Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ok, ako volic Bugara som dokazal prekusnut niekolko momentov

-ked isiel s Ficom a Dankom do koalicie, vravel som si, ze ok, bude brzdit

Bela vsak nebrzdil, zohol sa a v predklone sebou nechal v y j e b a v a t, cele styri roky. Most skratka cely cas plnil submisivnu rolu v koaliciii. Nieco pozitivne by sa dalo najst na konani Zitnanskej, ale ta s tym uz sekla a Most tak bol pre Fica a Danka zaujimavy iba ohladom poctu poslancov na schvalovanie ich navrhov.

Zverejnené

nejako tu idete pranierovat Bugara a jeho politiku.....no ale sem dajte, ako by to vyzeralo, ak by bol povedal ze do vlady nejdu....a tiez SNS, keby sa bola postavila na zadne, ako to predviedla "harakterna" Zitnanska s tym "harakternym" trenerom karate....aka bola ina zivotaschopna alternativa?.....ja si myslim, ze to bolo mudre a zodpovedne rozhodnutie....ak volis stabilitu pred chaosom, tak sa jedna aj za cenu straty vlastnej "popularity" vo verejnosti....prave tu je vidiet sila charakteru....

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov