Sniper Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 Od posledného upgrade spred pár dní chodia vám emaily (notifikácie, oznámenia) alebo sa vám zdá, že sa v ohľade emailov niečo zmenilo?
game Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 mám nastavené e maily na súkromné správy, maily chodia.
member2793 Zverejnené 3. November, 2012 Zverejnené 3. November, 2012 začali mi chodiť maily so zhrnutím nových tém.
Sniper Zverejnené 3. November, 2012 Autor Zverejnené 3. November, 2012 Tu si môžete nastaviť emaily ako potrebujete (niečo je ešte v angličtine, to časom preložím) a potom sledujte či to funguje ako má.
secretka Zverejnené 4. November, 2012 Zverejnené 4. November, 2012 Ja som patrila k tým, ktorým notifikácie mailom nechodili, dokonca ani po zmene mailu. Axel to síce vie – niekoľko hodín sme to včera riešili, ale toto je skôr informácia pre ostatných.
Sniper Zverejnené 4. November, 2012 Autor Zverejnené 4. November, 2012 Emaily spoľahlivo chodia na @freespace.sk adresu. Kto by mal záujem nech mi dá vedieť.
Sniper Zverejnené 7. November, 2012 Autor Zverejnené 7. November, 2012 Bude tam nejaký problém s fórom, po upgrade emaily odoslané fórom chodia do priečinkov SPAM (gmail.com) alebo nechodia vôbec (azet.sk). Všimol si niekto niečo podobné?
secretka Zverejnené 7. November, 2012 Zverejnené 7. November, 2012 Nechodia ani na centrum.sk /čo bola moja pôvodná adresa/. Na rozdiel od gmail.com nemá centrum.sk maily ani ako spam.
Sniper Zverejnené 7. November, 2012 Autor Zverejnené 7. November, 2012 No nič, toto budem musieť preveriť na testovacom Fóre, ale začínam mať dojem, že to bude asi nejakým spôsobom viaznuť priamo u hostingu.
Sniper Zverejnené 7. November, 2012 Autor Zverejnené 7. November, 2012 Už by to malo byť fixnuté, funkcia PHP Mail() ako keby prestala fungovať, musel som nastaviť SMTP, ale zdá sa, že emaily už chodia ihneď a nie do spamu. Keď už tak, tak si to otestujte, či vám na azet chodia emaily a na gmail nechodia do spamu. Niektoré emaily sú zároveň naformátované, takže ak vám chodia notifikácie o novej SS, tak vám nepríde len čistý text (štýl uvidíte, ak to vás prehliadač alebo klient podporuje).
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz