game Zverejnené 4. Marec, 2016 Zverejnené 4. Marec, 2016 off topic ... k vysávaču :) Vilmuš, ten vysávač máme už asi 18 či 19 rokov, maximálne sme s ním spokojní, servis je prvotriedny, a minulý rok sme menili hlavicu, a dokupovali jednu špeciálnu na jednoduché a pohodlné čistenie sedačiek a rohov a kolmých plôch ...koberce už tri roky nemáme, ale to na veci nič nemení ... je to skvelý vysávač, mnohokrát sa jeho cena vrátila :)
Tomáš Zverejnené 4. Marec, 2016 Zverejnené 4. Marec, 2016 Volal mi nejaký ujo že chce štatistiku či sa zúčastním prieskumu. Práve som sa nudil tak rekú áno. On že koľko mám rokov? Povedal som a on že prepáčte ale táto kategória je už plná. Takže mal som povedať o 10 menej alebo viac 10?
game Zverejnené 4. Marec, 2016 Zverejnené 4. Marec, 2016 ťažko povedať, toto sa stáva pri takýchto anketách bežne.niekedy chcú mladých, niekedy starých, niekedy mám na tie tri otázky čas, niekedy nie, a stalo sa mi, že už po prvej odpovedi - nie na vek - prehlásili, že túto kategóriu už majú.nezaoberám sa tým. kým to nie je vyslovene obťažovanie a predaj a ponuky na investície a blbosti cez telefón ...
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. Marec, 2016 Zverejnené 12. Marec, 2016 neteší ma, keď ma otravujú, ale nijako im nezávidím, ani čo sa za necht vojde.
Tomáš Zverejnené 13. Marec, 2016 Zverejnené 13. Marec, 2016 A kamarat mi chcel vybavit miesto telefonistu lebo ze ma pozna vie ze niesom zrucny, vie ze mam zlu koncentraciu a ze ako straznik musim robit pomaly aj kominara... Ze tam len sedis, vyvolavas, si v cistom prostredi, nebudem od popola a blata kazdy den... Ze rad vyvolavam tak je to ako pre mna vysite. Ale aky som diplomat (game+axel+doll+vilma) povedzte mi. Ja by som ako presvedcil cloveka aby kupil nieco na co nema peniaze a ani to nepotrebuje? Mam robit pracu proti ktorej v tejto teme bojujeme.
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Marec, 2016 Zverejnené 13. Marec, 2016 ved existujú aj také call-centrá, kde je stála taxa za každý ukončený hovor bez ohľadu, či bol úspešný alebo nie, a potom bonus za každý hovor, ktorým bolo dohodnuté stretnutie s potenciálnym klientom, a nezáleží, či sa už potom klient dohodol na tom stretku biznise alebo nie. treba skúsiť, len si zahryzni do jazyka a nehovor všetko, čo si myslíš, to môžeš ráno vytrkotať do trúby, ale nie kolegom a už vôbec nie šéfom. Tam budeš recitovať naučené formulky, ktoré si budeš nacvičovať na školeniach. Kým neskúsiš, nemôžeš vedieť, či ti to pôjde alebo nie. Klapky na oči a starať sa len a len o svoje telefonáty, kolegov úplne vypusti. Tam ani nebudeš mať čas sa vybavovať s dajakými koolegymi, každý sedí vo svojom boxe a uteká mu čas aj hovory. osobne si myslím, že keby si sa snažil, mohol by si to pri svojom jazykovom prejave - ak je aspoň taký ako ten písomný tu - zvládnuť. Musíš si povedať, že aj sprostejší sa to naučili, aj sprostejší to zmákli, atd.Nie všetko je o kupovaní hrncov a kdečoho, ale napríklad banky ponúkajú ľu´dom, ktorí už sú ich klientmi a majú nejaký produkt XY, tak im ponúknu nejakú drobnú či väčšiu zmenu daného produktu, ktorá je práve aktuálna, alebo ponúknu napríklad možnosť nejakého sporenia a podobne. To isté je aj o službách telekomunikačných...to by si nezvládol??? Akurát by si sa musel čo to naučiť aj o tých produktoch...ale to by si mal pred sebou napísané, takže by si mohol reagovať operatívne... 1
Tomáš Zverejnené 13. Marec, 2016 Zverejnené 13. Marec, 2016 Jasne ked sa to da popri praci ako brigada pojdem skusit. A otocime to, nie ja sa budem rozculovat ze mi vyvolavaju ale ja budem rozculovat druhych ze im vyvolavam :-)
tyso Zverejnené 15. Marec, 2016 Zverejnené 15. Marec, 2016 k statistike, potrebuju vsetkych :) ale tomasova kategoria je najlahsie dostupna. A k tomasovi, kedze si lenivy a zbabely, tak to ani neskus :) .
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Marec, 2016 Zverejnené 19. Marec, 2016 ale tyso, nechaj ho, prečo by neskúsil, a štatistika vlbec nehrá úlohu, lebo bonus je nie od počtu hovorov, ale od počtu dohodnutých schôdzok s klientom, či už klient príde alebo nie, a ak príde, tak či kúpi produkt alebo nie, tak na tom nezáleží. keby sa Tomáš trocha posnažil, pri svojom rečníckom talente by aj mohol mať štastie, konečne!
game Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zverejnené 28. Apríl, 2016 v posledných mesiacoch sa volania poriadne preriedili,najvytrvalejší zostali šmejdi ...takmer pravidelne voláva niekto z firmy, ktorá sa predstaví ako švajčiarska firma Helvetia, ktorá sa chystá patentovať jeden výrobok, k tomu ale potrebujú ešte posudky užívateľov, preto pozývajú na kúpnu prezentáciu do hotela ... toto je zvyčajne miesto, kde skladám telefón, nie, a klik. takže nikdy netuším, do ktorého hotela, máme tu asi štyri ... takýchto navlas podobných telefonátov bolo za cca posledný rok asi 5 ... naposledy včera, bol to veľmi zvláštny ženský hlas ... na moment som nad tým premýšľala, či to nečíta robot ... počítač, bez intonácie a s miernym prízvukom ...
Tomáš Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zverejnené 28. Apríl, 2016 Telefonista zo mna nebude. Treba dochadzat do Bratislavy a pracovny cas sa tam prelina s tym mojim, aj som tej tete povedal ze ja chodim do prace mozem len vtedy a vtedy tak povedala ze potrebuju hentak takze nic. Ked budem nahodou na urade prace (co sa u mna nestava casto) tak sa k pripadu vratim... A co robite vtedy ak si kupujete nejaky produkt ci uz v banke ci uz u mobolneho operatora a zacujete tu magicku vetu: Mozeme poskytnut vase udaje tretim stranam? Mne to urobili ale bez opytania. Potom jasne ze idu telefonaty horedole. Ale na druhej strane mi ajtak nik nevola takze aspon niekto sa so mnou porozprava. A uz aj ten kolega ma novu fintu co ma vzdy prezvanal lebo on nechcel platit za hovor, tak ja som sa zacal vyhovarat ze nemam kredit tak robi to ze ma prezvana a ked dvihnem rychlo polozi a potom ze nas to rozpojilo...
game Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zverejnené 28. Apríl, 2016 tak mu to nedvíhaj. ľahká pomoc.-----mimochodom, tieto práce anketárov a predajcov cez telefón, už sme tu o tom kdesi popísali obšírnejšie, ale to sú skutočne práce na krátko ... na vyplnenie medzery medzi zamestnaniami, prípadne ke´d neikto skutočne nemá inú možnosť ... fluktuácia je tam neskutočne obrovská, a plat mizerný, prakticky základný.za tie peniaze si nechať nadávať od stoviek ľudí denne je skutočne len na krátko. pred pár rokmi som si dávala na profesiu ... hľadala som čosi. všetci, čo sa ozvali, boli telefonické firmy ... do jedného, brali by okamžite, na druhý deň, za minimálnu mzdu, denne cestovať do centra BA, do jednej kancelárie stôl pri stole a stovky telefonátov denne ... ako píše Tomáš, ako pochodil, nič sa na tom nezmenilo, vždy a večne zháňajú pracovníkov.za toto vymeniť to, čo má a čo robí vo svojej vrátnici, aj keď pri tom trhá burinu a robí všetko možné, by bolo postavené úplne na hlavu. toto nie je zamestnanie, to je niečo na mesiac, kým si človek nenájde niečo iné. čokoľvek, len nie toto. preto sa snažím byť pomerne ústretová a slušná k tým telefonujúcim.niekedy to je sem tam ťažké, ale zvyčjane to ide slušne.
Tomáš Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zverejnené 28. Apríl, 2016 Tak chcel som to ako brigadu popri praci a riesil som tu firmu kde bol kamos. K tomu ako na kazdeho pridu on mi sam hovoril ze tam boli cisla na takych ludi ze by som neveril... A to s tou profesiou je super napad, na nocnej budem kukat, tam by malo byt rovno uvedene ci toho telefonistu chcu na cely den abo len sam si urci... A skusim. Inac uz mam od druheho kamosa dohodenu robotu na stavbe v sobotu, a index noslus agentura hlada na nejake balenie krabic do DHL-ky a ze smenu urcujete sami bolo hned v nadpise... Stvrtok maju jediny den ked maju zatvorene tak idem zajtra sa aj na to pytat, ale to uz je ina tema. Proste ten telefonista este neni strateny.
game Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zverejnené 28. Apríl, 2016 takže späť k téme: človek sa snaží byť slušný. lebo ... zvyčajne je to ok, a na druhom konci tiež. a sú to bežní ľudia, a niekedy si predstavím, že som tam v katatrofálnom prípade mohla byť aj ja, alebo ktokoľvek. hlavne ale syn má teraz už nejaký čas problém s investičnými poradcami ... ako na neho došli zrovna s investíciami, neriešime, je to zbytočné, ale už pomaly pení takmer každý týždeň. zo začiatku ok, slušnosť, v pohode. ale už je toho moc,tí chlapi tam sú vlezlí ako opice, a nesmierne drzí, už to začína presahovať medze.
Tomáš Zverejnené 28. Apríl, 2016 Zverejnené 28. Apríl, 2016 Žaneta ich uzemnila tak že sa im vyhrážala že ich udá za obťažovanie a oháňala sa tam nejakými právami na súkromie telefónneho čísla atď. Viac už nevolali.
member2793 Zverejnené 29. Apríl, 2016 Zverejnené 29. Apríl, 2016 v posledných mesiacoch sa volania poriadne preriedili, ako komu, mal som dlhšiu dobu pokoj, a teraz behom týždňa 3x.1x z banky - ponúkali nejaké úvery a akúsi debilnú nálepku na bezkontaktné platenie či čo to malo byť... 2x ponuka na "výhodné" tlf. paušály, raz O2, potom Eurotel - vybavil som ich pomerne rýchlo, s tým že mi volajú na firemné číslo, a že keď by teda veľmi chceli aby som telefonoval cez nich, tak im môžem dať kontakt na riaditeľa firmy, nech sa dohodnú s ním :lol: nasledovala potom otázka že či mám aj súkromný mobil - odpovedal som že mám, a s prianím pekného dňa som hovor zložil :smile3:
Tomáš Zverejnené 30. Apríl, 2016 Zverejnené 30. Apríl, 2016 Telekomunikačné fitmy otravujú neustále. Ja som mal od nich hovor podobne že niečo ponúkali, na niečo sa pýtali, odpovedal som podobne viem že mi to tak nahralo že niečo povedali na čo sa dalo že ani my nebudeme a zložil som. Už nezavolali. A dealeri z telecomu chodia dosť pravidelne k bytom ako jehovisti. Už boli cca 3x a za poslednú dobu a pnaposledy tento týždeň. U nás nik nebol doma len ja, a akurát som odchádzal keď ukecávali susedov oproti. Akurát prišiel výťah a rýchlo som nastúpil ani sa opýtať nestihli. A na byt mohli klopať, zvoniť koľko len chceli hehe... Už by mali proti nim zákony spraviť. Veď keď človek niečo chce tak si ide za tým. Napríklad kebab mi nemusia ponúkať formou telefonátov/letákov/návštevami a idem si za ním či prší, či fúka a keď je v našom meste zavretý tak som schopný aj vycestovať do susedného mesta len aby som si ho mohol dať. Pointa je to že to čo chcem za tým si pôjdem neúnavne. A čo nechcem to jednoducho nechcem.
member2793 Zverejnené 30. Apríl, 2016 Zverejnené 30. Apríl, 2016 "jehovisti z telekomu" raz chodili aj po bytovke v ktorej býva kolega, ponúkali internetové pripojenie. keď zazvonili u neho, prvé sa pýtali od akej firmy majú pripojenie. kolega povedal jednu miestnu firmu, a oni že nech povie koľko mesačne platí, že mu určite dajú výhodnejšiu ponuku... on ich odpálil:"My máme internet zadarmo, žena v tej firme robí a má to ako zamestnaneckú výhodu. Ale keď máte výhodnejšiu ponuku, tak sem s ňou, len som zvedavý ako to chcete cenovo podliezť..." :smilieee:
Tomáš Zverejnené 1. Máj, 2016 Zverejnené 1. Máj, 2016 Hahahaaaa to bola peckaaaaa! Žeby ešte oni platili za to že má ich internet... Áno začínajú tým že aké máme pripojenie, či televíziu. Odpoveď je podobná. Televízia mi stačí tá čo je na anténe zadarmo (keď je reklama si idem po jedlo, na WC, pozriem RP-čky) ale pri nejakom HBO kde to ide v kuse ani si odskočiť nemôžem a ešte za to aj platiť? Tssss... A pripojenie mám vždy najlepšie na trhu lebo ako vravím čo ma zaujíma to si sám obehám. Funfón má za prenos čísla net zadara na pol roka. Tak každý polrok prenesiem nejakú simkartu k nim a to je celá investícia Potom len surfovať. Kedysi som kradol wifi od susedov ale už to majú zaheslované... Vždy sa nájde spôsob. Takže pointa celého je že im poviem ja mám už ten najlacnejší a keď bude ten najlacnejší u vás tak sa to dozviem a idem si po Easy kartu... ;-)
member2793 Zverejnené 20. September, 2016 Zverejnené 20. September, 2016 dnes som použil už raz vyskúšanú a osvedčenú fintu :thumbsup:20 minút pred fajrontom mi zvoní telefón, zdvihnem, a ozvalo sa: - Dobrý deň, sme xyz, mali by ste chvíľku času na monitorovaný rozhovor?- Viete teraz som v práci, ale skúste mi zavolať za pol hodiny.- Áno samozrejme.- Ale ak by ste boli taký dobrý, tak z iného čísla.- Prosím?- No viete, číslo z ktorého voláte teraz, si dám do blacklistu, a to druhé potom tiež ... už ich tam mám celú zbierku. :P číslo som samozrejme do blacklistu dal, a z druhého sa mi už neozvali... strašné čo sa deje v tomto štáte, už ani na telefonických jehovistov sa nedá spoľahnúť :smilieee: 1
Tomáš Zverejnené 22. September, 2016 Zverejnené 22. September, 2016 To mi pripomenulo taký odpich na kolovacie dopisy čo zvyknú chodiť že rozošli to 10 ľuďom a bla bla bla a odpoveď mala byť že: Jasné, rozošlem všetkým známym aby si ťa zablokovali lebo rozosielaš spam! Mňa prekvapila vec, keď som sedel akurát v rýchliku a zvonil mi telefón a nejaká žena z banky že či nemám záujem o predschválenú pôžičku ale nešla rovno k veci ale obkecávala že máte nejaký sen? (Na toto by sa dalo reagovať štýlom cloveka2 že napr. jasné že mám! Môj sen je aby ste ma už viac nekontaktovali!) ale ja som jej vysvetlil to čo raz už aj game spomínala že: zakrývaj sa takou perinou na akú máš! Nebudem si kupovať niečo na čo vlastne ani nemám peniaze... Ale menšia off-topic otázka na axela a game: Je mi ale čudné že mne čo chodí na účet nestabilný minimálny príjem (rôzne brigády, raz mám prácu raz nemám) a ponúknu mi pôžičku? Človeku čo je vkuse v mínuse že nevyžije ani toho čo zarobí? Však z čoho by som im to splácal keď už 2 týždne pred výplatou mám 40 centov v peňaženke a mínus 2 eurá na účte? (odpovede môžete citovať v nato určenej téme nech neodbáčame).
game Zverejnené 22. September, 2016 Zverejnené 22. September, 2016 Ale menšia off-topic otázka na axela a game: Je mi ale čudné že mne čo chodí na účet nestabilný minimálny príjem (rôzne brigády, raz mám prácu raz nemám) a ponúknu mi pôžičku? Človeku čo je vkuse v mínuse že nevyžije ani toho čo zarobí? Však z čoho by som im to splácal keď už 2 týždne pred výplatou mám 40 centov v peňaženke a mínus 2 eurá na účte? (odpovede môžete citovať v nato určenej téme nech neodbáčame). to je o telefonickom kontakte, Tomáš.nemá to nič spoločné s tým, aký máš príjem, to je telefonistom ukradnuté. oni prípadný záujem o produkt len posunú ďalej - to o príjme by sa sledovalo až potom, keby si ten úver či čokoľvek chcel. je to normálna telefonická ponuka - ber to tak, že tí ľudia, ktorí tam chudáci sedia za telefónmi, telefonujú a nechajú si nadávať od kdekoho - dostanú vytlačené telefónne zoznamy a podľa nich s pravítkom na zozname idú doradu a telefonujú a ponúkajú práve aktuálnu ponuku. nehľadaj za tým tajomstvo. to, či a ako s tvojou prípadnou pôžičkou, by riešil až príslušný pracovník, keby si na ponuku prikývol.toto je len ponuka, podľa zoznamu. takže je to o predajcoch cez telefón. nie o tvojom prípadnom úvere. toľko k tomu.
Tomáš Zverejnené 23. September, 2016 Zverejnené 23. September, 2016 V poslednom čase mi už len z banky a od mobilného operátora volávajú... Kedysi to bolo horšie. Jaj a toto som ešte zabudol: Volali mi nedávno aj z O2 že mi ponúkali nejaký taký paušál čo len cez zákaznícku linku sa dá objednať konkrétne pri tom hovore ak si to dám a začala že je to lacnejšie od štandartných paušálov... Tak ja som jej nevynadal ani nezložil ale rekú no dajte tú ponuku (ja som už mal nachystané ako ju sundám) lebo nech povie čokoľvek tú kombináciu akú mám je najlacnejšia na trhu už lepšie nemôže nikto dať... Tak spustila že hovory za toľko, internet za toľko... Vravím jej ak mi viete dať internet zadarmo (pozn.aut. prakticky zadarmo lebo spravím prenos čísla pod funfon a mám na polroka net zadara a po polroku prenesiem naspäť do O2 a hneď po prenose opäť prenesiem na funfon a zase platí akcia a takto to robím s tým istým číslom už pomaly dva roky a furt to funguje, keďže prenosy sú zadarmo tak ma to prakticky nič nestojí len som dva týždne bez netu) a viete mi dať minútu hovoru do celej EU za 4 centy tak sa mi môžete ozvať... Ona že nooo bohužiaľ toto vám neviem ponúknuť... Viac nevolali.
flora Zverejnené 30. Október, 2016 Zverejnené 30. Október, 2016 Minule volala otcovi nejaká pani, ktorá mu chcela predať akési bambusové ponožky. A to je niečo pre neho. On sa na tých predajcov cez telefón vyslovene teší. Pani mu núkala ponožky a on s ňou aktívne komunikoval. Až veľmi aktívne. Zaujímal sa odkiaľ ponožky sú, kde sa vyrábajú a pani mu popri tom povedala, že sú švajčiarska firma. A to ona nemala robiť. Od vtedy otec sa vehementne dožadoval toho, aby mu vybavila švajčiarske občianstvo, lebo veď :" má tie kontakty vo švajčiarsku " :) Pani o ponožkách a on stále dookola o tom istom. Robil zo seba úplného debila. No držal ju na telefóne trištvrte hodiny. Pani zavesila ako prvá. Aj tak teda vydržala dosť dlho. :)A hovor bol monitorovaný. Teraz si ho môžu vo firme púšťať ako odstrašujúci prípad. Pri školení nových zamestnancov učia, že ak majú na linke takého "magora" môžu rovno zložiť.Teta si toto číslo určite podčiarkla červenou :) 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz