autoskola456 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Dobry vecer, Vam vsetkym prajem,mam takuto otazku: chcem si zakupit telefon, ktory bol vybrany v (ORANGE, T-Mobile) centre v Bratislave. Ja pochadzam z Presova. Viete mi poradit ako to bude so zarukou, ak sa pripadne nieco poskodi na telefone? Staci to reklamovat v Presove v Orangii?A este ina moznost: Telefon bol kupeny za hotovost v O2 v Bratislave. Da sa reklamovat v O2 v Presove, alebo nie? Dakujem za odpovede : ) pekny vecer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Môžeš to reklamovať v ktorejkoľvek predajni daneho operatora kdekoľvek v SR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoskola456 Posted July 2, 2012 Author Share Posted July 2, 2012 Aj ked sa jedná o sútaž? Mobil bol totiz vyhrany v O2 ako darcek. Dá sa reklamovat ano? Mobil vybraný v Bratislave a reklamacia v Presove, ale teda majitel musi byt pritomny? Lebo ja ten mobil kupujem na dobierku a bojim sa ci ho budem mohol reklamovat. Dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Je jedno či ho berieš na dobierku, osobne alebo hoci aj letecky. Je to jeden predajca, jedna spoločnosť. Musia to prijať na reklamaciu. To je jedna vec. Druha je ta, že nech nakupiš akykoľvek tovar od ktorehokoľvek obchodu, tovar nemusiš reklamovať v predajni, ale môžeš aj v najbližšom autorizovanom servise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts