, ako nám to krásne pasuje do seba ;) V platenej zoznamke mi pri tých istých parametroch (20-40r 50km) našlo 13 žien. Koľko chlapov tam je to neviem, lebo mi to zobrazuje iba ženy, ale zistím.
doll Zverejnené 28. Marec, 2017 Zverejnené 28. Marec, 2017 Ja som po istom case rezignovala, prestala som navstevovat pokec a podobny typ zoznamiek.To najdolezitejsie, pre mna, spolocna zaluba, vyriesilo pridanie sa do FB skupiny, kde sa zhromazdovali podobne "orientovani" ludia, a slo to akosi lahsie :) Ale chapem, ze moze byt mensi problem v pripade, ak tym hobby nie je bicykel, ale programovanie, ci nieco podobne :P :) A muzi su celkovo odvaznejsi, na pokeci a zoznamkach hladaju vselico, preto je v tom taky nepomer. Nie? 1
doll Zverejnené 29. Marec, 2017 Zverejnené 29. Marec, 2017 Aha, takze na pokeci len zabijas volny cas :)IT IS YOUR BUSINESS :) 1
game Zverejnené 28. Jún, 2017 Autor Zverejnené 28. Jún, 2017 ľudia, ja som na pokeci nebola nikdy v živote, ani len pozrieť, stačilo, čo som občas sem-tam od niekoho čítala, čo sa tam deje.ale čo sem občas hádžete, to je nižšie než spodina. to je podpodlahová záležitosť.skutočne tam nemám čo pozerať. :klobuk:
doll Zverejnené 28. Jún, 2017 Zverejnené 28. Jún, 2017 Da sa tam zazit aj normalny pokec na urovni s niekym, kto ma podobne nazory, hobby, ...
Sniper Zverejnené 19. Júl, 2017 Zverejnené 19. Júl, 2017 Celkom dobre spravené video a hlavne poučné v dnešnej dobe
iskra Zverejnené 3. August, 2017 Zverejnené 3. August, 2017 "Zoznámenie" na internete :) ..áno, vďačím internetu za "zoznámenie" sa s človekom, či už na Pf, alebo tuná na Forumfreespace, aj celkovo .. Je to obohatením pre človeka, spoznať nových ľudí, asi ťažko by sme sa "stretli", spoznávali, mohli zdieľať spoločne chvíle...Cez internet som si našla skutočných kamarátov. Napíšem viac o jednom mládencovi. Je to môj veľmi dobrý kamarát, vekom približne mojim synom. "Zoznámili" sme sa pred 9 rokmi, bol v tom čase študent na vysokej škole. On má psíka a aj vďaka nemu sme začali komunikovať. Nejako sme si sadli, stále si máme čo povedať, vieme o sebe, o svojich životoch.. a tešíme sa na každú spoločnú komunikáciu. Komunikujeme sms-kami, e-mailom. Videli sme sa na fotografiách. Žiaľ, onemocnel hneď po výške a momentálne je odkázaný na invalidný vozík..V živote sme sa osobne nestretli, ale je mi veľmi blízky. Je to tak úžasný človek, plný chuti do života, so zmyslom pre humor a je džentlmen. On nezabudne na nijaký sviatok, dokáže zakaždým milo prekvapiť, vypočuť, zdôveriť sa, s láskou porozprávať, tešiť sa... Minule bol v kúpeľoch a potešil ma príjemnou správou. Zoznámil sa s jednou babenkou cez internet, navštívila ho v kúpeľoch, videli sa naživo prvykrát a vraj v sebe našli spriaznené duše. Veľmi mu prajem, aby choroba nepokračovala.., aby liečba zabrala a aby bol šťastný. Písal, že má nasadenú novú liečbu a ak mu zaberie, navštívi svoju kočku. Mám ho rada a želám mu(im) šťastie.Môjmu kamarátovi sa zdravotný stav žiaľ nezlepšil.. Keď mi kamarát naposledy písal, ospravedlňoval sa, že ho to mrzí, ale že sa mu ťažko píše, ale že sms - ka odo mňa, ho veľmi teší.Predvčerom som sa s ním prvýkrát rozprávala cez mobil, ťažšie sa kamarátovi rozprávalo. Spýtala som sa ho, či ho môžem prísť navštíviť v najbližšom čase, aj s manželom. Súhlasil. Povedala som mu, že už tento týždeň ho navštívim. Včera sme s manželom cestovali za ním. Trošku sme aj blúdili, ale napokon šťastlivo došli. Už vonku som spoznala jeho psíka, cez ktorého sme sa vlastne pred rokmi aj cez internet spoznali.. Otvorila mi jeho mamka, predstavila som sa a ona ma zaviedla k môjmu kamarátovi, ktorý ležal v posteli. Silné emócie. Zvítali sme sa srdečne, rozprávali, usmievali, tešili, ale aj slzičky boli.. Zoznámila som svojho najlepšieho kamaráta s mojim manželom, ja som spoznala kamarátových rodičov. Mali sme si čo rozprávať.. Som rada, že sa naše cesty stretli, už pred x rokmi, že práve on je môj naj kamarát, je to skvelý, vzácny, krásny človek. Dnes sme si volali, porozprávali, častejšie sa spolu stretneme... Vďačím internetu, aj vďaka internetu poznám dobrých ľudí, človeka, sám život, taký aký je .. mať rád, darovať sa, byť nablízku s tými, ktorých máme radi, na ktorých myslíme, a je dobré aj to, že keď sa nemôžeme s niekym stretnúť častejšie osobne, akoby sme si to priali, tak aspoň takto virtuálne...
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. August, 2017 Zverejnené 3. August, 2017 tak ja poznám dve baby, čo sa zoznámili s manželmi - jedna na inzerát a druhá cez internet. Obe sú veľmi sympatické a milé baby, a aj šikovné, a vyzerá to, že obom to vyšlo. Obe majú vcelku šťastné rodiny, aj s deťmi. Aj vzťah cez internet/inzerát môže fungovať a môže byť trvalý. iskra, je to zaujímavý príbeh. neviem, čo za diagnózu ten tvoj kamarát má, takže ani nejdem písať nič také, že bude dobre. Ale viem si predstaviť vašE stretnutie. Kiež by ich ešte veľa bolo.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz