Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pricvikol som si palec do zarubne na dverach, a poskodil som si necht, islo mi dost krvi a trochu aj na druhy den, bojim sa toho, ze necht mi nebude dobre rast, alebo ze ci sa nedostal nad kozu-ak je to mozne poradte ci mam navstivit lekara, teraz je to na druhy den

dakujem

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

1

• Daekin

1

• mango

1

• Rayiner

1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

podla mna to zavisi nad poskodenim nechtoveho lozka...ked som bol maly, pricvikol som si prst velakrat a tiez dost silno, mal som najprv velku podliatinu, potom ni cely necht "zliezol" a bol osm chvilku bez nechtu na prste. potom ale zase zacal rast a teraz by nik nespoznal ze som ho mal pricviknuty.

za navstevu lekara ale nic nedas, ked to mas velmi silno poskodene, on povie lepsie co a ako...a budes moct spavat kludnejsie :)

Zverejnené

bojim sa toho, ze necht mi nebude dobre rast

Ono by sa to malo dať do poriadku samé, ale ak by sa postupne bolesti zväčšovali a prípadne to začalo hnisať, tak okamžite s tým k lekárovi.
Zverejnené

to, že to krvácalo, by nemal byť veľký problém

krv aj čistí ... keď ustane krvácanie, vytvorí sa zrazenina a miesto v pohode takmer bezbolestne omodrá, alebo sfialovie, je to dobré - nechet sám vyrastie, na jeho miesto sa natlačí nový.

a keď si si nepoškodil nejako výnimočne lôžko, narastie normálny.

treba sledovať, keby bol citlivý na dotyk, opuchol, to je zvyčajne náznak, že je pod ním zápal alebo hnis, s tým napochoduj celkom iste k lekárovi.

strhnú nechet, pravdepodobne, ale mne také už robil lekár, je to nepríjemné, ale nie je to nič, čo sa nedá prežiť v pohode.

Zverejnené

Viem že sa to raz stalo mojej mame a dopadlo to celkom dobre.

Krvácalo jej to dosť dobre, ten necheť vyzeral priam horrorovo ale všetko dopadlo OK :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov