Skočiť na obsah

Pripojenie internetu cez Nokia C7 do pc

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Už druhý krát sa mi na dovolenke stalo, že som sa nemohol pripojiť z pc na wifi systém pri ubytovaní. Ale na telefóne mi to išlo, je to ale nepohodlné a malé, tak ma napadlo, či nie je vyriešené nejakou aplikáciou v mobile, že ak by som pripojil telefón káblom k pc, tak mobil by fungoval ako prijímač wifi signálu, ale zobrazovanie by bolo na monitore nootebooku..alebo nejak tak.

Neskúšal niekto zo zdarným koncom?

Ďakujem

• Odpovedí 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• alarm

3

• Ryan Giggs

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Pochybujem ze je nieco take mozne.

Zdielanie moze fungovat len ak mas mobilny internet a ten zdielas cez wifi (telefon tu sluzi ako hotspot). V zahranici su ale tie cenynasich operatorov horibilne, Mozno kupit nieco tam?

Alebo, prepojit telefon s nejakym zobrazovadlom (monitor, TV) cez video kabel, ovladanie a pisanie ale aj tak ostava na telefone. Akurat sa zvacsi obraz.

//tak beriem spat. Co tak patram, udajne by toto mala zvladat aplikacia Joiku Spot.

Zverejnené

tú aplikáciu som našiel už včera, ale nemám skúsenosti....

Zverejnené

asi vyriešené...

C7 má priamo v menu možnosť pripojiť ako modem káblom ,aj teraz som tak pripojený, akurát dúfam, že nie som pripojený cez niečo iné :zubiska: .

Problém, ktorý neviem odstrániť je, že každých cca 30 s sa z domácej siete, kde som pripojený cez wifi telefón odpojí a namiesto "pripojené" píše len "známe".

Mobilné dáta "vypnuté!

Povoliť mobilné dáta "len v domácej sieti"

...tak neviem ,čo platí...

:happyroll: už to ideeeeeee :ahooj: :ahooj:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov