aljak63 Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 - PREMIER LEAGUE 2013/2014 -(Premier League, Football League Championship, FA Cup, League Cup)22.sezóna anglickej Premier League začne 17.augusta 2013Ligový titul z minulej sezóny bude obhajovať Manchester United FCTitul z poháru FA Cup minulú sezónu získali Wigan Athletic FCVíťazmi League Cup sa minulú sezónu stali Swansea City AFC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 tak tedy jěšte jednouhttp://www.youtube.com/watch?v=jaYuyuE3VRotitulky s prekladom nie sújedine potiahnut cez torretn a tam sú vstavané anglické) Premier League: Jak muslimové mění fotbalové prostředí v AngliiKdyž manažer Alan Pardew naznačil, že horší start Ba do sezóny 2011/12 mohl půst, fandové se toho chytili a každý jeho vstřelený gól slavili písní oslabující počet branek, které dal od konce ramadánu, na melodii Just Can´t Get Enough od Depeche Mode.V parcích v Newcastlu můžete vidět děti hrající fotbal, které po gólu padají na kolena, jako kdyby se modlily. Keď manažér Alan Pardew naznačil, že horší štart Ba do sezóny 2011/12 zavinil pôst, fanúšikovia sa toho chytili a každý jeho strelený gól oslavovali piesňou oslabujúci počet gólov, ktoré dal od konca ramadánu, na melódiu ust Can´t Get Enough od Depeche Mode.V Novozámockych parkoch môžete vidieť deti hrajúce futbal, kt. po góle padajú na kolená, akoby sa modlili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 vyzerá to tak,že sa chceme konečneprehrýzťk nejakej tej trofeji(aj keď sa jedná o kanoniera-rozdieľového hráčanie som tým vôbec, ale vôbec nadšený) http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/26/arsenal-luis-suarez-liverpool aj keď to BOSS okomentoval slovami"Nejsme blízko podpisu Suareze, ani nikoho jiného." samozrejme to povedal po anglicky, nie po česky avšak známy je aj jeho výrok Vždy vám hovorím pravdu. Ale nie vždy celú pravdu.originál tiež v ENG ;) a na ostatok niečo na "odľahčenie"Wayne Rooney se stane hráčem Chelsea poté, co se jeho žena dohodla na pracovních podmínkách s Johnem Terrym. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 tak už len čosi cez hodinkuhttps://www.youtube.com/watch?v=bUIkgreLNEo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Liverpool dnes v derby s Manu utrpel viťazstvo. Ubetonovali to mladenci statočne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Liverpool - 3 zápasy - 3 góly - 3 výhry - 3x 1:0 - 3x Sturridge dúfam,že 5pur2, kt. predošlé dva zápasy vyhralipo dvoch penáltach 1:0dnes konečne puknú Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 No ty vole! To je zase hanba. Z toho vykonu ma bolia oči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 nepozerala som zápas, až teraz výsledok ... můjtysmutku, United tam bol do počtu ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 22, 2013 Author Share Posted September 22, 2013 4:0 by znelo lepšie, ale nevadí... potešilo aj tak :) No a škoda tej prehry so Southamptonom :( ešte k tomu aj doma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 5 kôl za namia jediným tímom bez prehry sú karamleky,kt. odišiel tréner a najväčšia hviezda- vyzerá to na veľmi zaujímavú sezónu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 nepozerala som zápas, až teraz výsledok ... můjtysmutku, United tam bol do počtu ? :(Asi tak. Hlavne obrana. Absolutne nestihali. Moyes nie je dobra voľba. Pisal som to odzačiatku, teraz sa to potvrdzuje. Tuto sezonu nevidim veľmi ružovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 a aby to nebolo jednotvárne, tak tentokrát prehrali oba manchestre ... bum ho tipovanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 David Moyes sa posledných 11 rokov snažil, aby bol Everton v tabuľke pred United. Teraz sa mu to konečne podarilo. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Hull - Lpool 3:1. Škrteľ zariadil domacim všetky 3 goly. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Ak Manchester United túto sezónu obháji titul, tak si adoptujem cigánča z osady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted January 20, 2014 Author Share Posted January 20, 2014 Ale veď strácajú "len" 14 bodov :lol: Mňa mrzí, že Liverpool nedokázal zo zápasov proti ManCity a Chelsea vybojovať žiadne body. Tá radosť, že sa držia relatívne na vedúcich priečkach zas trochu opadla. Ale snáď sa ešte niečo podarí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Kym nevykopnu Moyesa, tak už majstrami ani nikdy nebudu. Už nazačiatku som pisal že to nie je doby napad aby on nahradil Alexa.14 bodova strata taky čas nebola za normalnych okolnosti prekažkou. United mali "vždy" zdrvujuci finiš, keď všetkych valcovali. Už je to preč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 K Moyesovi sa diplomaticky nevyjadrujem, ani na FB stránke CZSK fanúšikov United. Nechcem ho hodnotiť po pol sezóne, keď prebral tím po trénerovi, ktorý bol pri mužstve cez 20 rokov. Takže uvidíme ako to bude o rok. Ale taký Everton ide dobre aj bez Moyesa, ak nie lepšie. To Moyesovi tiež moc nepridá na bodoch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 No, pol roka je dosť nato aby ich "naučil" neprehravať s priemernymi timami. Že prehraju s top 4-5-kou, to sa da tolerovať, ale nie keď vypadnu z obidvoch poharov a ligaju v lige so slabymi timami. Ani v minulosti nemavali formu vždy, ale vtedy dokazali take zapasy aspoň vydrieť keď už nehrali dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 Paráda! Liverpool dali doma dole aj ManCity. Celkom sa tu rysuje titul, to by bola naozaj paráda. Ale ešte 4 zápasy dokonca (z toho jeden aj proti Chelsea), tak ešte je predčasné sa asi radovať. Každopádne, veľmi by som to Reds konečne doprial. Ešte to bude medzi Liverpoolom, Chelsea a ManCity zaujímavé. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Dobrý zápas to bol, ta "nahrávka" na 3:2 bola skvelá :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 Keď už si dal Johnson vlastný na 2:2, tak som sa začal obávať, že City to už otočia. Ale Philippe Coutinho krásne potrestal tú chybu. Teraz už len dúfať, že to nikde nepokašlú. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 No, nepokašlu... Chelsea straca 2 body a ma ľahši žreb. Navyše ešte hraju spolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Tak je to konecne tu, prosby boli vyslisane. Moyes dostal kopacky. Do konca sezony ho nahradim ja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted April 22, 2014 Author Share Posted April 22, 2014 Tak to je ale škoda, že sa už s Moyesom rozlúčili :lol: Ale som zvedavý kto tam pôjde po tebe... No a ešte viac som zvedavý na zvyšné 3 kolá. Liverpool to má vo svojich rukách, tak snáď to vyjde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts