Skočiť na obsah

Sci-fi či fantasy filmy sú nám bližšie?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Solaris je najlepsie precitat. veci tam do seba viac zapadaju. no videl som iba ten s Clooneym, mozno Tarkovskij to vystihol lepsie (dvakrat som bol vychystany do FK, ale ani raz to nevyslo). no ak mam pravdu povedat, prepisat Lemove knihy do filmovych scenarov musi byt velmi zapeklita uloha (hoci z Nepremozitelneho by mohol byt slusny akcnak).

• Pred 3 rokmi...
  • Odpovedí 26
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Pseudonka

8

• game

5

• Ryan Giggs

5

• xenocide

5

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené obrázky

Zverejnené

malá hádanka pre milovníkov sci-fi filmov  :klobuk:

postavičiek plechových stvorení a robotov kdejakého druhu sa vo filmovom svete stvorilo neúrekom ... jeden krásnejší a sympatickejší než druhý ...

pamätáte si na počítačovo-animovaný vedecko-fantastický film z roku 2008 vytvorený filmovým štúdiom Pixar Animation Studios: Wall -E ?

na tomto obrázku robotickej parády je malý ušmudlaný vysuperovaný "wolly" schovaný ... nájdete ho? :)

(obrázok je klikateľný na väčší formát - zdroj netuším - obrázok je starší, takže geniálne robotíky z najnovšieho Star Wars tam napríklad nie sú...)

post-3-0-93893400-1451151484_thumb.jpg

( chvíľu - asi minútu či dve, mi to trvalo ... ale našla som, je tam  ... máte ho? :) )

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov