Skočiť na obsah

Hlas Česko Slovenska


game

Odporúčané príspevky

post-3-0-39221800-1328484777.jpg


spoločný projekt Markíza a Nova.
Od apríla 2012 formát obsadí nielen nedeľný, ale aj pondelkový prime-time. Záverečné "grandfinále" odvysielajú sesterské stanice mediálnej skupiny CME v nedeľu 3. júna 2012.

- "Je to nový, celkom unikátny projekt, ktorý vo všetkých teritóriách láme rekordy sledovanosti. Doposiaľ si ho zabezpečilo okolo 21 krajín. Tento rok bude aj v Británii, Belgicku či Austrálii. Podľa nás je to to najlepšie, čo je momentálne na trhu k dispozícii," povedal generálny riaditeľ TV Nova Jan Andruško.
- "Do tejto šou sa dostanú len dobrí speváci a koučovia im pomôžu v rozbehu ich kariéry," povedala riaditeľka programových služieb TV Markíza a Doma Silvia Porubská.
- "Rozhoduje len kvalita hlasu, koučovia hrajú najdôležitejšiu úlohu, máme hviezdnu zostavu. Trénujú svojich súťažiacich, podporujú ich, vznikajú medzi nimi kamarátsva, je tam teda aj emócia. Koučovia si konkurujú, každý sa snaží vypestovať si v tíme ten víťazný Hlas Česko Slovenska. Aj vďaka koučom to bude, myslím si, veľmi úspešná šou," povedal režisér a kreatívny producent Pepe Majeský.

- "Táto šou je od prvého okamihu fantasticky pripravená, čo je veľmi dôležité," povedal moderátor Leoš Mareš, ktorý šou bude moderovať so speváčkou Tinou.
- Kouč Patrik "Rytmus" Vrbovský sa teší, že v rámci šou bude môcť uplatniť aj svoje producentské schopnosti a narozdiel od SuperStar je založená iba na kvalite spevu. Ďalšími koučmi budú Dara Rolins, Michal David a Josef Vojtek zo skupiny Kabát.


dnes som to zaregistrovala prvý krát, čo to ako to ... tak prask do koní, a pozerajte, a prosíme odborné recenzie :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

chystá sa niekto sledovať najnovšiu spevácku zábavu ?

teraz čítam tu vyššie, že od apríla, a ešte je len február, ale nikdy nie je dosť skoro začať, o zábavu más na dve hodiny postarané ... :)

 

dnes na Nove, vybraná upútavka z programu http://www. tv.seznam.cz/ :

 

Hlas ČeskoSlovenska

 

19. 2. 2012, 20:00 - Nova, zábava, 115 min, Premiéra, stereo vysílání

 

Výběr naslepo. Souboj o nejkrásnější hlas na TV Nova pokračuje! Nezáleží na vzhledu, rozhoduje pouze pěvecký talent! Poprvé v historii televizních show si koučové Dara Rolins, Patrik Vrbovský, Michal David a Pepa Vojtek budou svůj tým vybírat na základě jediného smyslu - sluchu! Na pódiu se jako exkluzivní host objeví Karel Gott. Moderují Leoš Mareš a Tina

 

Souboj o nejkrásnější hlas na TV Nova! Nezáleží na vzhledu, rozhoduje pouze pěvecký talent! Poprvé v historii televizních show si koučové budou svůj tým vybírat na základě jediného smyslu - sluchu!

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rôznych súťaží, založených prevažne na posudzovaní spevu je už toľko, že aspoň ja osobne som nimi dokonale presýtená. TV mi ide väčšinou len ako kulisa , takže nemôžem tvrdiť, že som zachytila všetko podstatné, že som tou osobou, ktorá dokáže podať to najdôveryhodnejšie ohodnotenie.

 

Hádam všetko sa tam objavujú speváci, ktorí spievať vedia. Kto a akým spôsobom ich tam niekto vyberal netuším, ale občas sa tam vyskytne aj meno známejšie. Aj vekové zloženie vystupujúcich je rôzne ... od asi 16-ročnej slečny po osobu, ktorá oslávila už aj niekoľkonásobok 16. rokov.

 

Porota, ale podľa môjho názoru hlavne slovenská časť poroty sa snaží svojim hodnotením kopírovať amerických porotcov, čo mne teda hodne vadí. Asi najkultúrnejšie vystupovanie tam má Michal David a spolu s ním aj Pepa Vojtek. David si toho v živote už "preskákal" naozaj hodne a takým dojmom prehľadom pôsobí aj jeho vystupovanie a hodnotenie spevákov. Stále si myslím /a možno to nie je celkom správne/, že pre spevákov a možno nielen pre tých, ktorí sa rozhodnú dostať sa v tejto súťaži pod "jeho krídla" je z celej poroty schopný ako jediný urobiť najviac. Pepu Vojteka som ako speváka nejako neregistrovala, ale tu v porote, v hodnotení spevákov je pre mňa príjemným prekvapením. O Patrikovi Vrbovskom, alias Rytmusovi som nikdy dobrú mienku nemala a vo vystupovaní, v hodnotení ma len utvrdzuje v tom, že produkcia mala, či mohla vybrať do poroty niekoho, koho vystúpenie by bolo na úrovni. Skrátka, aj Daru, aj Rytmusa by som vymenila za niekoho menej kontroverznejšieho. Medzi Rytmusom a českou časťou poroty to občas zaiskrí a aj keď to česká strana zatiaľ riešila skôr s úsmevom, nie vždy pôsobí vystúpenie Rytmusa ako vtipné.

 

Ale ... možno iní a hlavne mladí majú na vec úplne iný názor.

Toto je len pár slov za "radu starších", ktorí majú na kultúrnu zábavu trosku iný názor. :hmmm:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No ja som to posledne 2 nedele, co sa to vysiela pustene mal.

 

Ako velmi pozive vidim uroven kvality spevu - kedze do tychto verejnych kol dostali len ti, ktori uz prvym sitom presli.

Dalsi velmi dobry a originalny element je to, ze porotcovia hodnotia naslepo iba podla spevu.

Jedine co nemusim je Dara a Rytmus, ktori su dost trapni (vsak ako obvykle), ale inak sa to da.

 

Niektori spevaci fakt vynikaju nad ostatnymi, vcera skvela ta blondina, co sa potobala trosku na AnnaSophia Robb (Most do krajiny Terabithia).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Akurát včera som to pozeral, neviete prečo keď spievajú, tak Dara furt tak divne hýbe hlavou ako keby si potrebovala krčné stavce ponaprávať?

 

Inak celkom to ujde, aj keď v podstate to nie je nejaká zásadná novinka. Nájsť niekoho, z koho budú môcť vytrieskať peniaze.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som včera pozeral, dlho som váhal či to budem pozerať no nakoniec ma Pepa Vojtek a Michal David "nalákali" aby som si to pozrel. Podľa prvých dojmov sú tam dobrí speváci ... lepší ako v Superstar ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Koučovia mali včera poslednú možnosť vybrať si zbývajúcich spevákov do svojho "družstva", a tak má každý po 14 spevákov ... spolu sa ich teda do ďalšej časti súťaže dostalo 56. Každý kouč si podľa svojho vlastného výberu priberie jedného pomocníka, s ktorým "preriedi" svoju skupinu na polovicu ... vždy budú spievať dvaja a dvaja a kouč so svojim "pomocníkom" jedného z dvojice pošle domov.

 

Pepa Vojtek si "na pomoc" vybral muzikálovú speváčku Lindu Finkovú, Michal David člena skupiny Elán Vaša Patejdla, Dare bude "pomáhať" Newyorčanka Tonya Grawes zo skupiny Monkey Business a s Rytmusom bude Tomi Popovič.

 

Všetci, ktorí sa v tejto "súťaži" dostali na obrazovku spievať vedia ... niekto možno lepšie, niekto horšie, výkon niektorých možno ovplyvnila tréma, ale tak či tak, stále obdivujem kde sa toľko tých krásnych hlasov u nás dá nájsť ...

... až na to, že súťaží spevákov je už toľko, že v iných súťažiach by ich už naozaj také zastúpenie byť nemuselo.

 

Je jasné, že v tejto súťaži sa na obrazovky dostalo aj veľa profesionálov, ale obdiv si zaslúžia hlavne tí "neskúsení a neopozeraní", ktorí majú obdivuhodný hlas, ktorí nabrali v sebe odvahu súťažiť na tak veľkom javisku, pred mnohopočetným publikom a "so cťou" prijali aj nie vždy pre nich priaznivé hodnotenie poroty.

 

Nech však už túto súťaž vyhrá ktokoľvek, jeho najväčším úspechom bude s najväčšou pravdepodobnosťou tých posledných pár minút slávy po vyhlásení víťaza, patetické potľapkávanie po pleciach moderátormi a porotcami a ...

... po roku si na neho už nespomenie hádam nik a možno bude problém spomenúť si vôbec na jeho meno.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Výber naslepo skončil v minulom diely a teraz nasledoval súboj. Každý tréner zo svojho tímu musel porobiť dvojice, z ktorej vždy jeden musel vypadnúť ... niektoré súboje boli dobré, niektoré nie, no ten posledný bol najlepší ... Postavil proti sebe Annu Veselovskú a Luciu Dobrovodskú ... víťazkou bola Veselovská

 

http://www.youtube.com/watch?v=D3b3XCTAn84

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

lucia a anna boli fakt dobre... ale je to zasluha aj rytmusa a vyberu songu... :thumbsup:

zato ti dvaja davidovi /muzikalovy spevak a taky mlady chlapec/, to bolo desne, oboch by som poslala prec...

velmi zalezi ake dvojice zostavia, lebo z tych bab hore by som nechala obe, z chlapikov nizsie by som poslala prec tiez oboch...

..raz, ked budem v porote...... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

včera večer bolo tých duetov čo boli dobré viacej a nebola núdza o prekvapenia ... teda aspoň u mňa .... napríklad súboj

 

Ivanna Bagová vs. Jaromír Hnilica - vyhrala Bagová http://hlascs.nova.c...ir-hnilica.html

 

Barbora Blahová vs. Kristína Zakuciová - vyhrala Zakuciová http://hlascs.nova.c...-zakuciova.html

tu sa mi fakt Barborin hlas páčil viacej, i keď Kristína to zaspievala lepšie

 

pri ostatných vystúpeniach môj názor je totožný z porotou

 

no som zvedavý kto postúpi zo súboja

 

Simona Fehérová vs. Michal Chrenko http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/souboje/souboj-simona-feherova-vs-michal-chrenko-jak-dopadne-hlasujte.html

 

hlasovo aj spevácki tam bola Simona rozhodne lepšia ... ale Rytmus sa na ňu včera pekne nahneval ...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Spevákov v tejto súťaži je celkom príjemné počúvať, pretože spievať všetci vedia, takže k žiadnym "úletom" v podobe hviezdnej roty nedochádza a zo strany nás laikov zohrávajú v hodnotení s veľkou pravdepodobnosťou určitú rolu aj sympatie.

 

V duete Lenka Jankovská vs. Elin Špidlová /kouč Dara/ sa mne osobne viac páčil spev Elin, rozhodnutie však padlo na Lenku. Dobré boli obidve, ale či sa "šťastie" na stranu Lenky priklonilo aj preto, že Elin čaká bábätko ... kto vie.

 

Na dvojicu zo skupiny Rytmusa /Patrika Vrbovského/ - Simona Fehérová vs. Michal Chrenko boli v tlači aj v TV upútavky už niekoľko dní vopred s jednoznačným textom ... opitá, drzá, arogantná, nevychovaná, neprofesionálna, atď. /hmm ... ako keby Rytmusovo vystupovanie bolo "ľúbivo" uhladené!/

Po včerajšom vystúpení dvojice však rozhodnutie "odstrihli" s tým, že verdikt kouča sa dozvieme o týždeň.

 

Že z tejto dvojice postúpi práve Simona je skoro jasné ... jednak to bolo zrejmé z jej poznámky pred "odstrihnutím", jednak spievať vie a Michala dosť zatienila a samozrejme, TV potrebuje na zvýšenie sledovanosti aj niečo kontroverznejšie, nielen pekné "uhladené" vystupovanie a hlasy /aj keď je to súťaž o speve/.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Otázne je, či je pravda to, čo píše dnešný bulvár ...

... alebo sú to všetko len "zaručené" informácie za účelom zvýšenia sledovanosti?! :)

 

Rytmus teda posunul ďalej priemerného speváka Michala Chrenka a Simonu poslal domov. Dostane divokú kartu? „Aj keď Fehérová vypadne zo súťaže, máme dosť talentov, ktorí zahviezdia,“ tvrdí Majeský. „Je to obrovská škoda,“ krúti neveriacky hlavou človek zo štábu. V kuloároch sa okamžite začalo šepkať o Fehérovej opätovnom návrate. „Televízia zvažuje možnosť jej návratu do Hlasu. Neviem, či udelenie takzvanej divokej karty je v súlade s licenčnými pravidlami šou. O všetkom sa rozhodne onedlho,“ doplnil náš zdroj. Otázkou ostáva, u ktorého kouča by speváčka druhú šancu dostala.

 

http://www.pluska.sk...voku-kartu.html

a tiež ... http://hudba.zoznam....imonu-feherovu/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na zaklade jej vyhlasenia "rytmus, si kral" po zaspievani a prichodu za kamaratmi, som usudila, ze sa jedna o ironiu, nakolko ju vyhodili zo sutaze

 

hnusia sa mi takyto ludia, ktori nemaju respekt pred ludmi, ktori ich chcu nieco naucit, pomoct im

tato slecna s takymto pristupom daleko nedojde .. tam kde sa vyzaduje respekt, je potrebne aby sa dodrziaval..a jej potreba reagovat despektom sa jej velmi vypomsti

 

nakolko je to show, neviem odhadnut ci postupi alebo nie, spev a hlas mala uzasny, aj ako zjav bola velmi zaujimava, takato povaha by bola mozno zaujimava do show...na druhej strane si nemyslim, ze by rytmus do toho isiel

a porovnavat jej vystupovanie s rytmusovym je nemiestne .. to ze je vulgarny alebo sebavedomy...a? faktom je ze je najuspesnejsim umelcom na Slovensku

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a porovnavat jej vystupovanie s rytmusovym je nemiestne .. to ze je vulgarny alebo sebavedomy...a? faktom je ze je najuspesnejsim umelcom na Slovensku

 

to že je úspešný ešte neznamená že môže byť vulgárny :) či môže ? ak bude ona dakedy úspešná ma povolenie spoločnosti sa tak chovať ? ja mu to zakazovať nejdem no neviem prečo by sa to nemohlo porovnávať :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to som nepovedala :)

ja len vidim mnozstvo negativnych nazorov na ucinkovanie Rytmusa v tejto show, resp hockde

a ked sa opytam preco, tak prva odpoved je "je vulgarny", a ja poviem "a co dalej?" .. mozno spomenu jeho tvorbu

tak dam do suvisu inych rapperov, zahranicnych, ktori su uspesni... odpoved je "no ale to je nieco ine" .. tak sa opytam ze v com

rovnake nadavky, rovnake vystupovanie, rovnaky uspech

 

ja sa nezastavam rytmusa, tiez mi pride v niektorych momentoch tupy, hrajuc sa na nieco, co mu ani tak nejde

ale to neustale porovnavanie a sledovanie kazdeho kroku, frazy, gesta ... tam by nas malo skor trapit ze mlade dievca nema respekt pred nicim a nikym, dievca, ktore moze vytvarat hodnoty, mali by sme sa opytat, ze mozno niekde spolocnost urobila chybu

 

chyba je mozno aj ta, ze je rytmus v tv, chyba je aj ta, ze telka dava do eteru taketo show, chyba je ta, ze cele je to o komercii a my sme jej konzumenti

ale tak to proste je

a pokial budu divaci, budu aj taketo nezmyselne show-ky

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mne to pride prilis tvrde, ze ju vyrazil, ak ano... kazdy robi chyby, mal jej vycistit zaludok a posunut ju dalej.. alebo potom sa hrame, ze ide o hlas a o hlas vlastne nejde.. ale simona ma reklamu a akakolvek reklama je reklama...

a mozno sa simona moze na tuto sutaz onee...

Kapela Pitch Bender je česko-slovenská formace momentálně působící v Praze. V březnu 2012 se skupina umístila na druhém místě v soutěží Czech Jazz Contest. Frontmankou je Simona Fehérová, talentovaná zpěvačka s groovy-bluesovými cítěním, vyhrála cenu za nejlepší sólový výkon v soutěž Junior Jazz

kuk

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... akou "zhodou okolností", akou čírou "náhodou" sa do finále dostala

presná polovica spevákov z Čiech a zo Slovenska. :)

Koučovia si dali záležať, aby sa ani jeden národ necítil ukrivdený ... :smile2:

http://hlascs.nova.c...brika/soutezici

 

Pepa Vojtek

Daniel Mrózek – CZ

Jakub Pohle – SK

Markéta Poulíčková – CZ

Barbora Švidraňová – SK

Veronika Vrublová - CZ

Kristína Zakuciová – SK

 

Michal David

Ivanna Bagová – SK

Petr Kutheil – CZ

Bruno Oravec – SK

Alžběta Pažoutová – CZ

Kateřina Petráňová – CZ

David Weingartner – CZ

 

Dara Rolins

David Bisek – CZ

Katarína Demská – SK

Simona Hégerová – SK

Zuzana Mikulcová – SK

Miloš Novotný – CZ

Dominika Šuľáková – SK

 

Rytmus

Kristýna Daňhelová – CZ

Michal Chrenko – SK

Adam Koubek – CZ

Nikoleta Spalasová - CZ

Anna Veselovská - SK

Juraj Zaujec – SK

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov