Skočiť na obsah

NHL (sezóna 2013/2014)


aljak63

Odporúčané príspevky

Čo ti ja viem. Túto sezónu hrajú ako Wild aj Avalanche veľmi slušne, len možno ich až príliš vyčerpá táto ich vzájomná séria. No a u Wild je to aj taká neistota v bráne, hoci treba uznať že Kuemper sa pekne chytil. Akurát, že mu chýbajú skúsenosti a táto jeho forma by mu asi nevydržala tak ľahko. Každopádne nechajme sa prekvapiť. Ja to v tejto chvíli prajem najviac Ducks.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...::: Výsledky NHL - 30.apríl 2014 :::...

 

Štvoricu postupujúcich na východe doplnili NY Rangers, ktorí v 7.zápase tesne zdolali Flyers

 

Wild slávili triumf v napínavom predĺžení proti Avalanche a napokon v sérii uspeli 4:3 na zápasy

 

Kings dokonali v San Jose perfektný obrat, z 0:3 sa im 4 víťazstvami podarilo sériu otočiť na 4:3

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...::: REVIEW - súhrn 1.kola Play-off :::...
 

 

Po dnešku poznáme kompletnú osmičku klubov, ktoré zostávajú v hre o Stanley Cup:

 

eastern.jpgSTANLEY CUP PLAYOFFS 2014 - EASTERN

  • BOS.jpgBoston Bruins (A1) vs. MTL.jpgMontreal Canadiens (A3)
  • PIT.jpgPittsburgh Penguins (M1) vs. NYR.jpgNew York Rangers (M2)


western.jpgSTANLEY CUP PLAYOFFS 2014 - WESTERN

  • CHI.jpgChicago Blackhawks (C3) vs. MIN.jpgMinnesota Wild (WC)
  • ANA.jpgAnaheim Ducks (P1) vs. LAK.jpgLos Angeles Kings (P3)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bavia ma tie prognozy odbornikov. Angažovanie Gaborika mal byť vraj najhorši deal Kings za posledne roky. :yes_yes:

V play off urobil v podstate "sam" už druhy zapas. Ak je toto najhorši prestup, tak si neviem predstaviť čo by to bolo, keby to mal byť dobry obchod.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Spolupráca Kopitar & Gáborík funguje na výbornú + ešte keď k ním zapoja Browna alebo Cartera, tak je to razom jeden z najnebezpečnejších útokov celej NHL. Gáborík je pre Kings skvelým prínosom, tak som zvedavý ako sa ďalej bude vyvíjať táto séria s Ducks. Na prognózy netreba brať ohľad, tých už bolo a dokonca takých "100-percentných" - a potom zrazu už sú všetci "prekvapení" ako sa prognóza nenaplnila. V tejto sérii to ale viac prajem Ducks, bol by som rád, keby Teemu ešte na sklonku kariéry dvihol znovu nad hlavu Stanley Cup, no a samozrejme aj Saku Koivu. No ak mi vypadnú Ducks, aj Wild, v tom prípade to doprajem práve Kings.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ohľad na prognozy neberiem, len som si po dnešnom zapase pobavene spomenul na tie vyjadrenia zamorskych "odbornikov", ktori ho pri tom prestupe už pochovali. A pri tom sa z neho stal skoro najdôležitejši hrač Kings. Sice nema uplne najkonzistentnejšie vykony (2-3 zapasy nič, ale v tom ďalšom je schopny dať 5 golov), ale vždy zapne keď to najviac treba.

On k sebe potrebuje kreativneho centra, ktory mu dokaže nabijať, viď Demitra v Minnesote či repre. V Columbuse ani v Rangers toto nemal, preto aj take vykony. Ale Sutter toto pochopil a teraz z toho ryžuju.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Heh... a zabavne je teraz naopak na Gabbyho čitať ody. Možno aj od tych istych redaktorov, ktori si predtym ťukali na čelo. Uvidime čo ukaže zajtra rano. 2 hviezdne zapasy za sebou mať nezvykne.

 

Wlid už maju dvojzapasove manko. Moja skepsa že na Hawks nemaju sa naplňa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno, je to 2:0. Ale podobný priebeh to už malo aj proti Avalanche. Doma Wild ešte počas play-off neprehrali, tak uvidíme čo uhrajú doma v Xcel Centre. Ale ak prehrajú aj 3.zápas, tak to už bude fakt stratené. No snáď sa im podarí doma vyhrať, aj keď iste sú si sami vedomí, že už teraz je pred nimi v podstate rozhodujúci zápas... No a dnes dúfam, že Ducks a Rangers vyhrajú. Aj keď to bude asi dosť tesné. U Ducks stále riešia brankársku dilemu medzi Hillerom a Andersenom, čo u nich ešte viac sťažuje situáciu. Kings však už vyhrali 5 zápasov v rade, tak majú riadne našliapnuté.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno, je to 2:0. Ale podobný priebeh to už malo aj proti Avalanche.

Malo, ale Avalanche nie su Hawkes. Na zapade je imho finale už jasne. Ducks i Wild sice nejaky jeden-dva zapasy uhraju, ale obrat z toho nebude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale bol by som rád keby bol :) Ešte sa bude dať zabojovať. Som zvedavý koho dajú Wild chytať na 3.zápas. Tiež asi podobná dilema ako u Ducks. Tieto 3.zápasy budú ešte veľmi dôležité, ak stratia Wild a Ducks aj tie, tak už sa pomaly môžu lúčiť. Dneska snáď Habs dajú dole Bruins, tiež veľmi dôležitý bude tento 3.zápas.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne su tie vychodne serie trochu cudzie. Rengers Pens ma nezaujima vôbec a čo som videl 2 zapasy MTL a BOS, tak to je viac zapasenie ako hokej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak tiež radšej sledujem tú západnú vetvu, ale to aj preto, že tam hrajú kluby, ktorým fandím najviac. Teda v prvom rade Blues, no a keď už sa nezadarí im tak potom Ducks, Wild a Kings. Ale zase rád si pozriem vlastne akýkoľvek zápas. Bruins vôbec nemám rád, takže budem rád ak pôjdu von čím skôr. Ale je tam riadna rivalita medzi nimi a Habs, takže z toho pramení aj tá vypätá atmosféra. Keď sa tak nad tým zamyslím, je možné, že sa nám zopakujú konferenčné finále z minulého roku, teda Bruins vs. Penguins, a Blackhawks vs. Kings. No ja by som práveže bral absolútny opak, teda Canadiens vs. Rangers, a na zápase Wild vs. Ducks.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale je tam riadna rivalita medzi nimi a Habs, takže z toho pramení aj tá vypätá atmosféra.

To mi je jasne, to ale na veci nič nemeni že to ma s hokejom pramalo spoločne. Všetko ma svoje hranice. To iste je v zapasoch Flyers Pens. Na to sa neda pozerať, chlapci si mylia športy. Ak sa to športom ešte da nazvať. Vyhrotene je to najmä od kauzy Chara vs Pacioretty, teraz ten rasizmus na neboraka Subanna atd. To už je moc.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rivalita nie je zlá, však koncom 90tych rokov a začiatkom nového milénia bola parádna rivalita aj medzi Avalanche a Red Wings, aj keď tam tie zápasy tiež boli často pošpinené neuváženými bitkami a zákernosťami, ale po hernej stránke to bola paráda. Ale teraz je to často ešte viac prehnané, však to presne vidno na tých rivaloch čo si spomenul aj ty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov