tomassi Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 mám 16GB USB, no uložím na neho iba súbor s veľkosťou cca 2GBak tam dám väčší, vypíše mi toto(dostatok voľného miesta tam mám) dá sa to nejak obísť?- nemyslím tým rozdeľovanie súboru na viac častí(resp. ak by som ho rozdelil na viac častí, aký program na to odporúčate, aby sa mi zachovala pôvodná kvalita) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 elfant Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 FAT 16 ma limit na velkost suboru 2 GB, FAT 32 4 GBMozno je v tom pes zakopany a staci kluc preformatovat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Darkman Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Ako elfant vravi, podla vsetkeho tam mas fat16/fat32 file system. Preformatuj na NTFS. Na rozdelenie sa da pouzit ja total commander, pripadne winrar...kvalita ostane ta ista..len to nebude spustitelny/prehravatelne/loadovatelne z kluca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tomassi Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 vďaka, ide toešte som si pri formátovaní všimol - veľkosť alokačnej jednotkymmntálne je to nastavené na 32kbponechať to tak, či lepšie nastaviť na inú hodnotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daekin Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 zalezi ake subory ta mdavas...ak ta mdavas iba velmi velke subory, tak vysoka hodnota je lepsia.zaroven vsak akykolvek subor bude mat minimalne tuto velkost, takze napriklad subor co ma v skutocnosti 12KB bude mat po nahrani na ten disk 32KB, co zbytocne zaberie miesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tomassi
mám 16GB USB, no uložím na neho iba súbor s veľkosťou cca 2GB
ak tam dám väčší, vypíše mi toto
(dostatok voľného miesta tam mám)
dá sa to nejak obísť?
- nemyslím tým rozdeľovanie súboru na viac častí
(resp. ak by som ho rozdelil na viac častí, aký program na to odporúčate, aby sa mi zachovala pôvodná kvalita)
Top Posters For This Question
2
1
1
1
Popular Days
Jan 2
4
Jan 3
1
Top Posters For This Question
tomassi 2 posts
Darkman 1 post
elfant 1 post
Daekin 1 post
Popular Days
Jan 2 2012
4 posts
Jan 3 2012
1 post
Popular Posts
elfant
FAT 16 ma limit na velkost suboru 2 GB, FAT 32 4 GB Mozno je v tom pes zakopany a staci kluc preformatovat
Posted Images
4 answers to this question
Recommended Posts