Sniper Zverejnené 28. Marec, 2013 Zverejnené 28. Marec, 2013 Nový editor príspevkov, ktorý sa používa na tomto Fóre umožňuje vkladať príspevky spolu s formátovaním z cudzích stránok. Napr. keď vkladáte text zo sme.sk, tak často sem skopírujete aj názov veľkým červeným písmom. Nie vždy je to vhodné a nie vždy to vyzerá dobre. Týka sa to aj iných stránok, keď napr. kopírujete články z wikipedie, tak ich skopírujete s množstvom nepotrebných odkazov, ktoré by v článku nemuseli byť. Sú dve možnosti: buď po vložení príspevku označíte text a kliknete na gumu (druhé tlačítko zľava v editore), ktorá väčšinu cudzích formátov odstráni (cudzie odkazy nie) alebo si môžete nastaviť editor tak, aby vkladal do príspevkov len čistý text bez akéhokoľvek formátovania. 1. V editore kliknite na tlačítko ozubeného kolesa: 2. A označte Vložiť čistý text bez formátovania Refreshnite stránku a potom budete môcť vkladať akýkoľvek naformátovaný text bez toho, aby ste museli dodatočne upravovať formátovanie. Odporúčam túto možnosť mať zaškrtnutú, ušetrí vám to kopu času. 1
Tomáš Zverejnené 19. Jún, 2022 Zverejnené 19. Jún, 2022 Ja som to zvykol riešiť tak primitívne že som text z webu skopíroval do toho windowsáckeho text editoru (nie word ale to jednoduchšie ten notepad) a to odstránilo všetky formátovania, a potom to dám na fórum.
Proteus Zverejnené 19. Jún, 2022 Zverejnené 19. Jún, 2022 Blahozelam k oziveniu 9rokov starej temy 👍👏
Sniper Zverejnené 19. Jún, 2022 Autor Zverejnené 19. Jún, 2022 Teraz sa text odformátuje automaticky. Je to tak nastavené. Tomáš už nemusí kopírovať texty cez windowsácky notepad. Ak si to doteraz nevšimol.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz