Sniper Zverejnené 17. Október, 2011 Zverejnené 17. Október, 2011 Od verzie 3.2.0 toto Fórum používa tzv. CKEditor, ktorý automaticky formátuje text a zároveň chápe že ak skopírujete text z nejakej stránky s určitým písmom, veľkosťou a farbou písma, tak všetko sa komplet skopíruje na Fórum v takom istom formáte ako na tom pôvodnom webe. Preto aby vaše niektoré príspevky nevyzerali ako v cirkuse a kto si na takéto formáty nepotrpí, tak radšej používajte tzv. "plain text editor", to si prepnete v editore naľavo hore taká šedá ikona nad tučným písmenom B. Keď si prepnete na Plain text editor, tak žiadne cudzie formátovanie z webov neskopírujete. To sa týka aj odkazov, ak skopírujete nejak vetu, ktorá je vlastne odkazom, tak skopírujete aj odkaz.
game Zverejnené 17. Október, 2011 Zverejnené 17. Október, 2011 vďaka, cudzie formátovanie som upravovala ručne stručne ... asi nielen ja : )
Sniper Zverejnené 17. Október, 2011 Autor Zverejnené 17. Október, 2011 Najlepšie je to prepnúť si na Plain, vložiť text a prepnúť naspäť na Rich.
elfant Zverejnené 18. Október, 2011 Zverejnené 18. Október, 2011 chvalabohu, bol to des nahanat rozutekane odstavce, ktore boli predtym v poriadku :smoking:
Sniper Zverejnené 18. Október, 2011 Autor Zverejnené 18. Október, 2011 To je interná chyba editora, ktorá v ďalšej verzii bude fixnutá.
aljak63 Zverejnené 19. Október, 2011 Zverejnené 19. Október, 2011 Niekedy sú s tým poriadne zmätky, kým do poprepínam tak aby to bolo ideálne... Ale už som si celkom zvykol, aj keď je pravda že mi vyhovoval viac ten editor v predchádzajúcej verzií.
Sniper Zverejnené 19. Október, 2011 Autor Zverejnené 19. Október, 2011 Ja som si to nevymyslel, vraj spraviť editor je náročná vec, tak prestali vyvíjať vlastný, ktorý zaberal kopu času a začali používať CKEditor. Takto ho vyvíja externá firma, ktorá fixuje aj bugy, v Invisione si ho len naskinujú.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz