robopol Zverejnené 13. Máj, 2013 Zverejnené 13. Máj, 2013 davas argumenty, ze preco by nam nieco davali zadarmo, ze prisli studovat, takze umitania mozu brat a dostavat? :) To je dost chabe vysvetlenie. Ked prisiel Maxwell a dal rovnice elktromagnetickeho pola, zaplatil si mu za to ked ich teraz studujes? to všetko sa javi a ma tendencie rozpravky starej matere. Kludne mozes dat na internet aj to najcennejsie co umitania maju a nic sa nestane, kludne to ostane aj roky nepovsimnute:) A ten kto tomu porozumie tak tomu to bolo urcene nie gorilam co maju dostat samopal. :) Ja teda neviem ci tebe staci, ze par ludi uverilo ze cita nieco cenne a ty si sa k nim pridal, ale to nestaci ked pridana hodnota je nulova tych textov.
Bohus Zverejnené 14. Máj, 2013 Autor Zverejnené 14. Máj, 2013 Súhlasím s tým, že dané informácie Ummiťanov sú a budú z rôznych dôvodov roky nepovšimnuté na internete veľkou väčšinou populácie. Možno aj preto, že sú to len fragmenty teórií, ktoré sú momentálne pre nás využiteľné podobne, ako balíček pekných farebných svetelných diód pre Indiána v brazílskom pralese. Aj keď by vedel, ako diódy fungujú, môže si z nich akurát urobiť okrasnú retiazku na krk, ak jeho kmeň nie je v kontakte so svetom. Ale ja by som spomínaným dokumentom nulovú hodnotu neprisudzoval. Už len preto, že veľa Španielov vzdelanejších ako ja, si dalo tú ukrutnú námahu, aby zozbieralo útržkovité informácie a predložilo ich ľuďom, ktorých to zaujíma, v konzistentnej forme. Ja s úctou si dávam pred nimi klobúk dolu. A čo sa týka Maxwellových rovníc, tiež súhlasím s tebou, že by sa nové poznatky mali vzájomne poskytovať celosvetove zadarmo. Vo svojom príspevku uvádzam len názor Jeana Pierre Petita, ktorý tvrdí, že vo vedeckom svete sa len tak zadarmo nikomu neposkytujú "poklady" toho druhu. Asi vie, čo tvrdí, ja sa vo svete vedcov nepohybujem a nemôžem tu na fóre zodpovedať za daný stav a byť za to kritizovaný . Kedysi Američania popravili manželov Rosenbergovcov za to, že údajne prezradili Rusom nejaké detaily súvisiace s výrobou atómovej bomby. Predstavme si, že by Ummiťania zabudli vo svojich dokumentoch určených pre amerického korešpondenta "vycenzurovať" nejaký strategický údaj . (Robili to často aj dodatočne, keď španielsky pisár mal už napísaný dokument, ktorý mu diktovali.) A tento americký občan by sa dozvedel, ako je možné uskutočniť konverziu do iného priestoru. Len by jedného dňa americká armáda zistila, že všetky atómové hlavice má deaktivované, nefunkčné. CIA by dodatočne zistila, že na všetkých základniach sa zničoho - nič vynoril lietajúci objekt, vyslal nejaký silný impulz, ktorý zničil hardvér rakiet a zmizol. CIA by zistila aj to, že americký občan poskytol dokumenty Ummiťanov Rusom a Číňanom a tí už disponujú lietajúcimi diskami schopnými vynoriť sa na okamih a v zápätí zmiznúť kdekoľvek na Zemi. Americký občan by sa hájil, že nové poznatky poskytol ľudstvu ( a že na Američanov v pracovnom zápale zabudol :) ), tak ako Maxwel poskytol rovnice zadarmo celému ľudstvu.Asi netreba hovoriť, akého ocenenia by sa mu dostalo od amerických orgánov. Preto trvám na svojom názore, že Ummiťania nech aj naďalej veľmi dobre strážia svoje technické informácie a informácie z oblasti fyziky. To čo skôr ľudstvo potrebuje, to sú informácie z oblasti medziľudských vzťahov a spoločenského zriadenia.
tyso Zverejnené 14. Máj, 2013 Zverejnené 14. Máj, 2013 bohus, za prve skutocne v tychto textoch nie je ziadna fyzika, ide o popis utopie. A uprimne, je to velmi ludska utopia, jej zdroje sa daju najst. a oprava, tam kde je fyizka, tam je chybna/ Kludne si teda ver, ale skutocny zaklad to nemam. A skutocne vela spanielov ? Uprimne tomu neverim, okolo jedneho blazna sa hybe vacsinou len par ludi, skus teda preverit ci ide o skutocnych ludi alebo sa niekto snazi vytvorit zdanie davu. V tejo oblasti je napriklad vhodne studovat jaraja, jeho dusevna porucha je jasna, produkuje stovky dokumentov, vytvoril si desiatky fiktivjnych podporovatelov. Dusevna porucha neznamena ani automaticky nizsiu inteligenciu,
robopol Zverejnené 17. Máj, 2013 Zverejnené 17. Máj, 2013 Bohus, Ovela prostejšie je že žiaden umitan tu nebol a nestudoval a nekomunikoval s petitom, ci kym:) Take veci sa needaju spolahlivo ututlat. A argumenty typu ze nedajme im technologiu lebo sa pozabijaju:) No a veru uz taku mame, mozeme sa vyhladit. Lenze to je nelogicke, alebo aj logicke. V skutocnosti je to jedno navzajom sa potrebujeme a ak nie tak sa vyhladime. Bude to akurat epizodka vo vesmire. Nic sa neudeje vzhladam na ten priestor. Ale aj tak to je jedno co pisu umitania:) ked si to schovavaju nech si to nechaju pre seba a nech odletia odkial prisli :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz