Skočiť na obsah

Kvízy na Fóre

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ta co hutoríte na túto aplikáciu? Možnosť vytvárať kvízy alebo sa ich zúčastniť mi pripadá ako celkom dobrá vec na pridanie nových možností fóra. Mne sa to celkom pozdáva, len či by bol o také niečo záujem, aby sa to oplatilo kúpiť / nainštalovať / nastaviť.

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• game

1

• secretka

1

• D'Ady

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

Zverejnené

moj nazor - forum je forum a pridavat mu zbytocne vela funkcionalit moze byt kontraproduktivne

Zverejnené

Ono to tak na prvý pohľad vyzerá, ale toto už dávno nie je (iba) fórum ;)

Zverejnené

pozrela som, ale neviem, ja nie som veľmi na kvízy, a ako pozerám účasť v anketách, tipovaniach, už doteraz bežných aplikáciách, baví nás, ale v užšom kruhu, podľa nutkania či nálady, občas, každý si nájde, čo ho baví :)

spôsob zábavy sa viacmenej ustálil, aktuálne drobnosti prináša stále, podľa aktuálnych potrieb, ja si myslím, že aplikácia "kvízy" by sa neuživila.

ale nech sa vyjadria aj iní :)

Zverejnené

Ja osobne "kvízový typ" nie som, ale myslím, že ľudia väčšinou o zábavu záujem majú. Spočiatku úplne postačovalo samotné fórum, ale čím ďalej ako keby ho bolo potrebné nejako obohacovať, ako keby už o samotnú diskusiu extra záujem nebol. Ľudia akoby mali pocit, že sú už "vypísaní", že už povedali všetko čo povedať chceli.

Pridal si sem Hry ... máš možnosť zistiť, aký záujem o tie hry je?

Hry sa dajú hrať aj bez prihlásenia, pomáha to nejako k zvýšeniu návštevnosti Fóra?

Rozšírila sa kategória Ezoterika a okultizmus ... pomohlo to k zvýšeniu návštevnosti?

Ak všetky tieto doplnky k Fóru pomohli zvýšiť návštevnosť, tak by snáď za pokus stálo mať tu medzi Hrami aj Kvízy ...

... až na to, že to treba zakúpiť a nainštalovať, že to samé z neba nespadne. :hmmm:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov